canım inşallah güzel haberleri alırız.. bende çok umut etmiştim ama sanmıyorum olsun... tek umudum ilkindede 5 gün geçince idrarda çıkmamıştı geç çıksında çıksın şu pozitif bendede ....
ben bi baktim ciktim yazdigini görmedim canim. kusura bakma yoksa cvp verirdim. ayyyy hadi bakalim bi bebeis daha geliyo.
yok canım ne kusuru, kusur yok. işin vardı kalamadın diye düşündüm. ehh evet geliyo sanırım :)
yaa benim tiroid bezimde sıkıntı var. haşimoto tiroidi, hipotiroidi. çok düşük yapıyorlarmışinşallah öyle bişe yaşamam. ilk olacak benim. ikinci denememizde oldu. bi yere gitmesin diye napsam ki....
canım hele bir kanda da çıksın vakit kaybetmeden kendi doktoruna gidersin o seni yönlendirir zaten. bunları düşünme iyi düşün iyi olsun. düşük tehlikesi hepimizi için geçerli 9 ay çok uzun bir zaman dilimi elimizden geleni yapıp gerisini allaha bırakıcaz. hatta ben düşük yaptıgımda 2 gün önceki muayene de herşey yolundaydı. bir gün geçti aradan ikinci gün. olan oldu. pozitif düşün.
evet ferdacımm haber buu :) testler yalan söylemezse pozitif çıktı bu sabah. akşam teyid edicem ama reglime var daha. BAT ım 22 şubat. erken değil mi kızlar? yanlış çıkmış olabilir mi?
bu arada topiğiniz bana uğurlu geldi galiba. teşekkürler hepinize.
tamam bitanem. öyle yapim ben. sizden, tecrübelerinizden çok şey öğrenicem valla. fırsat buldukça anlatın bol bol...
canımmmm çok çok sevindim Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin.
dün benimde bazı belirtiler vardı test yaptık ferda ile ama kocaman bir tek çizgi çıktı
bana da uğurlu gelsin bu topik yaaaaaaaa benimde bebişim olsun
canım acaba diyorum akşam yaptın diyemi çıkmadı. ama neyse takma kafana nasıl olsa. şuanda istemiyorsun istiyorsunda isteyemiyorsun. hele sen saglıgına kavuş. bebekte gelir allahın izniyle. üzülmek yok yola devam allah büyük. vakti zamanı geldiginde olacak. ebrarın yoklugunu ne kadar belli diger kızlarda çok sessizler. her kezin ya işi var yada konuşmaya dermanları yok benim gibi. yaaa ne olur birazcık uyusam allahım yaaa. bir saatcik deliksiz ve kabussuz uyumak istiyorum.
gelir inş canım Allah tez zamanda sanada nasip eder
canımmmm çok çok sevindim Rabbim bebişini kucağına almayı nasip etsin.
dün benimde bazı belirtiler vardı test yaptık ferda ile ama kocaman bir tek çizgi çıktı
anlatmazmıyız taze annecik anlatırız tabi. ayyy çok seviniyorum yaaaaaaaaaaaaaaa canım arkadaşım allahım isteyen herkeze tattırsın inşallah bu duyguyu. dikkat et sende kendine. yorma. anlat bakalım nasıl belirtilerin vardı.
ebruaks hoşgeldin canım nasılsın. ya nerde bu devlet nerde bu millet kimsecikler yok aaaaaaaaaa.
bana da uğurlu gelsin bu topik yaaaaaaaa benimde bebişim olsun
sorma bacımm ya hiç iyi değilim cumartesi annem gelecek fakat doktoru sadece 20 gün izin vermiş .annemin ciddi bir rahatsızlığı var ve durumu kötüye gidiyormuş . biraz bunaldım sanırım ..ağlamaktan şişti gözlerim
geçmiş olsun ebru. Allah acil şifa versin annene.
kız ne demek yani akşam yapınca çıkmazmı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?