Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

öncelikle kilona maşallah diyorum ve sonunu düşünemiyorum ebrarcım
kız salatalık yiyince acıkıyorum ben midem bi tuhaf oluyo

anam delimisin bide maşallah diyo aman bırak nazar değsin kilolarıma
bende sonumu pek düşünemiyorum canım
ay yok walla ya çok hoşuma gidiyor salatalık

evde olmak ne güzel dimi .bende bissürü ninni ezberledim kızıma onları söyleyip söyleyip uyutuyom yavrum zaten o kiloyla zor hareket ediyo hemen uykuya dalıyor ..yemek yerken hareketli bi onun dışında işte dönerken falan o da dönerse !...

aferin kizina biraz babasindanda birseyler kapmis bak hep senin gibi cadi degil.

ninni bende dinletiyom kayahanın e bebeğimini dinlerken bende oturup ağlıyom nedenini henüz çözemedim

sence nasıl olurrrr kocamannnnnnnnnnnnnnnn

ya bana ne yaa ben eski halimi çokkk özledim eski kıyafetlerimiii

ebrarım kilo dediğin nedirki Allah bize evlat vermiş daha ne isteyelim..onun peşinde koşarken ve çalışırken veririz kiloları bide emzircez ohh tamamdır ..sen tadını çıkar hamileliğin bu anlar bi daha zor gelir.

walla kızlar kilolarıma ,boru bacaklarıma rağmen kendimi o kadar güzel hissediyorum ki anlatamam . sanki dünya güzeli ..Aman Allahım ne oldu bana böyle bi daha hamile kalmak istiyorum falan diyorum yani o kadarrr

ayy ne güzel yaa :) ben hamilelikten korkuyorum ama seni böyle okuyunca acaip moral oldu bana. inşallah ben de bunları yaşarım. maşallah sana maşallah :)

öyle canım çok şükür hamdolsun ki yawrularımız için aldık bu kiloları
onlar için herşeye değerrr

sarıcım bende ilk defa gördüm ve duydum
herşeyin bir ilki vardır bacım
maşallah bebişe
öyle canım çok şükür hamdolsun ki yawrularımız için aldık bu kiloları
onlar için herşeye değerrr

bencede cnm 50 kiloyum bebişim olsunda kilo almak üzmez beni yaa

ayy ne güzel yaa :) ben hamilelikten korkuyorum ama seni böyle okuyunca acaip moral oldu bana. inşallah ben de bunları yaşarım. maşallah sana maşallah :)

canım ben lisede acaip kiloluydum bunalıma girdim kilolardan sonra bi zayıfladım kilolara düşman oldum tabi 1 kilo bile almadım yıllarca ..hamileliktede en korktuğum şeydi kilo ama inşallah yaşayınca görürsün hiç umrunda olmayacak.sen hiç korkma

anlıyorum. kilo hassas bir konu tabi. ama miniğinin can sağlığından daha önemli olamaz. benim için de öyle şuan. ama genel bir korku durumum var. sadece kilo almak vermekle ilgili değil. senin ilk bebeğin mi?

kızlar bişi dicem
burda herkes birbirini gördümü? yani resim falan gösterdinizmi birbirinize?
geçen akşam benim kociş diyoki ne biliyosun bu insanların kadın olduğunu
belki erkeklerdir
facebook ya da msn kullanan varsa yazsınlar anacım olarmı?

anlıyorum. kilo hassas bir konu tabi. ama miniğinin can sağlığından daha önemli olamaz. benim için de öyle şuan. ama genel bir korku durumum var. sadece kilo almak vermekle ilgili değil. senin ilk bebeğin mi?

ilk canım Allah nasip ederse .seninde mi ilk olacak? tabi canım şartlar, evlilik ve psikoloji çok önemli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…