kızzz tebrik ederim kızın mı olcak inş beenim kızımla arkadaş olurlar.allahım korusun hepsiniii.ayy canım hiç omrunda olmasın 10 kilosu otamatik giidecek ben hiç takmıom şuan önceden çok aldım diodum daaaa hayırlısıyla zamanında dünyaya gelsin de nazlı kızım ye teyzesiiiii yeee.
ya kızlar bu e-devlet şifresini kim çıkardı başma yaaaaaaaaaa
hepsi tutturdu şifre al hele bak ne var ne yok diye
ay sanki mesaj gelecek ya
çıldırmama az kaldı doktorum nerdeeeeeeeeee
yok tatlım bu iğne 4 doz 2 doz dün 2 doz bugün yapıldı.bebeğin ciğerleri gelişsin die daha çok küçük ya yaramaz kızımm.druma haftaya çrş tekrar gitcemmm.allah nasip ederse nolursa olsun yaşar sonuçta.bu benim kalbimi ferahlatıo..
evet canım allah nasip kısmet ederse kızımız olacakmış. babası çok mutlu hep kızı olsun istiyordu ben biraz hayal kırıklıgı yaşadım hep erkek hissettim. ama üzülmedim. tahminim tutmadı diye canım sıkıldı. olur lar tabisi arkadaş el ele tutuşup okula gidecekler küçücük çantalarıyla. ayy şimdi gözlerim doldu o sahneyi hayal ettim de. allah saglık sıhhat versin. yerim tabi zaten açım saatin 2 olmasını bekliyorum yemek yemek için. amin hayırlısıyla dogsun miniklerimiz. allah yokluklarını göstermesin
sorma canım ya bendeim almam lazımdı 1 tl aldım ama şifremi kaybettim şimdi yeniden almam için 10 tl isiyorlar
anladım canım dua et sen canım bizimde dualarımız seninle
saol canım allah razı olsunnn..
ebrar yat biraz dinlen ayağa kalkmaa
bu arada fundanın ikizleri kızmışşş bu yıl kız yılı valla
saol canım allah razı olsunnn..
ebrar yat biraz dinlen ayağa kalkmaa
tatlım birazdan sonuçları alıp dr gösterim içim rahat etsinde belki gider uzanırım biraz
bende tuttu çin takvimi rus takvimiayyy bende kız diye hissediyorum çin takvimi flnda kız diyo ama bakalım hayırlısı
canım iyi olalımda
içini rahatlat ve güzelce uzan canım tamam mı?
ayyy bende kız diye hissediyorum çin takvimi flnda kız diyo ama bakalım hayırlısı
canım iyi olalımda
içini rahatlat ve güzelce uzan canım tamam mı?
Yemeğimi yedim geldimmmmmmmmmm
napıonuzzzz
hoşgeldinnnnnnnnn yatıossssssssss sen napıonn
ay inş.canım benim inş. sorun yoktur
napıym kuşum oturuyom ama kaburgalarım batıyooooooooooooo çok rahatsızım keşke bende yatabilsem
Ebrarım neyin var kuşum bişeymi oldu
canım şeker yükleme yapıldı ya
en son kan alındıktan sonra fenalaştım ellerim titremeye başladı
baş dönemesi başladı çok kötü oldum yemek yedim ayran falan içtim ama düzelemedim tam olarak
kızlarr ben geldim ama hiç iyi deilim
şeker yükleme 12:10 geçe bitti 4 defa kan verdim ve o saate kadar aç kaldım
sonra yemek yedim ama hala düzelemedim baş dönmem geçmedi henüz
evet canım allah nasip kısmet ederse kızımız olacakmış. babası çok mutlu hep kızı olsun istiyordu ben biraz hayal kırıklıgı yaşadım hep erkek hissettim. ama üzülmedim. tahminim tutmadı diye canım sıkıldı. olur lar tabisi arkadaş el ele tutuşup okula gidecekler küçücük çantalarıyla. ayy şimdi gözlerim doldu o sahneyi hayal ettim de. allah saglık sıhhat versin. yerim tabi zaten açım saatin 2 olmasını bekliyorum yemek yemek için. amin hayırlısıyla dogsun miniklerimiz. allah yokluklarını göstermesin
Yemeğimi yedim geldimmmmmmmmmm
napıonuzzzz
bu arada fundanın ikizleri kızmışşş bu yıl kız yılı valla
didemm yaa acaba bu açılma önceden vardı da ben bilmiomuydumm alttan hiç bakmamıştıı.tüm kasılma ve sancıları anlat banavbii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?