Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

evet canım allah nasip kısmet ederse kızımız olacakmış. babası çok mutlu hep kızı olsun istiyordu ben biraz hayal kırıklıgı yaşadım hep erkek hissettim. ama üzülmedim. tahminim tutmadı diye canım sıkıldı. olur lar tabisi arkadaş el ele tutuşup okula gidecekler küçücük çantalarıyla. ayy şimdi gözlerim doldu o sahneyi hayal ettim de. allah saglık sıhhat versin. yerim tabi zaten açım saatin 2 olmasını bekliyorum yemek yemek için. amin hayırlısıyla dogsun miniklerimiz. allah yokluklarını göstermesin

ya kızlar bu e-devlet şifresini kim çıkardı başma yaaaaaaaaaa
hepsi tutturdu şifre al hele bak ne var ne yok diye
ay sanki mesaj gelecek ya
çıldırmama az kaldı doktorum nerdeeeeeeeeee

sorma canım ya bendeim almam lazımdı 1 tl aldım ama şifremi kaybettim şimdi yeniden almam için 10 tl isiyorlar

anladım canım dua et sen canım bizimde dualarımız seninle

aminnn şkeekerimm.kıs düşünsene pembiş etekler mini mini saçalrını vs.kız çocuklarııı çoook sevimli olur sağğlıklı olsunlardaaa.

sorma canım ya bendeim almam lazımdı 1 tl aldım ama şifremi kaybettim şimdi yeniden almam için 10 tl isiyorlar

anladım canım dua et sen canım bizimde dualarımız seninle

saol canım allah razı olsunnn..

ebrar yat biraz dinlen ayağa kalkmaa

bu arada fundanın ikizleri kızmışşş bu yıl kız yılı valla

ayyy bende kız diye hissediyorum çin takvimi flnda kız diyo ama bakalım hayırlısı

saol canım allah razı olsunnn..

ebrar yat biraz dinlen ayağa kalkmaa

canım iyi olalımda

tatlım birazdan sonuçları alıp dr gösterim içim rahat etsinde belki gider uzanırım biraz

içini rahatlat ve güzelce uzan canım tamam mı?

ay inş.canım benim inş. sorun yoktur

yoktur yoktur

napıym kuşum oturuyom ama kaburgalarım batıyooooooooooooo çok rahatsızım keşke bende yatabilsem

ya benim erken mi bilmiyorum ama acayip sırt ağrım var bugün sürekli bilgisayardayım onunda etkisi vardır belki ama çok ağrıyo ve evet keşke bende yatabilsem gözlerimden uyku akıyor

didemm yaa acaba bu açılma önceden vardı da ben bilmiomuydumm alttan hiç bakmamıştıı.tüm kasılma ve sancıları anlat banavbii..

canımmm tansiyonun düştü sanırım biraz uzan şekercim

kızlarr ben geldim ama hiç iyi deilim
şeker yükleme 12:10 geçe bitti 4 defa kan verdim ve o saate kadar aç kaldım
sonra yemek yedim ama hala düzelemedim baş dönmem geçmedi henüz

cnm tatlı bişeyler ye hemen.

ayyy çok hooş olur kız bebeler
hadi saat 2 oldu yemeğini ye ferdacım

Yemeğimi yedim geldimmmmmmmmmm
napıonuzzzz

hoşgeldin cnm
nolsun ben saat geçiriyorum eve gitsem diye bekliyorum

bu arada fundanın ikizleri kızmışşş bu yıl kız yılı valla

funda kimdi ben çıkaramadım?

didemm yaa acaba bu açılma önceden vardı da ben bilmiomuydumm alttan hiç bakmamıştıı.tüm kasılma ve sancıları anlat banavbii..

alttan zaten son haftalara kadar bakmıyolar tatlım
açılmanın devam edip etmeyeceği ile ilgili doktor bişey demedimi valla antepte olsan sana çok ii bi doktor sölerdim ona giderdin
kasılma bölee elinin altında karnınn toplanıyo sertleşiyo gibi oluyo
sancıda regl ağrısı gibi oluyo aynı belin ve kasıkların yani benin dün yaşadıklarım bunlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…