kızlar kızıma 6. kuzen geliyor ..abimin eşi hamileymiş
kızlar sonucu dr a gösterdim hepsi normal ama 40 düşmesine şok oldu adam
30 a düşseydi beyinölümün gerçekleşirdi dedi dikkat et aç kalma ara öğün ye dedi
36.haftada böyle olursa bebek karnında ölür dedi
off off hamile kalkmak istiyorum ama esim istemiyorgecen ay kazaya kurban gittik ama bisi olmadi cok uzuldum moralim bozuldu... busefer yine aynisi oldu insallah hamileyimdir :)) (dusunuyorum aceba esim masus mu yapiyor 2 senedir hic kaza yapmazdi) hmm bitane oglum var masallah ben 2inciyi istiyorum simdi anlamiyorum nasil insanlar hamile kalio kazaren D
Masamda uyumuşum yeni uyandım günaydın kızlar
off off hamile kalkmak istiyorum ama esim istemiyorgecen ay kazaya kurban gittik ama bisi olmadi cok uzuldum moralim bozuldu... busefer yine aynisi oldu insallah hamileyimdir :)) (dusunuyorum aceba esim masus mu yapiyor 2 senedir hic kaza yapmazdi) hmm bitane oglum var masallah ben 2inciyi istiyorum simdi anlamiyorum nasil insanlar hamile kalio kazaren D
kızlar slm ebrarın nesi var yaaaaaaaaaa
aaa cnm benim ya inş sonuç iyi olur,ah bu drlar ahh ah bende bugün benim druma kızdım çok kötü konuştu bana negatif konuştu,bende sinirlendim eşimi aradım geldi hemen,doğum yaptığım hastaneye gittim druma gözüktüm çok iyi şeyler söyledi bundan sonrada ona gitmeye karar verdik eşimle haftaya bugün kontrolüm var inş sorunsuz hamilelik geçiririm.ayrıntıları sonra yazarım cnm şimdi okuldan aç geldik.
heeeeeeeeeeeeee bu arada oğluşum olucakmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sari beybi demek istedigimi anladin sen :) biz korunmuyoruz geri cekilme yontemi kullaniyoruz esim geri cekilmeyi beceremeyince affedersinizA icime bosaliyor AMA YINEDE birsey olmuyor( 50:
kıslarrr ebrarıma nolmuş allah korusun bişeyi yoktur ya bu drlar herşeyi abartıoo.
didoş antepten dr öner dursun bi köşedee olmazsa 1 saat içinde oaray giderik drum kötü bir muamele yaparsa
günaydınnnnnnnnnnnn baş ağrım ve biz yine geldik kimseler yok galiba.
günaydın canımmmm geçmiş olsun..günaydınnnnnnnnnnnn baş ağrım ve biz yine geldik kimseler yok galiba.
günaydın annecikk... ben bugün kasık ağrılarıyla uyamdım yürümekte bile zorlanıyorum.. Bide dün gece çok kartopu oynadık o yüzden birazda yorgunum :)))))günaydın cnmmmm bende erken geldim sizlere yazabilmek için naber nasılsın.
ebrara nolmuş yaaa çok üzüldüm allah şifa versin raporlumu şimdi.
ben iyim kasık ağrılarım var ve 2 gündür sabah midem tuhaf kjalkıyom cnm bişi iştemiyo
günaydınnnn gül abla,vallahi drlardaydın dün akşama kadar bugün birazdaha iyi gibiyim,evrardanda heberim yok ama sanırsam şeker yüklemesi sırasında fenalaşmış ama raporlumu bilmiyorumgünaydın cnmmmm bende erken geldim sizlere yazabilmek için naber nasılsın.
ben iyim kasık ağrılarım var ve 2 gündür sabah midem tuhaf kjalkıyom cnm bişi iştemiyo
saol canım nasılsın.günaydın canımmmm geçmiş olsun..
günaydın annecikk... ben bugün kasık ağrılarıyla uyamdım yürümekte bile zorlanıyorum.. Bide dün gece çok kartopu oynadık o yüzden birazda yorgunum :)))))
kızlar sonucu dr a gösterdim hepsi normal ama 40 düşmesine şok oldu adam
30 a düşseydi beyinölümün gerçekleşirdi dedi dikkat et aç kalma ara öğün ye dedi
36.haftada böyle olursa bebek karnında ölür dedi
kızlar ben iki gün rapor aldım dinlencem anneme gidip
herkese iyi akşamlar 4 gün gibi uzun bi süre görüşemicezz
bişey olursa haber edin bana
yok canım neden hava atayım :)) Ebrarada çok üzüldüm ya bu doktor ne vicdansız ya bu kadın hamile tek başına yanında şak diye söylenirmi ya bişi olsaydı üzüntüden yarabbim yaa.. sinir oldumm....günaydınnnn gül abla,vallahi drlardaydın dün akşama kadar bugün birazdaha iyi gibiyim,evrardanda heberim yok ama sanırsam şeker yüklemesi sırasında fenalaşmış ama raporlumu bilmiyorum
saol canım nasılsın.
ohhhhhhhh maşallah havamı atıyon sen şimcik bakem
günaydınnnnnnnnnnnn baş ağrım ve biz yine geldik kimseler yok galiba.
günaydın cnmmmm bende erken geldim sizlere yazabilmek için naber nasılsın.
günaydın canımmmm geçmiş olsun..
günaydin kizlar. dün fazla kalamadim sizinle. valla isim basimdan asgin. ne yaptirsak kardir diyorlar heralde bütün isi üstüme yiktilar sanki. artik belim agriyinca dolasamiyorum bile, kim görse elime birsey tutusturup bunuda yapabilirmisin diyorlar hayir dedikcde aliniyorlar ya. sinirler nolacak. neyse artik 3 haftacik kaldi. kizlar bu arada kaynanami öldüresim var benim yine ya. sanki ona soran olmus gibi dün diyorki. kiz olursa onada isi buldum diyo. dedik neymis. özümgül diyo. sinir ya. hem sülalede var o isim hem benimde aklimda isim var onaneymis kizin ismi falan. dert sanki ona. bu gidisle cocuklarim hep doguma kadar isimsiz kalacak. kayit ederken karar vercez galiba. üf ya. valla dün nerdeyse diyecektim esime annen herseye karismak zorunda mi diye. bu kezde öyle desem inadina onun dedigi isimi koyarlar. neyse ama ben esime dedim oglanda sen bu kadar diretiryorsun kizimiz olunca ilerdede ben seni karistirtmam isme dedim. ya aylin yada ceylin olacak kizimiz olursa. kimseyide dinlemem. o yüzden hic sinirlenmedim :) aferin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?