Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydin kizlar. ay dün misafirler 10da gittiler. iyidide valla fazla birsey yapmamama ramen yorulmusum ya. sabah zar zor kalkinca anladim. valla yemek memek yapmadim. zaten 8gibi geldiler. salata yapmistim birde corba yapacaktim. esimin halasi katmer yapmis bende peynir cesitleri, zeytin salata falan koydum. hala katmerleri götürünce corbada kaldi onuda yapmadim. öyle cay, kahve, cerez, bisküvi, lokum, cikolata falan derken gecti. ay valla nasil yediler yetmiycek sandim esimde geldi mutfaga bunlar nasil yiyo daha ne var hizli birseyler yapabilirsen yapta götüreyim dedi. dedim yeter heralde, yazik diyoki valla bilmiyorum anasini aglatiyorlar katmerin diyo. neyse yetti arti bile. iyi atlattik

iyi canım ya geçmiş olsun,, bende stres yaparım misafir gelince,, benimde persembe kaynanamlar gelecek, bakalım nasıl atlatacam, gunun sonunda yorgunluktan delirebilirim

günaydın canlarım ,,
evdeyim ama uyku muyku kalmadı bende . güzel Allahım bedenimi uykusuzluğa alıştırıyor galiba
kızlar bende istiyorum artık annemi ve kayınvalidemi yemek yapmak kahvaltı hazırlamak bile çoooook zor artık....

günaydın kızlar nasılsınız. beni soracak olursanız yine uykuluyum. 6 da kalmaya henüz alışamadım. önceden 6 20 de kalkıyordum 20 dakika bile epey fark ediyor. oooh çok şükür sumru atlattın misafirleri. sen çalışan bir bayansın senden çok birşey beklememelri lazım zaten anlayışlı insanlarda yediklerine şükür edip gitmişlerdir. zaten insan bir eve yemege degil sohbete muhabbette gider. bende evde misafir agrılamayı özledim. daha 2 yıldır dogru düzgün misafirim gelmedi zaten. bir iki arkadaş dışında. akşam olsada eve gitsek ya.

yine yorgun bitgin bir gün merhaba. allahım şu sevkiyat bitsede uyusam biiiiiii.
nabersiniz. ben yorgunum kızlar bişi dicem benim gönüs uçlarım nasıl fena acıyoyaaa. normaldede az acırdı ama bu değişik bişi sızlıyo içine doğru dokununca. farklı şeyler çıkmaya başladı bende çatlatma iğnenin 14 cü günü bugün ama karın ağrım kalmadı şükür. akıntı baya var. bukadan
patron var burda bidaha yazamam size öptümmmmm
beni özleyin anacım

buarada bişi yazmayı unuttum 2 gündür bide yemekden 1-2 saat snra sanki yemek yenemişim gibi midem bi kazınıyo kaç gündür açmışım gibi. şaştım kaldım hiç doymuyomya yemek yiyom hemen acıkıyom niden sizceee

hemen cagır canım ya gelsinler,,

bence bu ay iki tane yeni hamişimiz var bir de sensin ondann

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bu aralar çok takılamıycam sizlere çünkülüm işler çok yoğun yeni yerime alışmaya çalışıyomÇ:) onun dışında da dün akşam biraz temizlik yaptım anam ağlıyo şimdi benim belim hep ağrıyo sizin de ağrıyomu bugün 2li test sonucumuzu alacaz dua edin nolur:)
Dün bi gelişme varmıydı Ceyline ne oldu nie doktora gidiyo afr adet oldumu? Nimet karısı sen dest yaptınmı?

gülcüm belirtilerin harika canım ..temennimiz bebişten olması ..inşallah

hemen cagır canım ya gelsinler,,

bence bu ay iki tane hamişimiz var bir de sensin ondann

herkes gelmek için hazır bekliyor canım ama benim sevgili kocam kendi annesine bile daha erken gelme diyor ..ben onun annesinin gelmesini bile daha çok istiyorum düşün yani halimizi

kolay gelsinn bacımmm...
yok canım biraz daha beklicem yoksa yine çıkmazsa agrasifliğim artacakk... ama cuma sözz yapcam kan testii kendi doktoruma gitcem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…