Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ebrar kaç kılo aldığını şu an şu sanıye hepimizin önünde açıklasın ...
ak şişko kara şişko çıksın ortaya...

siki tutunun ben acikliyorum 9,2 kilo almisim ben. doktorda baya fazla cikmisti botlar, kazak, kot falan hepsi üzerimdeydi. evde pazar günü tartildim 69,2 gördüm. aman aman iyi böyle oldun. surda 2,5ayim kaldi 5-6 kilo daha alsam. rahatliycam. ben diyordum böyle giderse kesin ben sonr 2 ay 7-8 kilo alirim diyordum :)
ben acikladim sira kimde?

valla bugün benimde istahim acik. daha yeni yedim 15 dakika oldu. simdiyine önüme koysalar birsey yine yerim :) evdesin demi sen? aman dinlen canimda cabuk atlat

ohhh ne güzel tatlım allah düzenini mutluluğunu bozmasın
son aylar zormuşşşş bide grip girince işin içine valla çekilmiyo yatıyom 2 gündür bende normal istiyom doğumu allahım o gücü verir inşallah
can boğazdan geçiyoda kilolar dinlemiyo ben her doktora gittiğimde laf yiyiyom

valla bugün benimde istahim acik. daha yeni yedim 15 dakika oldu. simdiyine önüme koysalar birsey yine yerim :) evdesin demi sen? aman dinlen canimda cabuk atlat

tam obeziz biz yaa
evet tatlım evdeyim yyip içip yatıyorum allah muhafaza hiç bişey yaptığım yok

geldim kızlar geldim malum herifim evdeydi postaladım onu ancak gelebildim ..
en obeziniz benim tamam mı ! tamı tamına 72 kg olmuşum 56 ile kalmıştım ..iştahım çok azdı bu ara güya ama kilo almaya devammm

en obeziniz benim tamam mı ! tamı tamına 72 kg olmuşum 56 ile kalmıştım ..iştahım çok azdı bu ara güya ama kilo almaya devammm

hadi canımm o kadar aldın mı gerçekten bende bi tek ben çok kilo aldım sanıyordum
dimekki yalnız deilmişimm

ebru şaka bi yana sen doğurmak üzeresin bu kadarı normal ama bana baksana daha bu haftada
bu kadar kiloo çok çok fazlaaaa:97::97::97:

yasasin bizden obezlerde varmis ebrar, didem :)

masallah kiz 16 kilo almissin. daha alirsin bi yarim kilo falan daha heralde. ama onuda cocuk alir galiba. iyi iste canim bak tombis bebegin olacakmis daha ne.

ebru şaka bi yana sen doğurmak üzeresin bu kadarı normal ama bana baksana daha bu haftada
sen kaç kilo aldın ki

yasasin bizden obezlerde varmis ebrar, didem :)

masallah kiz 16 kilo almissin. daha alirsin bi yarim kilo falan daha heralde. ama onuda cocuk alir galiba. iyi iste canim bak tombis bebegin olacakmis daha ne.

yarım kiloyu ben 1 günde alırım bacım 20 olurum bu gidişle çünkü inanılmaz hızlı alınıyor bu haftalarda tabi oda erken doğarsa 40 a yakın kaç kilo olurum düşünemiyorum

ama ebrunun doğuma bişey kalmadı ki anacım normal yani bu kilolarda

didem sen duydun mu. dün ebrunun doktoru kontrolden sonra demiski bu kiz kesin 2 haftaya kadar gelir 40inci haftaya kadar beklemez demis. yani iki haftasi kaldi ebrunun. birde kizi masallah 3200 gr mis. tombik cadi

ebrar sen ne kadar aldin?

didos sana sormuyorum sen 10u gecmistin galiba :)

tamam bee söylemem diyordum ama neyse söylicem artık
herkes duysunnnnnn özellikle kepeklim duy bak açıklıyorummmmmm
14 kilo aldım yawww

ama ebrunun doğuma bişey kalmadı ki anacım normal yani bu kilolarda

bacım sen geçmişi okumadın galiba dur sana özet geçiim .dün sancılandım doktora gittim .münasip yerime parmak bastı doktorum bebeğin kafası aşağı inmeye başlamış 2 haftadan gelebilir dedi . bide koca kafalı bi kızın olacak dedi pis karı

kızlar müsaadenizle bir şey söylemek istiyorum. bence aldığınız kiloları dert etmeyin. henüz hamile değilim, kilolu da değilim ama şunu diyebilirim. bu sitede gezdiğim diğer gebelik bloglarında, diğer alanlarda çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşan yüzlerce insan gördüm ve içim bir tuhaf oldu. hamile kalsalar bin kilo olmayı da takmazlar sanırım.
moralim bu bölümde düzeldi vallahi. yine de dert etmeyin bence hamile kadınlar çok güzel ve çekicidir zaten. sağlıklı olmak da her şeyden önemli. doğumdan sonra verirsiniz merak etmeyin. 11 aylık oğlu var ablam doğumdan önceki halinden daha zayıf şuan.

ebraaarrr don gecmıse bak senden acıklama bekleyen bı güruh vaar.lafı kaynatma..

ebrucuum kız anacım masallah ama ama 16 kıloda cok deıl kı beee.hem azmıs basladıgında kılon.
ben bu hafta 10 kıloyu gordum ..biraz bogazımı tutmam lazım ben sız gıbı mınıkde deılım.ben basladıgımda 70lerdeydım zaten varın sız dusunun...

pahlivanım benim vayyyyyyyyyyyyyyyyy

13 kg aldım kızzzzzz sorma

abowwww kiz senin doktor sana valla iyi gülüyordur. 9 kiloyla hamileligi bitirmek istiyen dideme bak diyordur hahahahaha masallah masallah. kizim sende boy var. hem sadece göbüsün var. bezelye yutmus karinca gibi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…