ay duymamıştım anaaaaa çok az kaldı ay allahım bende doğurmak istiyorum artıkkkkk şu 2 ay çabuk geçsindidem sen duydun mu. dün ebrunun doktoru kontrolden sonra demiski bu kiz kesin 2 haftaya kadar gelir 40inci haftaya kadar beklemez demis. yani iki haftasi kaldi ebrunun. birde kizi masallah 3200 gr mis. tombik cadi
tamam bee söylemem diyordum ama neyse söylicem artık
herkes duysunnnnnn özellikle kepeklim duy bak açıklıyorummmmmm
14 kilo aldım yawww
bacım sen geçmişi okumadın galiba dur sana özet geçiim .dün sancılandım doktora gittim .münasip yerime parmak bastı doktorumbebeğin kafası aşağı inmeye başlamış 2 haftadan gelebilir dedi . bide koca kafalı bi kızın olacak dedi pis karı
kızlar müsaadenizle bir şey söylemek istiyorum. bence aldığınız kiloları dert etmeyin. henüz hamile değilim, kilolu da değilim ama şunu diyebilirim. bu sitede gezdiğim diğer gebelik bloglarında, diğer alanlarda çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşan yüzlerce insan gördüm ve içim bir tuhaf oldu. hamile kalsalar bin kilo olmayı da takmazlar sanırım.
moralim bu bölümde düzeldi vallahi. yine de dert etmeyin bence hamile kadınlar çok güzel ve çekicidir zaten. sağlıklı olmak da her şeyden önemli. doğumdan sonra verirsiniz merak etmeyin. 11 aylık oğlu var ablam doğumdan önceki halinden daha zayıf şuan.
ebraaarrr don gecmıse bak senden acıklama bekleyen bı güruh vaar.lafı kaynatma..
ebrucuum kız anacım masallah ama ama 16 kıloda cok deıl kı beee.hem azmıs basladıgında kılon.
ben bu hafta 10 kıloyu gordum ..biraz bogazımı tutmam lazım ben sız gıbı mınıkde deılım.ben basladıgımda 70lerdeydım zaten varın sız dusunun...
haklısın tatlım bizde çok takmıyoz ama birbirimize obez ve şişko diye takılmayı seviyoz bide bizim kızlar sır gibi saklıyolardı kilolarını bugün açıkladılarkızlar müsaadenizle bir şey söylemek istiyorum. bence aldığınız kiloları dert etmeyin. henüz hamile değilim, kilolu da değilim ama şunu diyebilirim. bu sitede gezdiğim diğer gebelik bloglarında, diğer alanlarda çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşan yüzlerce insan gördüm ve içim bir tuhaf oldu. hamile kalsalar bin kilo olmayı da takmazlar sanırım.
moralim bu bölümde düzeldi vallahi. yine de dert etmeyin bence hamile kadınlar çok güzel ve çekicidir zaten. sağlıklı olmak da her şeyden önemli. doğumdan sonra verirsiniz merak etmeyin. 11 aylık oğlu var ablam doğumdan önceki halinden daha zayıf şuan.
abowwww kiz senin doktor sana valla iyi gülüyordur. 9 kiloyla hamileligi bitirmek istiyen dideme bak diyordur hahahahahamasallah masallah. kizim sende boy var. hem sadece göbüsün var. bezelye yutmus karinca gibi iste
haklısın canım bebeklerimiz olsunda veririz kiloları
rabbim herkese hayırlısıyla bebek nasip etsin
açıkladım canım rahatlaaa
walla kızlar kilolarıma ,boru bacaklarıma rağmen kendimi o kadar güzel hissediyorum ki anlatamam . sanki dünya güzeli ..Aman Allahım ne oldu bana böyle bi daha hamile kalmak istiyorum falan diyorum yani o kadarrr
veririz kiz. hele birde yürümeye baslayinca pesinden kosturmaktan anamiz aglar. ay kizlar ya benim kaburgam yine basladi agrimaya. siz hangi sütyenlerden aldiniz?
ay duymamıştım anaaaaa çok az kaldı ay allahım bende doğurmak istiyorum artıkkkkk şu 2 ay çabuk geçsin
yok bacım benm geçmişi okumak gibi bi alışkanlığım yoktur hiç
ay kızzz o kadar azmı kaldı ebru ben olsam heyecandan napcamı şaşırırım ay anacım inanamıyom 5 hafta derken 2 hafta kaldı demek sağ salm gelsinde kuzucuk
o doktora deseydin sensin koca kafalı uyuz karı
haklısın tatlım bizde çok takmıyoz ama birbirimize obez ve şişko diye takılmayı seviyoz bide bizim kızlar sır gibi saklıyolardı kilolarını bugün açıkladılar
allahım sağ salim kucağımıza almayı nasp etsin bebişleride gerisi boş
kızım hemde ne dalga geçiyo
bide azarladı son gittiğimde boyuna güvenme didem 16 kg i geçmemen lazımdı 3 kg hakkın kaldı ne yapmayı planlıyon diye uyuz ama napıym göstermiyomkiloları maşallah banaaaaaaaaaaaaaaa
walla kızlar kilolarıma ,boru bacaklarıma rağmen kendimi o kadar güzel hissediyorum ki anlatamam . sanki dünya güzeli ..Aman Allahım ne oldu bana böyle bi daha hamile kalmak istiyorum falan diyorum yani o kadarrr
tamam bee söylemem diyordum ama neyse söylicem artık
herkes duysunnnnnn özellikle kepeklim duy bak açıklıyorummmmmm
14 kilo aldım yawww
kız ne uğraşıcam size sordum bi tek.senin patronun avradı problemlimi yatsın kalksın sağlıklısını dilesin öyle işmi olur kızzzzz anammm boşver sende araştırma uğraşma yani
ilginç ya ilk kez bi hamilenin salatalık aşerdiğini duydumafiyet olsun kuzum yaa
bende salatalık hastası oldum kız kokusu bi hoşuma gidiyor anlatamam
bazen yoğurt yiyebilmek için cacık yapıyom yada öyle elime alıp yiyom salatalıkk
ee patron karısı olmak böyle bir şey demek ki :) yuhh yani. böyle bir şeyin araştırması istenir mi başkasından, personeli bile olsa olmaz yaa ayıptır. boşver sen uğraşma. onu Allah bilirmiş deyip kestirip at benceişinden de olma ama :)
manyakmı ne yaaaa sanane olummm diye girişseydindedim canım dedim ama içimdeneşim çok bozuldu sonra kadın toparlamaya çalıştı kiloluya annesi ondan öle söylüyorum dedi..sanane be kadın benim kızımın kafasından tövbe tövbe
evet bede öyle düşünüyorum ve zannımca 75 kg de doğururum yani dahada almam gibi geliyo son 2.5 ay için 6 kg i gözden çıkardımmasallah tabi
ya senin kilon bastada azdi hem ya. ben heryerde okudum zayiflar 18 kiloya kadar alirlarsa nomalmis. sende bence tam 18 olursun. zaten son 3 ayda alinan kilo hep cocugun kilosuymus. simdiden sonra bebisler hizli kilo aliyo. biz bastan yanlis yaptik aslinda hamileyiz diye zikindik durduk. simdiden sonra ne planim olacak olan olmus zaten deseydin :)
amaaaan bee bende bişey sandıım ..yürü git yürü git..
ilginç ya ilk kez bi hamilenin salatalık aşerdiğini duydum
ay yaaaa bende bi daha hamile kalmam bu ne ya ne hale geldim diyom veee kendim hiçççç güzel hissetmiyom
hele şu anki halimi görseniz pijamalar üzerine hırka 5 kat çorap saç baş papaz gibi kaşlarım o biçim uzadı bıyıklar babamınkıyle yarışır kıvamda
bende bende aynen ..şu vikinglerdeki göbekli adamın donları gibi donlarım göbeğimin üstünde , yanaklarım tombiş tambiş tutup sevesim geliyoayy manyaklaştım ben iyice doğursamda normale dönsem
sarıcım bende ilk defa gördüm ve duydum
öncelikle kilona maşallah diyorum ve sonunu düşünemiyorum ebrarcım
kız salatalık yiyince acıkıyorum ben midem bi tuhaf oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?