Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

anaaaaaaaa gözün aydın kız dimek annenle yeğenin geliyo
ay sana çok iyi gelecek moral olcak valla

saol canım napim en sağlamı benim bu durumda neyse ki görümcelerimde geldi
birinin küçük bebesi var pek kalkmıyo yerinden ama öteki yapıyo çok şükür

ay bencede yani yeter artık
sana kimsenin faydası yok ama herkes senden bekliyo
söyleyene bak bende öyleyim gerçi ben hastalanınca kaynanam gelipte bakmadı bana bu güne kadar ama onların ihtiyacı olduğunda ben hep ordayım

bizde sana yazdık ama gül hanım sonra da kimse beni görmüyo cevap vermiyo dersin ama bak sende beni görmedinnnnnnnnnnn

canımmmm arada kalkıyom ortalık topluyomm görmemişim bacım ya hemen zırlamaaaaaa
hemencikde gül hanım oluverdik resmiyet hazır ölemii gelirsem yanına saçını başını yolarım bak zati psikopata bağlıyım buaralar. benim durumum belili siz gibi enem köşkem yazamıyom keyfin yerinde tabi karışan yok bize laf edersin. bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
görmezmiyim seniiiiii gördüm bak.
senin yorgunluğun bitmez cnmm kaynana iyileşene kadan dün sana sordum sen görmedin kaynananın neyi var diye. nerleri arızalı.

ziiciim benide ilk haftalarda 15 gunde cagırdı .sonradan duzene gırınce ayda bır cagırıyor.ama bızım doktor oyle cok kontrole cagırma taraftarı deıl.bak mesela 30 haftayı gecenlere 15 gunde bır bakmak lazım demıslerdı gecenlerde.ben sordum.ya hersey yolndaysa ne gerek var sen bı ay sonra gel dedı ..

sumruşum gunaydın cınım sende hosgeldın.

nimet sende araba varda mıllet ondan mı seslenıo sana..

senin kontröl ne zamandi kiz? gördün mü bebisi?
ay teyzeleri nazar degmesin bebegim dün cok usluydu hic kaburgalarimi agritmadi, ama ögle arasinda oturuyordu bi tekme atti ilk kez öyle sert tekme yedim ya böyle masaya yaslanmistim biraz valla birden dogruldum tekmeden dolayi :) acidida yani. sonra ama masallah hic eziyet etmedi minik oglusum. haftayada bizim randevumuz var. simdiden seviniyorum ben ya. özledim yine. ya 3D cektirmek istiyorum ama esim gerek yok diyo

1.200 virgül değil nokta var yani :)) bende ona takıldımm.. Hatta ben hamileyimde bu doktor anlamadı dedim ama ne bileyim cuma tekrar gideyim diyorumm...

1.200 virgül değil nokta var yani :)) bende ona takıldımm.. Hatta ben hamileyimde bu doktor anlamadı dedim ama ne bileyim cuma tekrar gideyim diyorumm...

ee bu değere göre hamişsin ala ala gerçi doktorla ii bilir ama. bencede bi kadın doğuma görün cnm

alla alla şaşırdım valla ..doktorun olupta anlamaması ihtimalını düşünmek istemedim acıkcası.nasıl doktorsun sen denır..ee sen bu tahlılı bıde baskasına gosterseydın laboranta falan.

aman canim dikkat et olabilirde yani ilac milac kullanma sen. hamileymis gibi bak kendine.

ay benim dünden beri yine memislerim kasiniyo hemde nasil böyle tatli tatli. gece südyen icimi daraltti gece gece ilk kez cikarttimda yattim. simdi yine kasiniyooooo

alla alla şaşırdım valla ..doktorun olupta anlamaması ihtimalını düşünmek istemedim acıkcası.nasıl doktorsun sen denır..ee sen bu tahlılı bıde baskasına gosterseydın laboranta falan.

bencede nimet göster bi baskasina. az sonra zaten doktora gideceksinya saglik ocaginin yanindan falan gecerkene bi göster istersen

bananeee lannnnnnnnn bananeeeeeeeeeeeee
hele bi daha beni görme var yaaa............................
durumun inş. iyiye gidiyor manyak neyi takıyon kafana bak dr da öyle demedimiiyiye işaret demedimi
canım kaynanamın biçok yeri ezilmiş ayrıya yüzünün bi tarafı çürümüş ve şiş bi gözü kapalı
çünküm elmacık kemiği kırılmış o yüzden 10 gün sonra falan ameliyat olcak bide o zaman gör
aman allahım yardım et bana yaaaaaaa

günaydinlarrrrrrrr biz geldiiiikkk

günaydın canım hoşgeldiniz

Oooooy maşallah Allah uzun ömür versin:)

Hay ben senin akrabalarının... sırf senin için bi hastane açıp o hastalık hastası akrabalarını oraya tıkıycam:)

Kızım sen bi çiş testi yapsana?

ee bu değere göre hamişsin ala ala gerçi doktorla ii bilir ama. Bencede bi kadın doğuma görün cnm

valla kendi doktorum değil bişi demedim.. Cuma kendi doktoruma gideceğim...bugün tahlili kardeşime ssöyleyeceğim doktora sorsun oda istanbulda umut tüp bebekte ya daha iyi bilirler...

Canım yaaa sanırım normal ama ben pek normal değilim bebeğim gelişmedi diye korkuyom bu haftalarda bu kaygılar normalmiş ama bilmiyom işte yaaa ben biraz sorunluyum sanırım dr.da bişi demiyince deli oluyom

tmmm görürüm seniiiiii merak etme. cidden iyiyemi gidiyo gönüslerin acıması fln iyie işaretmi çatlamanın 12 ci gününde acımaya başladılar.
kaynananın durumu vahim yazık kadınayaa o ezikleri nekaadan acıyodur kimbilir. allah yardımcısı olsun ikinizinde. boşver bak bacım allah görür bu iyilini hastaya yaşlıya bakmak çok sevapmış. mukafatsız kalmaz merak etme

Canım yaaa sanırım normal ama ben pek normal değilim bebeğim gelişmedi diye korkuyom bu haftalarda bu kaygılar normalmiş ama bilmiyom işte yaaa ben biraz sorunluyum sanırım dr.da bişi demiyince deli oluyom

cnmm merak etme korkmaaaa gelişiyodur bebeğin. her hamilede oluyo bu mutlaka usg ile uyumlu olmuyo bebek bilemezki usg sizin bebişi tutturduğunuz günü fark olucak tabi. üzülme sen toparlar sonra benim 2 yiğenimde gelişmiyodu bak şimdi turp gibiler maşallah takıpda kafana bebişini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…