Kızlar ben çıkıyorum hoşçakalın
biraz geçmişi okudum da noldu bu hamişlere anacım gözümüzü korkutuyorsunuz valla
korkar oldum hamilelikten.hele benim miden durduk yere bulanır zaten heralde hamile olunca başımı kaldıramam yerlerden.neyse olsun da bebişimiz çekicez mecburen napalm.
bol bol nazar boncuğu takalım
kizlar ya ben artik evde hic bir is yapamiyorum. yani iste hep oturuyorum kaburgam böyle yaniyo sanki karnim delinecek gibi oluyo nerdeyse. birde artik ta sirtima vuruyo agrisi. aksam eve gelince aslinda sadece uzanmak istiyorum. ama naparsin koca yemek bekliyo. yardim ediyorda iste yinede ayakta oluyorum yine. valla yemek yiyesim falan olmuyo aksamlari hic istahim yok ya. aziciktan bile karnim sisiyo midem yaniyo tiksindim iyice. neyse sofrayi toparliyom bulasiklar kaliyo öylece. daha fazla ayakta durmaya artik daynamiyorum bi uzaniyorum esimde uzaniyo hemende uyuyo. e o uyuyunca bende uyuyorum. dag gibi olmustu bulasiklar. sabah artik hepsini makinaya dizdim. oturma odasindaki cay bardaklari falan hepduruyo daha. yatak zaten toplanmayi unuttu. üf ya nasil toparliycam ben kendimi ya. bu haftalarda temizlik yapamazsan sonra sonra hic hic yapamam. dün dus alacaktim o bile kaldi.
sumru sen anlatınca ben yoruldum .ama geçiyor o ağrılar bende senin haftalarda bel ağrımdan ayakta duramıyordum okuldan ağlaya ağlaya geliyordum eve ..ama bi kaç hafta sonra geçecek sen merak etme mide yanmanda geçecek bebiş dönünce rahatlayacaksın
kizlar ya ben artik evde hic bir is yapamiyorum. yani iste hep oturuyorum kaburgam böyle yaniyo sanki karnim delinecek gibi oluyo nerdeyse. birde artik ta sirtima vuruyo agrisi. aksam eve gelince aslinda sadece uzanmak istiyorum. ama naparsin koca yemek bekliyo. yardim ediyorda iste yinede ayakta oluyorum yine. valla yemek yiyesim falan olmuyo aksamlari hic istahim yok ya. aziciktan bile karnim sisiyo midem yaniyo tiksindim iyice. neyse sofrayi toparliyom bulasiklar kaliyo öylece. daha fazla ayakta durmaya artik daynamiyorum bi uzaniyorum esimde uzaniyo hemende uyuyo. e o uyuyunca bende uyuyorum. dag gibi olmustu bulasiklar. sabah artik hepsini makinaya dizdim. oturma odasindaki cay bardaklari falan hepduruyo daha. yatak zaten toplanmayi unuttu. üf ya nasil toparliycam ben kendimi ya. bu haftalarda temizlik yapamazsan sonra sonra hic hic yapamam. dün dus alacaktim o bile kaldi.
ben hamile olduğumdan beri evde ya 2 ya 3 defa yemek yemişizdir hep bi tanıdığa gidiyoruz anneanneme kayınvaldeme babaannelere fln zaten saat 9 da çıkıyorum o saattten sorna gücüm kalmıyor ki bişey yapmaya eşimde sağolsun destek oluyo geçen akşam makineyi çalıştırdım uyuyakalmışım o da asmış çamaşırları sabah çok sevindimvalla sumrucum ben şu an da bile zorlanıyorum bazen geç çıkıyorum.
eşimde arıyo yemekte ne var diye.eskiden yardım ederdi şimdi oturup tv izliyo
beni sinir ediyo resmen.o oturdukça ben bi kat daha yoruluyorum.akşam misafirim de vardı bi yandan ev toparladım bi yandan çamaşır bi yandan yemek yaptım bi de misafire hazırlık ay hem hamile olup hem çocuğu olanlar ve aynı zamanda çalışanlar napıyo bilemiyorum yaniiiiiii
hayırlısı olsun cnmm içimden kız geçiyo amma bilemiyom
etmezmiyim cnmmm rabbim olmayanlara kısa zamanda versin. hep aklımdasınız.
ay canım ya valla ben daha şimdiden öyleyim sonumu düşünemiyorum. bende bulaşıkları biriktirip biriktirip yıkıyorum. akşamları burdan giderken annemlere ugrayıp biraz atıştırıyorum eve gidince eşim zaten diyette ve spor yapıyor ona hazırlarsam bir salat hazırlıyorum bir çay demliyor birer bardak içiyoruz çay tepsisi öylece kalıyor ben hemen uzanıyorum ve tabiki uyuyorum. sabah vakit bulursam o tepsiyi kaldırıyorum yoksa akşam kadar bekliyor. yatak desen aynı senin gibi geçen haftadan beri hafta sonları hariç toplanmıyor utanıyorum halimden. hafta sonu evde temizlik yaparken. fark etmiyorum ama akşam ışıkları acınca duvardaki örümcekler avizelerdeki tozlar filan acayip dikkat çekiyor oluyor. uzanmak yasak diye yapamıyorum eşime desem yapar ama onada kıyamıyorum. 3 4 haftadır biriken ütümü saymıyorum zaten ama ütüyü yapamamın sebebi ne yazıkkı çamaşır kurutmak sorun oldugu için. hafta sonu zar zor peteklerin üstünde filan kurutuyorum oda pazar akşamını buluyor. ancak katlanacakları katlayıp yerleştiriyorum hafta içide 8 30 da evde olunca yapamıyorum artık osaatten sonra. allah yardım etsin valla.
kız ferda ütü dedin aklıma ütü geldi ya bu hafta da ütü yapıcam ben her hafta yapıyorum bitmiyo yaaaaaaaaaa
ay bide ütüm su kaçırıyo. yeni ütü almalıyız da ne alıcaz bilemiyorum.
ütü işi çok sinir ama ona bi çözüm bulamadım mecburen kendim yapıyorum marka yazabiliyormuyum t ile başlayan l ile biten son modelleir pek iyi ben çok memnunum
CNM BENİM DE O DEDİĞİN MARKADAN AMA HEP SU AKIYOR VE SİNİR OLUYORUMMMM
selam kızlar nasılsınız..
Selam kızlar nasılsınız..
ütü işi çok sinir ama ona bi çözüm bulamadım mecburen kendim yapıyorum marka yazabiliyormuyum t ile başlayan l ile biten son modelleir pek iyi ben çok memnunum
CNM BENİM DE O DEDİĞİN MARKADAN AMA HEP SU AKIYOR VE SİNİR OLUYORUMMMM
hadi ya bilmem ben çok memnun kaldım yaa gayet iyi ama ütü şans işi biraz da
valla canim zor ya. ya yapasm var ama halim yok. esime öyle deyincede heee bende simdi öyle derdim diyo. kendi dinlen yapma diyo gece yatarkende mutfagi yine o halde mi biraktin diyo. hayret bisi. sag kaburgamla belim artik dayanilmaz sekilde agriyo. eskiden sabahlari 1-2 saat oturuyordum simdi oturur oturmaz yarim saat sonra basliyo agrim. dolasinca hemende gecmiyo artik. son 4 haftamya öküzlerde birsürü is yidi ne yaptirsak kardir dercesine. haftaya patronda izinde. tamamen hersey bana bakiyo. hamie olmasam aklima bile gelmez sevinirim hatta patron yok diye ama simdi birsey cizerken yarim saat anca sabit oturabiliyorum. sonra yarim birakiyorum dolasiyorum büyük patron görünce birde o listeler falan filan istiyo benden sanki isim yokmus gibi sinir ya.
kız ferda ütü dedin aklıma ütü geldi ya bu hafta da ütü yapıcam ben her hafta yapıyorum bitmiyo yaaaaaaaaaa
ay bide ütüm su kaçırıyo. yeni ütü almalıyız da ne alıcaz bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?