inşallah canımmmmm. peşembe bişi çıkmassa annemler gelcek bide 2 yaşındaki yiğenimi getircekler onu gördümmü geçicek yorgunluğum..
allah kavutursun cnm gitmiş anneler. az kaldılar ya. sen izin almadınmı hiç görüşmek için çalıştınmı hep.
bebişinede maşallah büyümüş eee yavaş yavaş doğuma yaklaşıyon tosun olcak tabi.
Canııım çok geçmiş olsun kıyamam hem hasta bakıyon hem bebişin varAllah yardımcın olsun hastalarına acil şifalar versin
Heee bende yoğusam bi tanıdığın mı kocasını boynuzlamış dedim:)
doğru diyon valla.. eğer yarında gel derse dişçi dicem halaya eltimlerinde yarın randevusu var dişçiyle onlarla git ne bu böyle kafası doktora sıkışan beni çağrıyor... ben hiç çağırmadım şimdiye kadar hamileyken bile...
hoşgeldinizzzzz günaydınlarrr...günaydinlarrrrrrrr biz geldiiiikkk
bizde sana yazdık ama gül hanım sonra da kimse beni görmüyo cevap vermiyo dersin ama bak sende beni görmedinnnnnnnnnnn
evet ebusum epey gorduk yuzunude..annem ozellıkle sordu doktora.herseyını pembe yaptım nolur son dakka erkek demeyın dıyedoktorda yok yok endişe etmeyin dedi.
ziiciim benide ilk haftalarda 15 gunde cagırdı .sonradan duzene gırınce ayda bır cagırıyor.ama bızım doktor oyle cok kontrole cagırma taraftarı deıl.bak mesela 30 haftayı gecenlere 15 gunde bır bakmak lazım demıslerdı gecenlerde.ben sordum.ya hersey yolndaysa ne gerek var sen bı ay sonra gel dedı ..
sumruşum gunaydın cınım sende hosgeldın.
nimet sende araba varda mıllet ondan mı seslenıo sana..
ne arabası ehliyet kimlik niyetine cüzdanda :)))nimet sende araba varda mıllet ondan mı seslenıo sana..
1.200 virgül değil nokta var yani :)) bende ona takıldımm.. Hatta ben hamileyimde bu doktor anlamadı dedim ama ne bileyim cuma tekrar gideyim diyorumm...
1.200 virgül değil nokta var yani :)) bende ona takıldımm.. Hatta ben hamileyimde bu doktor anlamadı dedim ama ne bileyim cuma tekrar gideyim diyorumm...
alla alla şaşırdım valla ..doktorun olupta anlamaması ihtimalını düşünmek istemedim acıkcası.nasıl doktorsun sen denır..ee sen bu tahlılı bıde baskasına gosterseydın laboranta falan.
canımmmm arada kalkıyom ortalık topluyomm görmemişim bacım ya hemen zırlamaaaaaa
hemencikde gül hanım oluverdik resmiyet hazır ölemii gelirsem yanına saçını başını yolarım bak zati psikopata bağlıyım buaralar. benim durumum belili siz gibi enem köşkem yazamıyom keyfin yerinde tabi karışan yok bize laf edersin. bacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
görmezmiyim seniiiiii gördüm bak.
senin yorgunluğun bitmez cnmm kaynana iyileşene kadan dün sana sordum sen görmedinkaynananın neyi var diye. nerleri arızalı.
günaydinlarrrrrrrr biz geldiiiikkk
rodiina ebusuum sızlerede gunaydınhayırlı sabahlarr.güzel bi gun olsun ınsallah.güzel haberler alalım inşallah..
benden haberlere gelınce.dun once saglık ocagına gıttım tetanosumu vuruldum :94:
sonra doktora gıttık .tosunumu gorduuk
boyumuz 40 cm kılomus 1500gr
tosunum ben tosunum tosunum tosunum
annem de sevdi
doğru diyon valla.. eğer yarında gel derse dişçi dicem halaya eltimlerinde yarın randevusu var dişçiyle onlarla git ne bu böyle kafası doktora sıkışan beni çağrıyor... ben hiç çağırmadım şimdiye kadar hamileyken bile...
alla alla şaşırdım valla ..doktorun olupta anlamaması ihtimalını düşünmek istemedim acıkcası.nasıl doktorsun sen denır..ee sen bu tahlılı bıde baskasına gosterseydın laboranta falan.
ee bu değere göre hamişsin ala ala gerçi doktorla ii bilir ama. Bencede bi kadın doğuma görün cnm
valla kendi doktorum değil bişi demedim.. Cuma kendi doktoruma gideceğim...bugün tahlili kardeşime ssöyleyeceğim doktora sorsun oda istanbulda umut tüp bebekte ya daha iyi bilirler...aman canim dikkat et olabilirde yani ilac milac kullanma sen. Hamileymis gibi bak kendine.
Ay benim dünden beri yine memislerim kasiniyo hemde nasil böyle tatli tatli. Gece südyen icimi daraltti gece gece ilk kez cikarttimda yattim. Simdi yine kasiniyooooo
ziiciim benide ilk haftalarda 15 gunde cagırdı .sonradan duzene gırınce ayda bır cagırıyor.ama bızım doktor oyle cok kontrole cagırma taraftarı deıl.bak mesela 30 haftayı gecenlere 15 gunde bır bakmak lazım demıslerdı gecenlerde.ben sordum.ya hersey yolndaysa ne gerek var sen bı ay sonra gel dedı ..
sumruşum gunaydın cınım sende hosgeldın.
nimet sende araba varda mıllet ondan mı seslenıo sana..
iyi olur zeyciğimm...Hay ben senin akrabalarının... sırf senin için bi hastane açıp o hastalık hastası akrabalarını oraya tıkıycam:)
Kızım sen bi çiş testi yapsana?
bananeee lannnnnnnnn bananeeeeeeeeeeeee
hele bi daha beni görme var yaaa............................
durumun inş. iyiye gidiyor manyak neyi takıyon kafana bak dr da öyle demedimiiyiye işaret demedimi
canım kaynanamın biçok yeri ezilmiş ayrıya yüzünün bi tarafı çürümüş ve şiş bi gözü kapalı
çünküm elmacık kemiği kırılmış o yüzden 10 gün sonra falan ameliyat olcak bide o zaman gör
aman allahım yardım et bana yaaaaaaa
Canım yaaa sanırım normal ama ben pek normal değilim bebeğim gelişmedi diye korkuyom bu haftalarda bu kaygılar normalmiş ama bilmiyom işte yaaa ben biraz sorunluyum sanırım dr.da bişi demiyince deli oluyom
iyi olur zeyciğimm...
o test nasıl yapılıyorki kız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?