canım ya senin ki çok zor bi durum arada kalmakda çok kötü ama iş biraz eşinde biriyor bence onun idare edici olması lazım sen kimseyi umursama bence sonuçda sizin bebeğiniz ismi herşeyi sizin eşin ve senin kararın olmalı sıkma canını
iş yerine gelince ona hiç çözüm üretemem bizimkilerde öyle dün akşam 9.30 du çıktığımda ama saat 7.30 beri boş boş oturduk gene kendileri çıkmıyor bizide çıkartmıyorlar çok zor ve sinir bi durum hele şimdi senin karnında var bana göre daha çok ağrın vardır yazık yaaa onlar hiç hamile kalmadı zaten onları doğuranda anne değil zaten of of
valla takmiyorum artik kimseyi. elimden geleni yapiyorum daha afzlasininida yapamam kusura bakmasinlar. evet ya. kaburgalarim belin cok kötü agriyo. bak 1 saat oldum ise basliyali yani 1 saattir oturuyorum ama gelde bana sor. yarim saat gecmeden basladi agrilarim. neyse idare edecez artik bi sekilde.
günaydın kızlarrrr
buıgün bende fenayım hiiiç çalışasım yk bıraksalar yatıp uyuycam bütün günnn
günaydın kızlar bende geldim ama benimde hiç dermanım yok biri gece yatarken beni dövmüş olmalı çünkü kollarım ve bacaklarım çok agrıyor. birde şu kabular yokmu bu kabusları düşüne düşüne başım çatlıcak neden bunu gördüm dün ne yapmıştım ayyy o kadar da okuyup üfleyip yatıyorum. melisim canım gözün aydın ogluşun olacakmış. topigimize bir böcek daha eklendi çok şükür bu kadar kızı kiminle evlendirecektik. inşallah güzel ve stressiz bir gün olur hepimiz için.
sorma benimde sırt ağrılarım var ama sanırım sürekli bilgisayar başında olmaktan kaynaklanıyor.dikkat et canım
uyku bende istiyorum yaa gözlerim kapanıyo resmen akşamlarıda geç yatıuorum 9.30 çıkınca anca yemek ortalığı topla fln derken saat 12 hatta 1 oluyor.
ya bizlre ne oldu böyle yaa nazzr değdi kesin kurşun fln mı döktürsek
günaydın sumru... valla sana tavsiyem çocuğun kimliğini sen çıkartmaya git istediğin ismi yazdır dön.. eşimin dayısının gelini öyle yaptıı... :)))
sorma benimde sırt ağrılarım var ama sanırım sürekli bilgisayar başında olmaktan kaynaklanıyor.dikkat et canım
uyku bende istiyorum yaa gözlerim kapanıyo resmen akşamlarıda geç yatıuorum 9.30 çıkınca anca yemek ortalığı topla fln derken saat 12 hatta 1 oluyor.
ya bizlre ne oldu böyle yaa nazzr değdi kesin kurşun fln mı döktürsek
kızlar sabah sabah çok güzel bir haber aldım hemen sizinle paylaşmak istedim denisss_ruj nicli bir arkadaş vardı adı deniz olan bu arkadaş sabah test yapmış ve pozitifmiş. akşam da kan testi yaptıracak bakalım kaç haftalık hamile daha adetine 5 gün var ama şimdiden kendini göstermiş bebiş.
günaydın canım izin alsana öğleden sonra belki insaflarına gelir verirler....günaydın kızlarrrr
buıgün bende fenayım hiiiç çalışasım yk bıraksalar yatıp uyuycam bütün günnn
günaydın canısı... benimde kasıklarım felaket zor yürüyorummm....günaydın kızlar bende geldim ama benimde hiç dermanım yok biri gece yatarken beni dövmüş olmalı çünkü kollarım ve bacaklarım çok agrıyor. birde şu kabular yokmu bu kabusları düşüne düşüne başım çatlıcak neden bunu gördüm dün ne yapmıştım ayyy o kadar da okuyup üfleyip yatıyorum. melisim canım gözün aydın ogluşun olacakmış. topigimize bir böcek daha eklendi çok şükür bu kadar kızı kiminle evlendirecektik. inşallah güzel ve stressiz bir gün olur hepimiz için.
hhehehe daha ne akıllar vercemm dur senn :)))kiz nimet deliye iyi akil veriyon valla :) bu gidisle öyle yapicam galiba
evet ferdacımm haber buu :) testler yalan söylemezse pozitif çıktı bu sabah. akşam teyid edicem ama reglime var daha. BAT ım 22 şubat. erken değil mi kızlar? yanlış çıkmış olabilir mi?
bu arada topiğiniz bana uğurlu geldi galiba. teşekkürler hepinize.
kızlar sabah sabah çok güzel bir haber aldım hemen sizinle paylaşmak istedim denisss_ruj nicli bir arkadaş vardı adı deniz olan bu arkadaş sabah test yapmış ve pozitifmiş. akşam da kan testi yaptıracak bakalım kaç haftalık hamile daha adetine 5 gün var ama şimdiden kendini göstermiş bebiş.
canımmm çok tebrik ederimm. benimde haftasonu adetim pazartesi test yaptım çıkmadıı... bakalımm gelecekmi bu kırmızılar....evet ferdacımm haber buu :) testler yalan söylemezse pozitif çıktı bu sabah. akşam teyid edicem ama reglime var daha. BAT ım 22 şubat. erken değil mi kızlar? yanlış çıkmış olabilir mi?
günaydın canım izin alsana öğleden sonra belki insaflarına gelir verirler....
günaydın canısı... benimde kasıklarım felaket zor yürüyorummm....
hhehehe daha ne akıllar vercemm dur senn :)))
evet ferdacımm haber buu :) testler yalan söylemezse pozitif çıktı bu sabah. akşam teyid edicem ama reglime var daha. BAT ım 22 şubat. erken değil mi kızlar? yanlış çıkmış olabilir mi?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kiizzzzzz teste ciktiysa dogrudurhadi hayirli olsun canim. negatif ciksaydi belki yanlis olabilirdi ama genellikle pzitif testler dogru oluyor
canımmm çok tebrik ederimm. benimde haftasonu adetim pazartesi test yaptım çıkmadıı... bakalımm gelecekmi bu kırmızılar....
canım normalde mesaimiz nbanka mantığı saat 18.00 ama bizim manyak yetkileler iş aşkı ile yanıp tutuşuyorşar normalde en geç saat 19.30 da iş bitiyo kalmıyo bile o saatte ama anlamıyorlar mallar çok sinirliyim yaakızım 9,30 a kadar ne yapıyonuz siz orda ya çüşşşşş kaç saat senin mesain
çok haklısın canım döktürelim bizim topik gibisi yok. bizim buraya giren hemen hamişte kalıyor milletin gözü kalıyor topigimizde. gözü olanın gözü çıksın
sağol sumrucum çok teşekkürler. çıktı valla. daha kimseye söylemeyim dedim. önce kan testinde göreyim, kalp atışı vs de duyulsun da ondan sonra. onun için daha çok sevinemedim. sabah sana söyliycektim face de, çıktın hemen.
canım inşallah güzel haberleri alırız.. bende çok umut etmiştim ama sanmıyorum olsun... tek umudum ilkindede 5 gün geçince idrarda çıkmamıştı geç çıksında çıksın şu pozitif bendede ....teşekkür ederim :) hemen hemen aynı aralıkta yapmışız testi. bünyeden bünyeye değişiyor demek ki. ben haftaya salı bekliyordum. erkenci galiba birileri sabırsız :) akşam test yapıcam bakalım hayırlısı tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?