Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Günaydın karılar naber nasılsınızz
ben çok uykusuzum ve bu yüzden çokkk agresifimm bana sataşmayın sakın

kizlar benimde acayip bi uykum var. ayyyyyy millet iste 10da gitti birden dinlenemedimde gecede ta 1de uyuyabildim. buluasiklarim valla öylece daha duruo tezgahta. artik aksam dizerim hepsini makinaya. aksamda ablami cagirdim o gelecek. enistemde geldi avusturyadan. baristilar galiba. gitmeden bi gelsinler birdaha görelim.
bu arada kizlar göüslerimin alt kismi öyle tatli kasiniyoki anlatamam

Son düzenleme:
buna şükür canım uykusuzluk ve sancılar var..sen nasılsın neden uyumadın bakem??

ah canım yaa zor artık herşey senin için allah kolaylık versin sana
ya dün annemler kayınvalidemlere geçmiş olsuna geldiler araba yok diye eve gidemediler bizde uyudular ilk defa (çok sevindim bu arada)ee biraz geç uyuduk sabahta eşimin alarmına uyandım bi daha uyuyamadım öyle uyanıpta uyuyamadığım zamanlar çok sinirli oluyom işte
ee bide kayınvalidemlere kaç gündür acaip bi şekilde misafir akını var çok yoruluyorum

Hadi gözünüz aydın canım inşallah bi daha küsmezler:) Benimde feci uykum var ve çook stresliyim 2li testimiz çıkacak bugün:)

hadi atlattın gözün aydın bacım darısı bu akşama ablan yabancı değil ya yardım eder sana ..kız senin annende yakın dimi ?

amin canım sağolasın .. ayy anam yanımda olsun uykusuz kalıyım hiç önemli değil ..6 aydır görmüyorum kimseyi offf offf

Hadi gözünüz aydın canım inşallah bi daha küsmezler:) Benimde feci uykum var ve çook stresliyim 2li testimiz çıkacak bugün:)

ay sagol canim insallah ya. valla kiziyorum artik ablama. kac oldu ayrilcam artikdiye geldigi. yani ayrilacaksan gel cocuk oyuncagi gibi ne bu git gel git gel. milleti ta burdan 1000 km lik yere cagiriyo. e evlat tabi annemgilde dayanamiyo gidiyo sonra yine barisip dönüyo. aman aman dönsün herkes yuvasinda mutlu olsun.
merak etme tatlim insallah birsey cikmaz testten.

İnşallah canım yaaa:)
Diğer karılar siz nasılsınız bakıyomda bana kimse laf atmıyo bakın hamile kaprisim tutar görürsünüz haaa:) :2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

amin canım sağolasın .. ayy anam yanımda olsun uykusuz kalıyım hiç önemli değil ..6 aydır görmüyorum kimseyi offf offf

tabiki öyle canım benim annemde 2 yıl olcak evliliğim evime 3 yada 4 defa gelmiştir o da ben çağırıyorum da zorla geliyo

canım yine de kızma yuvası dağılmasın da gerisi önemli deil

Güüüüül ne diyecem sana ben çatlamadan 19. gün sonra idrarda bakmıştım bebişe senin de çıkar belkim:) Ayyy Allahım bu ay size bebiş versin inşallah:) Afr kız sen ne alemdesin, kız ebuş niye sinirlisin?

hadi atlattın gözün aydın bacım darısı bu akşama ablan yabancı değil ya yardım eder sana ..kız senin annende yakın dimi ?

aman ablami misafirden bile saymiyorum. tabi ivir zivir hazirlarim ama onlar istedigini mutfaktan alir zaten. bi cay yaparim yanina birseyler koyarim tmm. evet yakin annem. yürüsem 10 dakikada varirim. hatta bizim apartman yüksek baya camdan bakinca nerdeyse görünüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…