ya senin kocanda hayrte birşey ya. kız insan karısına acır biraz benim eşim böyle bir dagınıklık filan görse hiç ses etmez bilirki dayanamam yaparım yapamazsamda bilirki iyi degil durumum anlayış gösterir. kalkıp kendiliginden yapmaz ama ben söylersem yapar. yada başka zaman yaparsın der. evet bende petron yurt dışına gittiginde çok mutlu oluyorum . ama gitmiyor ramazan kurban bayramından beri. gerçi dedigin gibi kendi olmasa da iş hayatı devm ediyor. angarya işler birikiyor bu sefer.allah sonumuzu hayır etsin. yapacak birşey yok. parasızlıgın gözü kör olsun yinede bugünlerimize şükürler olsun.
ütü yapmaktan nefret ediyorum. öyle saatlerce ayakta durmak filan hamile degil ken bile zor gelirdi zaten. şimdi bazen yere battaniye serip yapıyorum bazen. Benim ütüm philipsin canım bende çok memnunum.ama ben belki 7 8 sene önce almıştım. Bir çeyiz magazasında çalışırken almıştım. çok güzel. Tefal de tavsiye ederim. Alt tabanına dikkat et parlatma yapmayan cinseten olsun ve kendi kendini temizleme özelligi olsun. Nerden baksan 100 tl filandır ama bir kez iyi birşey al yıllarca rahat et
.ğnemizi yaptırdık geldikkk.napıonus kıslarrrr.allah herkesin bebişini korusun sağlıklı sıhhatli ve tam zamanında doğmalarını nasip etsinnnn.çok ii bakın onlara ve bebişlerinize.allahım hepsini bağışlasınnnn.benim biraz moralim düzeldiii
kızlar bu arada zeynoyla konuştum. Hasta olmuş yine ve bugün evde dinleniyor. Yeni işinden memnun degil. çok çalışıyormuş orda yarın yine gelicek allahın izniyle hepinize çok çok selamı var.
.ğnemizi yaptırdık geldikkk.napıonus kıslarrrr.allah herkesin bebişini korusun sağlıklı sıhhatli ve tam zamanında doğmalarını nasip etsinnnn.çok ii bakın onlara ve bebişlerinize.allahım hepsini bağışlasınnnn.benim biraz moralim düzeldiii
hoşgeldiniz.moralini yüksek tut zaten cnm.
Inş sağsalim alırsınız bebişleri kucağınıza
hoşgeldin canım aman iyi yaptın .ha şöyle ya moralin yüksek olsun affrein benim güzel arkadaşıma sag salim gelicek yavrun sana. tekrar doktora ne zaman gidicen. her gün mü yapılacak bu ignelerden. ya bugün benim migdeme fil kaçmış yiyorum yiyiroım dogmuyorum. 2 kez kahvaltı yaptım şimdi yine ziller çalıyor migdemde oraya da sesi geliyormu
evet canim cok sükür.
doktoruma dedim iste kaburgam artik cok fena agriyo diye sordu izin günlerin yok mu diye. dedim artik yok tasinirken almistim hepsini 5 gün var onu alcam iste dedim. duysa 5 hafta izinim var ve ben hala paramiz olmadigi icin calisiyorum kadin cok kizardi ya. iyi böyle yirttim bari. o kizsa sanki calismiycam mi caliscam yine ama ozaman dahada sinir olurum calismak zorundayim diye
geçmiş olsun diyelim zeynoya yeni işi derken?
Iş mi değiştirmişti?
kızlar bu arada zeynoyla konuştum. hasta olmuş yine ve bugün evde dinleniyor. yeni işinden memnun degil. çok çalışıyormuş orda yarın yine gelicek allahın izniyle hepinize çok çok selamı var.
yok canım bu bebeğinnn ciğeri geeelişsin die olurda doğarsaaa allah korusun.işte ilaççlarımı alıommm.bana bak beni deli etme yeyin topaç gibi olsun bebelerr.ben öle yapıom sürekli yiyom fazla gelşssin.kiloymuş şuymuş buymuş bunalr dert deilmiş canım benim allah eşlerimize bize sağlık versin gerisi boşş
valla dert etmiyorum canım çatır çatır yiyorum bir ton oldum umurumda degil dersem yalan olur ama elden gelen birşey yok kızım iyi olsun tombiş tombiş olsun. ben nasıl olsa bir şekilde veririm. iyi yapıyorsun canım ihmal etme güzel güzel büyüsün kızının her birşeyi yerim ben onun kutusunu ayyy. amin canım tabi önce saglık ve huzur allah agzımızın tadını bozmasın.
kızlar bu arada zeynoyla konuştum. hasta olmuş yine ve bugün evde dinleniyor. yeni işinden memnun degil. çok çalışıyormuş orda yarın yine gelicek allahın izniyle hepinize çok çok selamı var.
Amin canım bişey dedi mi doktor???
geçmiş olsun
kızlarr ben geldim ama hiç iyi deilim
şeker yükleme 12:10 geçe bitti 4 defa kan verdim ve o saate kadar aç kaldım
sonra yemek yedim ama hala düzelemedim baş dönmem geçmedi henüz
dikkat et canımmm kendineee
afrrr canım hoşgeldinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?