Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

korkma kiz. ilk baslarda bulanti oluyorya, ben onu daha kötü tahmin etmistim. 3-4 kere mi ne cikarttim sadece. cok seydende tiksindima ama dizilerde oluyorya sürekli ögürmeler falan bende olmadi. yani herkeste degisik oluyo. e canim artik olerledikce sikayetler cogaliyo kolay degilki artik. bebisler büyüo onunla birlikte göbislerde tabi. dogum korkusu basliyo. erken dogum korkulari. maddi sikintilar falan iste. aman ya su 10 hafta gecsede bebegime sagliklica bi kavussam

sumru sen anlatınca ben yoruldum .ama geçiyor o ağrılar bende senin haftalarda bel ağrımdan ayakta duramıyordum okuldan ağlaya ağlaya geliyordum eve ..ama bi kaç hafta sonra geçecek sen merak etme mide yanmanda geçecek bebiş dönünce rahatlayacaksın

ay insallah canim benim. sen böyle dedikce ben rahatliyorum valla. tsk ederim tatlim

Son düzenleme:
valla sumrucum ben şu an da bile zorlanıyorum bazen geç çıkıyorum.
eşimde arıyo yemekte ne var diye.eskiden yardım ederdi şimdi oturup tv izliyo
beni sinir ediyo resmen.o oturdukça ben bi kat daha yoruluyorum.akşam misafirim de vardı bi yandan ev toparladım bi yandan çamaşır bi yandan yemek yaptım bi de misafire hazırlık ay hem hamile olup hem çocuğu olanlar ve aynı zamanda çalışanlar napıyo bilemiyorum yaniiiiiii

ay canım ya valla ben daha şimdiden öyleyim sonumu düşünemiyorum. bende bulaşıkları biriktirip biriktirip yıkıyorum. akşamları burdan giderken annemlere ugrayıp biraz atıştırıyorum eve gidince eşim zaten diyette ve spor yapıyor ona hazırlarsam bir salat hazırlıyorum bir çay demliyor birer bardak içiyoruz çay tepsisi öylece kalıyor ben hemen uzanıyorum ve tabiki uyuyorum. sabah vakit bulursam o tepsiyi kaldırıyorum yoksa akşam kadar bekliyor. yatak desen aynı senin gibi geçen haftadan beri hafta sonları hariç toplanmıyor utanıyorum halimden. hafta sonu evde temizlik yaparken. fark etmiyorum ama akşam ışıkları acınca duvardaki örümcekler avizelerdeki tozlar filan acayip dikkat çekiyor oluyor. uzanmak yasak diye yapamıyorum eşime desem yapar ama onada kıyamıyorum. 3 4 haftadır biriken ütümü saymıyorum zaten ama ütüyü yapamamın sebebi ne yazıkkı çamaşır kurutmak sorun oldugu için. hafta sonu zar zor peteklerin üstünde filan kurutuyorum oda pazar akşamını buluyor. ancak katlanacakları katlayıp yerleştiriyorum hafta içide 8 30 da evde olunca yapamıyorum artık osaatten sonra. allah yardım etsin valla.

ben hamile olduğumdan beri evde ya 2 ya 3 defa yemek yemişizdir hep bi tanıdığa gidiyoruz anneanneme kayınvaldeme babaannelere fln zaten saat 9 da çıkıyorum o saattten sorna gücüm kalmıyor ki bişey yapmaya eşimde sağolsun destek oluyo geçen akşam makineyi çalıştırdım uyuyakalmışım o da asmış çamaşırları sabah çok sevindim

hayırlısı olsun cnmm içimden kız geçiyo amma bilemiyom

etmezmiyim cnmmm rabbim olmayanlara kısa zamanda versin. hep aklımdasınız.

daha fazla olsa daha fazla koyardi :)
iyi abla aman dikkat et kendine.
bu arada abla ya bende tuhaf rüya gördüm dün gece. ailemle ucaktayiz ama byöle kücük bi ucak. ucakta nedense asagidan normal sekilde havalanmiyorda böyle cok yüksekte yani havada iste bi boru gibi birsey var ordan hizlaniyo sonra havada oluyo direk. neyse biz ucaktayiz ucak hizlaniyo sonra kapisi acilmiyo borunun frenliyo ucak biraz. biz tmm yeniden denicek diye bekliyoruz birde baktikki ucak böyle kendini birakiverdi. ucakta hava bosluguna girerya onu hissettim resen ya. sonra basladi düsmeye düstügünüde böyle hissettim yani etrafimi görüyordum hepimiz bagiriyoruz aglasiyoruz. o an esimde vardi yanimda birden. neyse rüyamda uyaniyorum hicbirimizde birsey yok ucak bi tatil adasina mi ne düsmüs en büyük ablam, ben kardesim uyandik. ötekilere baktik hepsi yasiyo ama baygin. biz ´kalkiyoruz ilerde böyle bi eglence mi ne var orda birilerine soruyoruz iste anlatiyoruz olayi dinlenin burda falann diyorlar. salak kardesimde gitmis icecek almis bize. rüyamda diyorum tipik kardesim iste böyle durumda en uygun olmayan hareketleri sergiler diye. neyse aksam oluyo herkes ayilmis birden orda yasayan insanlar bizim esyalarimiz calmaya geliyorlar byöle birsürü millet üstümüze üstümüze geliyo. orda uyandim zaten. terlemisim rüyamda be. tuhaf ve kötüydü

Son düzenleme:
kız ferda ütü dedin aklıma ütü geldi ya bu hafta da ütü yapıcam ben her hafta yapıyorum bitmiyo yaaaaaaaaaa
ay bide ütüm su kaçırıyo. yeni ütü almalıyız da ne alıcaz bilemiyorum.

valla canim zor ya. ya yapasm var ama halim yok. esime öyle deyincede heee bende simdi öyle derdim diyo. kendi dinlen yapma diyo gece yatarkende mutfagi yine o halde mi biraktin diyo. hayret bisi. sag kaburgamla belim artik dayanilmaz sekilde agriyo. eskiden sabahlari 1-2 saat oturuyordum simdi oturur oturmaz yarim saat sonra basliyo agrim. dolasinca hemende gecmiyo artik. son 4 haftamya öküzlerde birsürü is yidi ne yaptirsak kardir dercesine. haftaya patronda izinde. tamamen hersey bana bakiyo. hamie olmasam aklima bile gelmez sevinirim hatta patron yok diye ama simdi birsey cizerken yarim saat anca sabit oturabiliyorum. sonra yarim birakiyorum dolasiyorum büyük patron görünce birde o listeler falan filan istiyo benden sanki isim yokmus gibi sinir ya.

kız ferda ütü dedin aklıma ütü geldi ya bu hafta da ütü yapıcam ben her hafta yapıyorum bitmiyo yaaaaaaaaaa

ütü işi çok sinir ama ona bi çözüm bulamadım mecburen kendim yapıyorum marka yazabiliyormuyum t ile başlayan l ile biten son modelleir pek iyi ben çok memnunum

bu arada Gül sanırsam rüya yorumluyormusun geçen hafta bi rüya gördüm farkı bir evdeyiz eşim kardeşim ve iki tane kuzenim var kokuyoruz sözde evde hayaletler fln varmış sonra çığlık çılığa eşim uyandırdı beni dediğine göre ragat bi 1-2 dakika bağırmışım uyandıramamış beni çok korktum

Kızlar denizzz adındaki arkadaş nerde haberi olan varmı merak ettim bi kaç gündür.
Bide bugün kepeklim yokk

Selam kızlar nasılsınız..

idare eder sen nasılsın

ya senin kocanda hayrte birşey ya. kız insan karısına acır biraz benim eşim böyle bir dagınıklık filan görse hiç ses etmez bilirki dayanamam yaparım yapamazsamda bilirki iyi degil durumum anlayış gösterir. kalkıp kendiliginden yapmaz ama ben söylersem yapar. yada başka zaman yaparsın der. evet bende petron yurt dışına gittiginde çok mutlu oluyorum . ama gitmiyor ramazan kurban bayramından beri. gerçi dedigin gibi kendi olmasa da iş hayatı devm ediyor. angarya işler birikiyor bu sefer.allah sonumuzu hayır etsin. yapacak birşey yok. parasızlıgın gözü kör olsun yinede bugünlerimize şükürler olsun.

ütü yapmaktan nefret ediyorum. öyle saatlerce ayakta durmak filan hamile degil ken bile zor gelirdi zaten. şimdi bazen yere battaniye serip yapıyorum bazen. benim ütüm philipsin canım bende çok memnunum.ama ben belki 7 8 sene önce almıştım. bir çeyiz magazasında çalışırken almıştım. çok güzel. tefal de tavsiye ederim. alt tabanına dikkat et parlatma yapmayan cinseten olsun ve kendi kendini temizleme özelligi olsun. nerden baksan 100 tl filandır ama bir kez iyi birşey al yıllarca rahat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…