Günaydınlarrrrr,,,
günaydın kızlar iyiyim şükürr sizler nasılsınızzzgünaydıınshiniiii ,nimeet nasılsınıız..
günaydin kizlar. ay dün misafirler 10da gittiler. iyidide valla fazla birsey yapmamama ramen yorulmusum ya. sabah zar zor kalkinca anladim. valla yemek memek yapmadim. zaten 8gibi geldiler. salata yapmistim birde corba yapacaktim. esimin halasi katmer yapmis bende peynir cesitleri, zeytin salata falan koydum. hala katmerleri götürünce corbada kaldi onuda yapmadim. öyle cay, kahve, cerez, bisküvi, lokum, cikolata falan derken gecti. ay valla nasil yediler yetmiycek sandim esimde geldi mutfaga bunlar nasil yiyo daha ne var hizli birseyler yapabilirsen yapta götüreyim dedi. dedim yeter heralde, yazik diyoki valla bilmiyorum anasini aglatiyorlar katmerin diyo. neyse yetti arti bile. iyi atlattik
günaydın canlarım ,,
evdeyim ama uyku muyku kalmadı bende . güzel Allahım bedenimi uykusuzluğa alıştırıyor galiba
kızlar bende istiyorum artık annemi ve kayınvalidemiyemek yapmak kahvaltı hazırlamak bile çoooook zor artık....
buarada bişi yazmayı unuttum 2 gündür bide yemekden 1-2 saat snra sanki yemek yenemişim gibi midem bi kazınıyo kaç gündür açmışım gibi. şaştım kaldım hiç doymuyomya yemek yiyom hemen acıkıyom niden sizceee
İçindeki kurtçuk acıkıyor olmasın :))))buarada bişi yazmayı unuttum 2 gündür bide yemekden 1-2 saat snra sanki yemek yenemişim gibi midem bi kazınıyo kaç gündür açmışım gibi. şaştım kaldım hiç doymuyomya yemek yiyom hemen acıkıyom niden sizceee
buarada bişi yazmayı unuttum 2 gündür bide yemekden 1-2 saat snra sanki yemek yenemişim gibi midem bi kazınıyo kaç gündür açmışım gibi. şaştım kaldım hiç doymuyomya yemek yiyom hemen acıkıyom niden sizceee
hemen cagır canım ya gelsinler,,
bence bu ay iki tane hamişimiz var bir de sensin ondann
kolay gelsinn bacımmm...günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bu aralar çok takılamıycam sizlere çünkülüm işler çok yoğun yeni yerime alışmaya çalışıyomÇ:) onun dışında da dün akşam biraz temizlik yaptım anam ağlıyo şimdi benim belim hep ağrıyo sizin de ağrıyomu bugün 2li test sonucumuzu alacaz dua edin nolur:)
Dün bi gelişme varmıydı Ceyline ne oldu nie doktora gidiyo afr adet oldumu? Nimet karısı sen dest yaptınmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?