Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

didem sen duydun mu. dün ebrunun doktoru kontrolden sonra demiski bu kiz kesin 2 haftaya kadar gelir 40inci haftaya kadar beklemez demis. yani iki haftasi kaldi ebrunun. birde kizi masallah 3200 gr mis. tombik cadi
ay duymamıştım anaaaaa çok az kaldı ay allahım bende doğurmak istiyorum artıkkkkk şu 2 ay çabuk geçsin

tamam bee söylemem diyordum ama neyse söylicem artık
herkes duysunnnnnn özellikle kepeklim duy bak açıklıyorummmmmm
14 kilo aldım yawww

yok bacım benm geçmişi okumak gibi bi alışkanlığım yoktur hiç
ay kızzz o kadar azmı kaldı ebru ben olsam heyecandan napcamı şaşırırım ay anacım inanamıyom 5 hafta derken 2 hafta kaldı demek sağ salm gelsinde kuzucuk
o doktora deseydin sensin koca kafalı uyuz karı

haklısın canım bebeklerimiz olsunda veririz kiloları
rabbim herkese hayırlısıyla bebek nasip etsin

açıkladım canım rahatlaaa

walla kızlar kilolarıma ,boru bacaklarıma rağmen kendimi o kadar güzel hissediyorum ki anlatamam . sanki dünya güzeli ..Aman Allahım ne oldu bana böyle bi daha hamile kalmak istiyorum falan diyorum yani o kadarrr

haklısın tatlım bizde çok takmıyoz ama birbirimize obez ve şişko diye takılmayı seviyoz bide bizim kızlar sır gibi saklıyolardı kilolarını bugün açıkladılar
allahım sağ salim kucağımıza almayı nasp etsin bebişleride gerisi boş
abowwww kiz senin doktor sana valla iyi gülüyordur. 9 kiloyla hamileligi bitirmek istiyen dideme bak diyordur hahahahaha masallah masallah. kizim sende boy var. hem sadece göbüsün var. bezelye yutmus karinca gibi iste

kızım hemde ne dalga geçiyo
bide azarladı son gittiğimde boyuna güvenme didem 16 kg i geçmemen lazımdı 3 kg hakkın kaldı ne yapmayı planlıyon diye uyuz ama napıym göstermiyomkiloları maşallah banaaaaaaaaaaaaaaa

haklısın canım bebeklerimiz olsunda veririz kiloları
rabbim herkese hayırlısıyla bebek nasip etsin

açıkladım canım rahatlaaa

veririz kiz. hele birde yürümeye baslayinca pesinden kosturmaktan anamiz aglar. ay kizlar ya benim kaburgam yine basladi agrimaya. siz hangi sütyenlerden aldiniz?

veririz kiz. hele birde yürümeye baslayinca pesinden kosturmaktan anamiz aglar. ay kizlar ya benim kaburgam yine basladi agrimaya. siz hangi sütyenlerden aldiniz?

tabi canım veririz inş. hem emzirmeyle gidiyormuş kiloların çoğu
inş.hepsini veririz bizde

dedim canım dedim ama içimden eşim çok bozuldu sonra kadın toparlamaya çalıştı kiloluya annesi ondan öle söylüyorum dedi..sanane be kadın benim kızımın kafasından tövbe tövbe

masallah tabi
ya senin kilon bastada azdi hem ya. ben heryerde okudum zayiflar 18 kiloya kadar alirlarsa nomalmis. sende bence tam 18 olursun. zaten son 3 ayda alinan kilo hep cocugun kilosuymus. simdiden sonra bebisler hizli kilo aliyo. biz bastan yanlis yaptik aslinda hamileyiz diye zikindik durduk. simdiden sonra ne planim olacak olan olmus zaten deseydin :)

walla kızlar kilolarıma ,boru bacaklarıma rağmen kendimi o kadar güzel hissediyorum ki anlatamam . sanki dünya güzeli ..Aman Allahım ne oldu bana böyle bi daha hamile kalmak istiyorum falan diyorum yani o kadarrr

ay yaaaa bende bi daha hamile kalmam bu ne ya ne hale geldim diyom veee kendim hiçççç güzel hissetmiyom
hele şu anki halimi görseniz pijamalar üzerine hırka 5 kat çorap saç baş papaz gibi kaşlarım o biçim uzadı bıyıklar babamınkıyle yarışır kıvamda

senin patronun avradı problemlimi yatsın kalksın sağlıklısını dilesin öyle işmi olur kızzzzz anammm boşver sende araştırma uğraşma yani
kız ne uğraşıcam size sordum bi tek.
afiyet olsun kuzum yaa
bende salatalık hastası oldum kız kokusu bi hoşuma gidiyor anlatamam
bazen yoğurt yiyebilmek için cacık yapıyom yada öyle elime alıp yiyom salatalıkk
ilginç ya ilk kez bi hamilenin salatalık aşerdiğini duydum

yok ne işimden olucam millet para bulunda Allahında işine karışıyor.

dedim canım dedim ama içimden eşim çok bozuldu sonra kadın toparlamaya çalıştı kiloluya annesi ondan öle söylüyorum dedi..sanane be kadın benim kızımın kafasından tövbe tövbe
manyakmı ne yaaaa sanane olummm diye girişseydin

evet bede öyle düşünüyorum ve zannımca 75 kg de doğururum yani dahada almam gibi geliyo son 2.5 ay için 6 kg i gözden çıkardım
hiç bişey diyemedim valla çünkü ben başlarda çok şiştim 16 kg kadar hakkın var dediğinde 9 kg le doğururum ben demiştim

bende bende aynen ..şu vikinglerdeki göbekli adamın donları gibi donlarım göbeğimin üstünde , yanaklarım tombiş tambiş tutup sevesim geliyo ayy manyaklaştım ben iyice doğursamda normale dönsem

bende bende aynen ..şu vikinglerdeki göbekli adamın donları gibi donlarım göbeğimin üstünde , yanaklarım tombiş tambiş tutup sevesim geliyo ayy manyaklaştım ben iyice doğursamda normale dönsem

aynennnnn ay kız komedi gibiyim sabah koca bana bakıp bakıp gülüyodu
bende doğursam ne güzel olur yanlız kızım 2 gündür çok mutlu annesi full onunla sohbet ediyo ve yatıyo diye 3 kez pozsyon değiştirdi poposunuda midemden çekti yormuyo beni kuzucum kıpır kıpır hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…