Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canım hayırdır ya kaza mı yaptınız geçmiş olsun seni de allah korumuş valla

Güül haftasonu okumustum doktorun dedıklerını..haydı ınsallah bu ay senden guzel haberler alallım ınsallah saglıkla sıhhatle.yanı sımdı hangı gunu beklıyoruz.safak kactan gerı sayıcaz.soylede hazırlık yapalım.

afırıım yaw hayırlısı olsun ınsallah.gecen ay bıgunde once gelınce ben cok heveslenmıstım bu ay senın ıcın.gecıkmenın ınsallah bı sebebı vardır.doktora gidecekmisin.

ebuşum Allah korumuş ya.iyiki sende gitmemişsin.verilmiş sadakanız varmış.Allahım boyle geçirmiş olsun..sizlere saglık versın.inaşşalh hastaalarda iyileşir de bir an once.mal mulk unutulur onemlı dııl.

canım hayırdır ya kaza mı yaptınız geçmiş olsun seni de allah korumuş valla
saol güzelim yok canım araba bizim de içinde biz yoktuk neyseki benle eşim gitmemiştik
eşimin ailesi vardı arabada

öyle kepeğim mal yerine gelir gelmezse de çok önemli deil
ama giden can olsaydı yerine gelmezdi

afr cimm hayırlısı olsun cnm negatife üzüldüm ama gecikmeler için dr. gitmen şart. cnm bebek olması içinde önemli

kepeklim 11 ile 17 si arası beklicez adeti ge.en ay 14 ocakdı 14 şubat olarak hesplıyom ben adeti.nasip artık

ebrarım allah yardmcın olsun iyiki sen yokmuşsun arabada. çok kötü olurdu. verilmiş sadakanız varmış

günaydın kızlar ......

ebrar çok geçmiş olsun canım Allah bidaha yaşatmasın..
rodinia canım inş. bi sorun yoktur ..bazen bu doktorlardan nefret ediyorum ..interneti açıp baksan sende onun söylediklerini okurdun ..sadece korkutuyorlar
gül,afr,kepeklim sizde ne var ne yok?

kızlar bana artık uyku haram yanıyor her yerim ,menepozlu gibiyim.

günaydin kizlar. nasilsiniz?
ay sabah bi parfüm sIkmistim midem bulandi kokusundan ya.

gül abla buralardamisin? babamla 1bucuk aydir falan görüsmüyoruz. annemlede öyleydiya dün geldiler ablam yigenim kardesim annem. neyse iyi vakit gecirdik. gecede rüyamda babami gördüm. ölmüs babam. otopsi mi ne yapmislar böyle parca parca kesmisler babami kartonlara koymuslar. benim oturma odamda masanin üstündeydi kartonlar. biliyorum icinde ama agliycam diye acamiyorum kartonlari yanlizim birde telefonda biri diyorki. hadi vakti geldi babani hazirla diyo bi ses. yani ben o parcalari bütünlestirip babami defnetmek icin hazirliycakmisim. ama cok agliyorum böyle sacimi basimi yolasim geliyo öyle icim parcalaniyo. sonra bi kartinu aciyorum. böyle alnindan burnunun yarisina kadar bi parca cikiyo. gözleri kapali ayni amcamin gözleri gibi görünüyo. ben simdi seni görmek icin amcamin güzlerine mi bakicam babam diyorum. gercektende aglamisim kendi sesime uyandim ter icinde kalmisim. ne demek ki abla?

gny cnmmmmm ben bidiğin gibi doktor senden buay umutluyum dedi muayene sonucu. adeti beklicem artık. sen nasılsın eee doğuma az kaldı yanarsın tabi allah kurtarsın canım.

cnm çok sevindim öncelikle ailenin gelmesine ben sana demedimmi. zamanla herşey düzelir die boşuna kendini üzdün. rüyan hayrolsun cnmmm babanın ömrü uzamış bide birinden haber alıcan. hayır olsun cnm takma kafaana herşeyi rüyalarına giriyo bak korkutuyolar seni. şimdi hassas dönemdesin ondan korkutuyolar bide bünyen zayıf psikolojikman etkileniyn herşeyden. takma bukadan herşey düzelir bidenem

gny cnmmmmm ben bidiğin gibi doktor senden buay umutluyum dedi muayene sonucu. adeti beklicem artık. sen nasılsın eee doğuma az kaldı yanarsın tabi allah kurtarsın canım.

1 hafta sonra inşallah iyi haberlerini alırız canımm benimmm..amin canım Allah herkesi kurtarsın olmayanlara nasip etsin.

günaydın kızlar
bugün işte ilk günüm stres var yine
sizlerden ne haber?

Günaydın herkese, gül canım insallah hamilesindir,,, ebrar geçmiş olsun canım ya verilmiş sadakanız varmış

valla abla ben böyle degildim. evlendim böyle oldum inanki. gecen sene cok zor gecti benim icin abla. simdi yine iyi toparlandim. gecen sene görecektin artik öyle bi sindirmislerdi ki disarda bazen neyi nasil söyleyecegimi sasiriyordum. yani cesaret edemiyordum birseyi veya bi istegimi söylemeye. korkuyordum birsey derken buda mi yanlis diye. cünki her ne yapsam yanlis diyordu esim. neyse iste toparladim baya ama simdi yine basliyorlar, böyle kendimi kullanilmis gibi hissediyorum simdi. iste cocugu türkiyeye gönderme fikirleri, ogluma benim begenmedigim isimle hitap etmeleri, izinim var mesela benim simdi bu hafta son olacakti. ama iste gecen sene beni dinlemedikleri icin simdi maddi sikintida oldugumuz icin benim bu halimde izinimi almayip calismam gerekmesi. (bakalim sordumda daha tam belli degil olup olmicagi). sanki tasiyici anne gibi cocugun üzerinde hic bir hakkim yok´mus gibi davraniyorlar. mesela ben simdi bir ay daha calissam esim parayi paylastirdi bile. bir kere dedi bir ay daha calisirsan cok rahatlariz ozaman bi gün tutarsin elimden istedigin yere götüreyim seni istedigini hem kendine hem bebegimizde alirsin dedi. sadece bir kere. ondan sonrada bin kere arabanin sagi solu yapilir diyo, taksitleri kapatiriz diyo, beyefendi sanki herseysi tamam baska derdi sikintisi yok izin düsünüyo. bi bilet parasi ciksada türkiyeye gitsek diye düsünüyo. bana diyorda iste asil kendisi cok saf salak ya. millet orda kac yasinda iste anasi babasi rahatini düsünüp bi birseyi arastirip buraya gelme yoluna bakmiyorlarda nasil olsa onlar ordan gelir diye düsünüyorlar onlar ugrassin gelsin diyorlar. hayret birsey ya.

günaydın herkese, gül canım insallah hamilesindir,,, ebrar geçmiş olsun canım ya verilmiş sadakanız varmış

ebrara nolmuş ki biri bana anlatsın

kiz ebrar gecmis oldun kaza mi yaptiniz?

kızlarr hepiniz çok çok saolun allahım bizi korudu gitmemize engel oldu rabbim çok şükür

he gül abla birde sana birsey daniscam. simdi bunlarin konyada kooparatifte bi evleri var. 3 ay sonra tapusunu alacaklar. afyonda kaldiklari evde kira. gecen sene benim bilezikelri istediler araba icin vermedim, ev olsa neyse verirdim ama araba icin vermem dedim. simdi esim diyorki annesigile konyadaki evi satin birazda kredi cekin afyondan güzel büyük bi ev alin durun icinde diyo. kaynanamda ev evdir diyo satmiyalim, esin bilezikleri versin bizde birak kredi cekelim afyondanda ev alalim diyo. düsünoyrumda simdi öyle yapsak 2 evleri olacak tmm. benim bileziklerim yok olacak. sonra eninde sonunda biri bizim olacak evlöerin digeride kaynimin. ben bileziklerimi vermis olucam eltimde oh ellerinde yüzükler kolunda bilezikler ne güzel gelip gelmez ev sahibi olmus olacak yalanmi? gecen düsündüm ben bunu cikarttim bütün isin icinden. sonra birde aklima takiliyo ben mi sinsi düsünüyom ki yada gercekten haklimiyimki böyle düsünmekte diye. iyi sonra dedim ama ben simdi bileziklerimi vermem dedim. kaynimin dügününde ben bileziksiz mi elim kolum bos bos mu dolascam dügünde dedim :) kaynatamda onlari kimse alamaz sen bunlara bakma dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…