ebrar kaç kılo aldığını şu an şu sanıye hepimizin önünde açıklasın ...
ak şişko kara şişko çıksın ortaya...
yaaa herkez benmi açıklasın kilolarını ben 56 la hamile kaldım maşallah 69 kg oldum şimdi yaaaaaaaaaaaaa ama bakarsan hala manken gibi duruyorum
hojgeldin yauuuuu
saol tatlım daha iyiyim valla kızlara sataşıyom bak kendime geldim biraz sen nasılsın
eee biz obezler başka muhabbet bilirmiyiz
ohhh ne güzel tatlım allah düzenini mutluluğunu bozmasınankaradayım ben. çalışıyorum. bir enerji şirketindeyim, yönetici asistanlığı yapıyorum. 10 yıldır buradayım. daha önce mersindeydim, orada büyüdüm, okul vs bitti büyük şehre gezmeye geldim, iş buldum, kaldım, evlendim, mutluyum çok şükür iyiyim.
az kalmış yavruna kavuşmaya. sağlıklı sıhhatli bir doğum olur ve çabucak biter umarım son zamanlar hamilelik zor diye biliyorum. ablam zorlanmıştı ama normal doğum yaptı.
yiyin yiyin can boğazdan gelir. bi de ne derler, siz iki kişisiniz, çok yiyin :) salatalık kilo aldırmaz zaten ama reçel için aynı şeyi düşünmüyorum :)
valla bugün benimde istahim acik. daha yeni yedim 15 dakika oldu. simdiyine önüme koysalar birsey yine yerim :) evdesin demi sen? aman dinlen canimda cabuk atlat
geldim kızlar geldim malum herifim evdeydi postaladım onu ancak gelebildim ..
en obeziniz benim tamam mı ! tamı tamına 72 kg olmuşum 56 ile kalmıştım ..iştahım çok azdı bu ara güya ama kilo almaya devammm
en obeziniz benim tamam mı ! tamı tamına 72 kg olmuşum 56 ile kalmıştım ..iştahım çok azdı bu ara güya ama kilo almaya devammm
hadi canımm o kadar aldın mı gerçekten bende bi tek ben çok kilo aldım sanıyordum
dimekki yalnız deilmişimm
ebru şaka bi yana sen doğurmak üzeresin bu kadarı normal ama bana baksana daha bu haftada
bu kadar kiloo çok çok fazlaaaa:97::97::97:
sen kaç kilo aldın kiebru şaka bi yana sen doğurmak üzeresin bu kadarı normal ama bana baksana daha bu haftada
yasasin bizden obezlerde varmis ebrar, didem :)
masallah kiz 16 kilo almissin. daha alirsin bi yarim kilo falan daha heralde. ama onuda cocuk alir galiba. iyi iste canim bak tombis bebegin olacakmis daha ne.
pahlivanım benim vayyyyyyyyyyyyyyyyyha ya koccaman oldum boyum uzun ama minyon tipliydim şimdi dev gibiyim ..pehlivan diyebilirsiniz bana
ebrar sen ne kadar aldin?
didos sana sormuyorum sen 10u gecmistin galiba :)
ama ebrunun doğuma bişey kalmadı ki anacım normal yani bu kilolarda
ebrar sen ne kadar aldin?
didos sana sormuyorum sen 10u gecmistin galiba :)
sen kaç kilo aldın ki
yarım kiloyu ben 1 günde alırım bacım20 olurum bu gidişle çünkü inanılmaz hızlı alınıyor bu haftalarda tabi oda erken doğarsa 40 a yakın kaç kilo olurum düşünemiyorum
ama ebrunun doğuma bişey kalmadı ki anacım normal yani bu kilolarda
ebru şaka bi yana sen doğurmak üzeresin bu kadarı normal ama bana baksana daha bu haftada
pahlivanım benim vayyyyyyyyyyyyyyyyy
13 kg aldım kızzzzzz sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?