hepiniz hoşgeldiniz kızlar günaydın...
hoşbuldum canım naber
kolay gelsinn bacımmm...
yok canım biraz daha beklicem yoksa yine çıkmazsa agrasifliğim artacakk... ama cuma sözz yapcam kan testii kendi doktoruma gitcem...
buna şükür canım uykusuzluk ve sancılar var..sen nasılsın neden uyumadın bakem??
kizlar benimde acayip bi uykum var. ayyyyyy millet iste 10da gitti birden dinlenemedimde gecede ta 1de uyuyabildim. buluasiklarim valla öylece daha duruo tezgahta. artik aksam dizerim hepsini makinaya. aksamda ablami cagirdim o gelecek. enistemde geldi avusturyadan. baristilar galiba. gitmeden bi gelsinler birdaha görelim.
kizlar benimde acayip bi uykum var. ayyyyyy millet iste 10da gitti birden dinlenemedimde gecede ta 1de uyuyabildim. buluasiklarim valla öylece daha duruo tezgahta. artik aksam dizerim hepsini makinaya. aksamda ablami cagirdim o gelecek. enistemde geldi avusturyadan. baristilar galiba. gitmeden bi gelsinler birdaha görelim.
ah canım yaa zor artık herşey senin için allah kolaylık versin sana
ya dün annemler kayınvalidemlere geçmiş olsuna geldiler araba yok diye eve gidemediler bizde uyudular ilk defa (çok sevindim bu arada)ee biraz geç uyuduk sabahta eşimin alarmına uyandım bi daha uyuyamadım öyle uyanıpta uyuyamadığım zamanlar çok sinirli oluyom işte
ee bide kayınvalidemlere kaç gündür acaip bi şekilde misafir akını var çok yoruluyorum
Hadi gözünüz aydın canım inşallah bi daha küsmezler:) Benimde feci uykum var ve çook stresliyim 2li testimiz çıkacak bugün:)
ay sagol canim insallah ya. valla kiziyorum artik ablama. kac oldu ayrilcam artikdiye geldigi. yani ayrilacaksan gel cocuk oyuncagi gibi ne bu git gel git gel. milleti ta burdan 1000 km lik yere cagiriyo. e evlat tabi annemgilde dayanamiyo gidiyo sonra yine barisip dönüyo. aman aman dönsün herkes yuvasinda mutlu olsun.
merak etme tatlim insallah birsey cikmaz testten.
günaydın canım haberler sende var mı bi gelişme??
amin canım sağolasın .. ayy anam yanımda olsun uykusuz kalıyım hiç önemli değil ..6 aydır görmüyorum kimseyi offf offf
ay sagol canim insallah ya. valla kiziyorum artik ablama. kac oldu ayrilcam artikdiye geldigi. yani ayrilacaksan gel cocuk oyuncagi gibi ne bu git gel git gel. milleti ta burdan 1000 km lik yere cagiriyo. e evlat tabi annemgilde dayanamiyo gidiyo sonra yine barisip dönüyo. aman aman dönsün herkes yuvasinda mutlu olsun.
merak etme tatlim insallah birsey cikmaz testten.
hadi atlattın gözün aydın bacım darısı bu akşama ablan yabancı değil ya yardım eder sana ..kız senin annende yakın dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?