Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın canım dur sana özet geçeyim
trafik kazalarından başlıyorum esperanzanın kocası kaza yapmış ayakları alçıda sanırım
diğeri ise benim eşimin ailesi bizim arabayla mersine gittiler orda şehir içinde kaza yaptılar
yaralı halde geri döndüler şuanda onlara bakmakla meşgulum
çocuk meselesi dün ben bir haber okudum onu yazmıştım buraya ona takılmış gözün
işte bu kadar canım

günaydın zii ciim ..
hosgeldiin..
anacım bende dun ogleden sonra yoktum.pekde bısey olmamıs galıba.
ebrarın kaynı trafık kazası gecırmıs evde yaralılar varmıs ona bakıyor yazık.esperanzayıda yenı okudum cok gecmıs olsun..
kuzucum doktora da evham yapma.insanlar en cok bu donemlerde doktor degıstırıyorlar memnunıyetsızlıkten.cunku neden .şuan bebişler mınnacık.gosterecek bıseysı yokkı.zaman gectıkce bızımde doktorda gecırdıgımız sure artıyor.merak etme.bıde yaksasık 15-20.haftaya kadar bebekler ultrasonla uyumlu gıtmıyorlar.onuda hıc merak etme.benım 20. haftadan sonra duzene bındı.

günaydın nimetcim nasılsın kuşum
günaydın kepeğimm naber kuşum dün gittin mi kuzuyu görmeye
annende gitti sanırım allah kavuştursun kuşum

günaydın hatunlar nasılsınız. ben yorgun ben bitkin ben uykususammmmmmmmmm
allahım şu sevkiyat bitsede dinlensemmmmm. akiam yine 1,30 da yattım uykum varrrrrrrrr bitkinimmmm.
karın ağrım şimdilik yok akşamda ara ara ağrıdı gçti yalnız akıntım baya var. hatta rengi beyaz ama suyu sarı negüsel anlattımgönüsleer az az yanlardan acımaya başladı herhal adet olcam.

rodiina ebusuum sızlerede gunaydın hayırlı sabahlarr.güzel bi gun olsun ınsallah.güzel haberler alalım inşallah..

benden haberlere gelınce.dun once saglık ocagına gıttım tetanosumu vuruldum :94:

sonra doktora gıttık .tosunumu gorduuk
boyumuz 40 cm kılomus 1500gr

tosunum ben tosunum tosunum tosunum
annem de sevdi

günaydın canım
ay anlaşılan işlerin yoğun yine canım allah yardımcın olsun
bende çok yoruluyorum akşamları ve dün gece uykum kaçtı uyuyamadım doğru düzgün
şimdi gözümden uyku akıyo

oyy maşallah kuzumaaaa
ay ne güzel olmuştur şimdi yüzünü gözünü tam gördün mü pekii
ya çok merak ediyorum nasıl olcak neye kime benzicekler bebeklerimiz acep
maşallah kilosu boyu falan çok iyi canım

günaydın nimetcim nasılsın kuşum
günaydın kepeğimm naber kuşum dün gittin mi kuzuyu görmeye
annende gitti sanırım allah kavuştursun kuşum
günaydın canım benimm.. bugün yine halayla dişçiye gideceğim.. 10 buçuk gibi çıkacağımm

günaydın kepeklimmmm ay çok sevindim inşallah bende zamanı gelince böyle yazarım size çok mutlu oldum allhım sağlıkla tosununu kucağına almak nasip etsin...

gülüüm inşallah sonu guzel olsuun.bu ay guzel haberı alalım.yorgunlugun kalmayacak ınsallahh

hatunummm sanada günaydınlar... yavaş yavaş sona yaklaşıyoruzz desene..
ya bişi soracamm kızlarr cumartesi günkü beta hcg 1.200 çıktıya sevinmelimiyim sıfır çıkmamasına adetime kadar yükselirmi dersiniz.. Cuma tekrar baktırmak istiyorum aslında.. nedersiniz...

gülüüm inşallah sonu guzel olsuun.bu ay guzel haberı alalım.yorgunlugun kalmayacak ınsallahh

inşallah canımmmmm. peşembe bişi çıkmassa annemler gelcek bide 2 yaşındaki yiğenimi getircekler onu gördümmü geçicek yorgunluğum..
allah kavutursun cnm gitmiş anneler. az kaldılar ya. sen izin almadınmı hiç görüşmek için çalıştınmı hep.
bebişinede maşallah büyümüş eee yavaş yavaş doğuma yaklaşıyon tosun olcak tabi.

Sağol canım benim, olur seninde uzun süreli gebeliğin yakındır:) sende başlarsın midem karnım demeye:) Merak etme RAbbim bebeğinin yerini hazırlıyor bünyende:)

Canııım çok geçmiş olsun kıyamam hem hasta bakıyon hem bebişin var Allah yardımcın olsun hastalarına acil şifalar versin

Heee bende yoğusam bi tanıdığın mı kocasını boynuzlamış dedim:)

Öyleymiş canım sağol kızlar da özet geçtiler:) İnşallaa öyledir yaa ben çok merak ediyom ama bişi sormaya da çekiniyom doktora ama bu hafta gidince sorcam bide beni her 10-15 günde 1 çağırıyo sence normalmi?

ivett sona az kaldı. cnm hcg de 1,200 mü 1,20 mi yazıyo. 1,200 se gebelik deilmi 1,20 ise deil.
bencede adete kadan belki yükselebilir.

ayyy inanmıyorum yaa kız bu halayı hastaneye yatırsınlar yada ıssız bi yere götür bırak gel kız
doğru diyon valla.. eğer yarında gel derse dişçi dicem halaya eltimlerinde yarın randevusu var dişçiyle onlarla git ne bu böyle kafası doktora sıkışan beni çağrıyor... ben hiç çağırmadım şimdiye kadar hamileyken bile...

bizde sana yazdık ama gül hanım sonra da kimse beni görmüyo cevap vermiyo dersin ama bak sende beni görmedinnnnnnnnnnn

evet ebusum epey gorduk yuzunude..annem ozellıkle sordu doktora.herseyını pembe yaptım nolur son dakka erkek demeyın dıye doktorda yok yok endişe etmeyin dedi.

nımetım kuzucum Allahım ınsallah tez zamnda gostersın ..güzel haberlerle evınızı neşelendirsin şenlendirsin.dualarım sizle hep.inşallah en hayırlı zamanda alırız guzel haberleri.

ivett sona az kaldı. cnm hcg de 1,200 mü 1,20 mi yazıyo. 1,200 se gebelik deilmi 1,20 ise deil.
bencede adete kadan belki yükselebilir.
1.200 virgül değil nokta var yani :)) bende ona takıldımm.. Hatta ben hamileyimde bu doktor anlamadı dedim ama ne bileyim cuma tekrar gideyim diyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…