kızımın karnı ağrıyo ben kaçtım
merhaba hanımlarr nasılsınız bakalımmmm bu arada ben dr a yarın saaat 1 de gideceğimm inşş sorun çıkmaz dualarınızı bekliyorumm
merhaba hanımlarr nasılsınız bakalımmmm bu arada ben dr a yarın saaat 1 de gideceğimm inşş sorun çıkmaz dualarınızı bekliyorumm
olmadı cnm yine
yemeğimizi yaptık geldik ..melis sumru görüşürüz
ceylin hoşgeldin canım
iyi tamam kizlar tsk ettim. karniyarigin yanina birde patets dizerim. esimde disardan kizarmis tavukla tatli alsin. napim. vaktim yok. ben kactim kizlar. sagolun. öpüyorum sizi
hoşgeldin tatlım inşallah bi sorun çıkmaz sen içini rahat tut tamam mı
inş sorun çıkmaz Allaha emanet git de haberleri ver bize
yemeğimizi yaptık geldik ..melis sumru görüşürüz
ceylin hoşgeldin canım
banada özett geçinnnnn.. Çünkü ben de geldimm..
Ben burda yeniyim rodinia. ne desem boş şimdi :) ilk günümdü, biraz kopuk kopuk oldum konulara ama genel olarak herkes iyiydi. bol bol yemek yediler, karınları göbekleri şişti, yemek yaptılar, msn ve face adresleri alınıp verildi filan :)
herkese merhaba hayırlı günler bayanlar nasılsınız epeydir giremiyodum misafirlerim vardı bugün yolculadım hemen size döndüm herşey yolundamı benim bebiş 7 haftalık oldu teyzelri dün dördüm çok minikti rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
aşk olsunnnnnnn ama biz hamişizzz tabikide yicezzz:26:
ee tatlım ama çizelgende 8+3 yazıyo yanlışmı ozaman bu arada maşallah kuzuna.
canım son adet tarihine göre 8 haftalık ama sanrım geç döllenmeiş bugün 7+4 canım tam 1 ay sonra belli olur gelişimi dedi ama kalp atışını duyaöadım dr un doppleri yokmuş özele gitmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?