Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar kızıma 6. kuzen geliyor ..abimin eşi hamileymiş

hadi gözünüz aydın maşallah

cnm Allah korusun dikkat et kendine.raporu iyi yapmışsın dinlen biraz cnm A.e.olun

bu kaza olayını bbiri bana anlatsın hiç bilmem nasıl kaza olduğunu
kocam da trafikçi sanırım kuralları bildiğinden yapmaz hiç kaza

sari beybi demek istedigimi anladin sen :) biz korunmuyoruz geri cekilme yontemi kullaniyoruz esim geri cekilmeyi beceremeyince affedersinizA icime bosaliyor AMA YINEDE birsey olmuyor (50:

kıslarrr ebrarıma nolmuş allah korusun bişeyi yoktur ya bu drlar herşeyi abartıoo.
didoş antepten dr öner dursun bi köşedee olmazsa 1 saat içinde oaray giderik drum kötü bir muamele yaparsa

Masamda uyumuşum yeni uyandım günaydın kızlar

süper ya keşke bende uyuyabilsem öyle

zor bi durum eşin nden istemiyor peki?

kızlar slm ebrarın nesi var yaaaaaaaaaa

şeker yükleme tahlili verirken rahatsızlanmış doktorda biraz negatif konuşmuş ama psikolojik olarak iyi son değer 40 çıkmış doktorda 30 olsa fln diye kötü kötü konuşmuş şu doktorlar yok mu moral vericeklerine insanı daha da kötü yapıyorlar

aaa cnm benim ya inş sonuç iyi olur,ah bu drlar ahh ah bende bugün benim druma kızdım çok kötü konuştu bana negatif konuştu,bende sinirlendim eşimi aradım geldi hemen,doğum yaptığım hastaneye gittim druma gözüktüm çok iyi şeyler söyledi bundan sonrada ona gitmeye karar verdik eşimle haftaya bugün kontrolüm var inş sorunsuz hamilelik geçiririm.ayrıntıları sonra yazarım cnm şimdi okuldan aç geldik.

heeeeeeeeeeeeee bu arada oğluşum olucakmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inş canım sorunsuz geçer hayırlısı olsun oğlun olucak demek bu sene kız yılı diyorlar ama kısmet sağlıklı olsunda

sari beybi demek istedigimi anladin sen :) biz korunmuyoruz geri cekilme yontemi kullaniyoruz esim geri cekilmeyi beceremeyince affedersinizA icime bosaliyor AMA YINEDE birsey olmuyor (50:

onu nasıl beceriyorlar hiç bilmem büyük bir özveri gerektiriyor sanırım.umarım bol bol kaza olur sizde..

kıslarrr ebrarıma nolmuş allah korusun bişeyi yoktur ya bu drlar herşeyi abartıoo.
didoş antepten dr öner dursun bi köşedee olmazsa 1 saat içinde oaray giderik drum kötü bir muamele yaparsa

kız nerde yaşıyon ki antep 1 satt diyon :26: bu arada nasıl oldun?

günaydınnnnnnnnnnnn baş ağrım ve biz yine geldik kimseler yok galiba.

günaydın cnmmmm bende erken geldim sizlere yazabilmek için naber nasılsın.
ebrara nolmuş yaaa çok üzüldüm allah şifa versin raporlumu şimdi.

ben iyim kasık ağrılarım var ve 2 gündür sabah midem tuhaf kjalkıyom cnm bişi iştemiyo

günaydın annecikk... ben bugün kasık ağrılarıyla uyamdım yürümekte bile zorlanıyorum.. Bide dün gece çok kartopu oynadık o yüzden birazda yorgunum :)))))

günaydınnnn gül abla,vallahi drlardaydın dün akşama kadar bugün birazdaha iyi gibiyim,evrardanda heberim yok ama sanırsam şeker yüklemesi sırasında fenalaşmış ama raporlumu bilmiyorum
günaydın canımmmm geçmiş olsun..
saol canım nasılsın.
günaydın annecikk... ben bugün kasık ağrılarıyla uyamdım yürümekte bile zorlanıyorum.. Bide dün gece çok kartopu oynadık o yüzden birazda yorgunum :)))))

ohhhhhhhh maşallah havamı atıyon sen şimcik bakem

kızlar ben iki gün rapor aldım dinlencem anneme gidip
herkese iyi akşamlar 4 gün gibi uzun bi süre görüşemicezz
bişey olursa haber edin bana

yok canım neden hava atayım :)) Ebrarada çok üzüldüm ya bu doktor ne vicdansız ya bu kadın hamile tek başına yanında şak diye söylenirmi ya bişi olsaydı üzüntüden yarabbim yaa.. sinir oldumm....

günaydınnnnnnnnnnnn baş ağrım ve biz yine geldik kimseler yok galiba.

günaydın baş ağrısı bende de var canım ya ama benimkisi iş yerinde kaloriferde bir sorun var mazot kokuyo o yapıyor

günaydın canım normal ya ben şimdi bile uyanır uyanmaz yiyemiyorum bişey sonradan yiyorum bu arad ben geçen gece bir rüya gördüm onu sana sordum ama yoğunluktan görmedin sanırım .
kuzenleirm kardeşim eşim farklı bir evdeyiz sözde evde hayaletler fln var pek fazla bir şey haztırlamıyorum.eşim benim zor uyandırmış yaklaşık 1-2 dk çığlık atmışım bebeğime birşey olucak diyede korktum

günaydın canımmmm geçmiş olsun..

günaydın canım

günaydin kizlar. dün fazla kalamadim sizinle. valla isim basimdan asgin. ne yaptirsak kardir diyorlar heralde bütün isi üstüme yiktilar sanki. artik belim agriyinca dolasamiyorum bile, kim görse elime birsey tutusturup bunuda yapabilirmisin diyorlar hayir dedikcde aliniyorlar ya. sinirler nolacak. neyse artik 3 haftacik kaldi. kizlar bu arada kaynanami öldüresim var benim yine ya. sanki ona soran olmus gibi dün diyorki. kiz olursa onada isi buldum diyo. dedik neymis. özümgül diyo. sinir ya. hem sülalede var o isim hem benimde aklimda isim var onaneymis kizin ismi falan. dert sanki ona. bu gidisle cocuklarim hep doguma kadar isimsiz kalacak. kayit ederken karar vercez galiba. üf ya. valla dün nerdeyse diyecektim esime annen herseye karismak zorunda mi diye. bu kezde öyle desem inadina onun dedigi isimi koyarlar. neyse ama ben esime dedim oglanda sen bu kadar diretiryorsun kizimiz olunca ilerdede ben seni karistirtmam isme dedim. ya aylin yada ceylin olacak kizimiz olursa. kimseyide dinlemem. o yüzden hic sinirlenmedim :) aferin bana

günaydın sumru... valla sana tavsiyem çocuğun kimliğini sen çıkartmaya git istediğin ismi yazdır dön.. eşimin dayısının gelini öyle yaptıı... :)))

canım ya senin ki çok zor bi durum arada kalmakda çok kötü ama iş biraz eşinde biriyor bence onun idare edici olması lazım sen kimseyi umursama bence sonuçda sizin bebeğiniz ismi herşeyi sizin eşin ve senin kararın olmalı sıkma canını
iş yerine gelince ona hiç çözüm üretemem bizimkilerde öyle dün akşam 9.30 du çıktığımda ama saat 7.30 beri boş boş oturduk gene kendileri çıkmıyor bizide çıkartmıyorlar çok zor ve sinir bi durum hele şimdi senin karnında var bana göre daha çok ağrın vardır yazık yaaa onlar hiç hamile kalmadı zaten onları doğuranda anne değil zaten of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…