Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ebrarım bana bu çoklu alıntıyı bi tarif ediver ya
yapamıyom bir türlü

canım bak alıntı ile cevap ver yazıyor ya
onun yanında bi işaret daha var + şeklinde ona tıklıyon kaç mesajı alcaksan hepsine tıklıyon en son alacağın mesajda yine alıntı ile cevapla diyon
umarım anlatabilmişimdir

kızlar bence kadın çift rahimli idi öyle olunca da adamların ikisinden de hamile kaldı allahım şaşırtmasın ne kötü bişey ya adam adına üzüldüm

acep oldumu
iğrenç bişey yaaa
kadında olsa erkekte olsa aldatmak çok kötü yaa
umarım karışmadı
kızlar bence kadın çift rahimli idi öyle olunca da adamların ikisinden de hamile kaldı allahım şaşırtmasın ne kötü bişey ya adam adına üzüldüm

yok bence olmadı

çok çok geçmiş olsun cnm ya
daha ciddi bişey olmasın da
sıkma canını

Sıkmamak Eldemi onu öyle görmeye alışkın değilim

ay canım yaaaa çok geçmiş olsun nasıl olmuş yaaa

Bahsetmiştim burda eşim vanda kar nedeniyle beni görmedi düşerim yada hasta olurum diye burda annemin yanında anneme bakıyorum diye cuma günü akşam yola çıkdı uşak çıkışında afyona yakın yol buzluymuş araba kontrolü kaybetmiş bi ağaca vurarak durmuş. bacakları sıkışmış bazı hasarları daha var ordan kamyoncular yardıma yetişmiş hemen bi hastaneye götürmüşler sağolsunlar telefondada beni aradıklarında bende ne mutluydum eşim geliyor diye haberi alınca gözlerimden musluk gibi yaşlar döküldü has. yatmadı evime gitmek istiyorum dedi ankarada burdan bi dok. geliyo eve kontrol ediyor hergün gene bunada hamd olsun daha beteri olmasın bana dediği tek kelime araba çarpıp durduğu an gözümün önüne sen geldin iyiki götürmemişim seni demesi

Kızlar günaydın nasılsınız şöyle bir düne bakayım dedim ama maşallah coşmuşsunuz:) Trafik kazaları olmuş sanırım pek anlayamadım ama birinizin eşi birinizinda kaynı falan sanırım çoook geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

Bu arada bişi daha gözüme takıldı birinin çocuğu babaya benzemiyormuymuş neymiş de anlayamadım ya neyse biri bana geçtiğimiz günleri özet geçsin lütfen:)

Kızlar yaaa bişi sorcam benim dangalak doktor bu haftaki kontrolde de 11+2desin dedi ne olduğumu şaştım valla birde ne sorcam size doktorlarınız bu haftalarda ult. görüntüsünde bak burası karnı burası kalbi böbreği bu eli kolu yüzü bu diye gösteriyomu yoksa benim doktormu hödük Çoook üzülüyorum yaaa bişi anlatmıyo bana bu hafta gene bakcam da ona göre başka doktorada gidebilirim ne dersiniz?

günaydın zeyno.. Evet dün 2 kaza haberi vardı benim bildiğim ama ebrarın kaynanası biraz ağır onun dışında diğerlerinde pek bişi yok sanırımm..
valla bazı doktorlar gösteriyor benim kide hiç göstermezdi..ama ilerki haftalarda belki gösterirdi bilemiyorum kısa sürdüğü için ben hamilelik.. Ama gittiğinde bak bakalım gösterecekmi sen sor inadına göstermezse başka doktor denersinn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…