Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Niye kimse bişi yazmıyo? Benim sol kasığım çok agrıyo yumurtam ordaydı ondanmı acep?

Göğüs ağrısı bendede çok yok o kişiden kişiye değişir bazılarında hiç olmaz.. Ona takılma..

Son düzenleme:

Canım dedim ya cumartesi doktora gidecem bekliyim test yapıp hüsrana uğramak daha zor

Aman bu erkekler analarını babalarını görünce bi havalara giriolar geçenlerde annesi babası bizdeydi bana cins cins davranıo çağırdım mutfağa noluyo sana dedim aman aşkım sevinsinler biraz diyo hey yarabbim ya başlarım onların sevincine dedim ailedeki bilince bak yaa sora kendini topladı her bir araya gelmemizde illa bi mutfakta dürtmek lazım benimkini

Gül sen emin misin çatlama olduktan sonra adet olmayan insanlar yok mudur?

cnmmmm eminimmmm ve ebrarda bilir sölesene kıssssss ebrar çatlama oldumu kesin adet gününde gelir dimiii.
eşim vardı yazamadım yaffff ağlama ebrarımmmmmm kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaa

hoşbuldum kimse beni görmeyince çok üzülmüştümm
şimdi geçti zeynocum kız adet falan olmıcan sen bak boşuna bekliyon

Göğüs ağrısı bendede çok yok o kişiden kişiye değişir bazılarında hiç olmaz.. Ona takılma..
adet günü geçtimi gönüs ağrısı geçiyomuş hamişsen cnmmm. naber nasılsın buarada.seninde az kaldı demi gününe

Canım dedim ya cumartesi doktora gidecem bekliyim test yapıp hüsrana uğramak daha zor

sen bilirsinn ama ogünde yoksa negatif görcen bugünde ne değişcekti.. sanki ctesi pozitifemi dönüşcek negatif. varsa şimdide çıkar. bence var gibi cnmm içime öyle doğuyo.

ayyy bizimde şu hafta bi bitseee vaşlla şifayı kapıcam soğukda duş almakdan

cnmmmm eminimmmm ve ebrarda bilir sölesene kıssssss ebrar çatlama oldumu kesin adet gününde gelir dimiii.
eşim vardı yazamadım yaffff ağlama ebrarımmmmmm kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaa

ivett gülüm haklı çatlama olduktan sonra mutlaka adet olunurr
kız ben zeynoya başından beri diyon bebiş var diye inanmıyor bana
tamam gülüm ağlamıyomm

ivett gülüm haklı çatlama olduktan sonra mutlaka adet olunurr
kız ben zeynoya başından beri diyon bebiş var diye inanmıyor bana
tamam gülüm ağlamıyomm

bendeee eminim cnm zeynodan doktorun dediğine göre çatlama olmuş görmüşler eeeee oynaşmışlarda :98: eeeeee sonuç adette yokk çatla ma oldumu bu kadannnnnnnnnn gecikmez adet gününde olurdu. düzenli adet neden olunur yumoşlar çalışıyo dieeee

ay süpermiş ya mutfakkkkkkk
eşin sana kötü davranınca ailesi mutlu mu oluyor buna yuhh yanii

aşkolsun seni görmemek ne mümkün
ama kuşum yazdım kimsecikler cevap vermedi bende ağladım iştee

Hepsi öyleler tatlım kayınvalidem çok kızıyo biz mutlu oluyoruz sanıyorsun ama canım sıkılıyo sen böyle davranınca diyo ama anlamıyo ki:)

valla geçen aya bakarsam 10 gün kaldı... Haklısın gül zeyno biran önce yapta bizide bu stresten kurtar.

hepsine katılıyorummm
gülüm sende tikkat et kendine yaw hasta olma bi daha

ya nerde bu didem karısıııııııı bana 8:40 burda olurum demişti yakana kırmızı karanfil tak demişti hani gelmedi yaa

hepsine katılıyorummm
gülüm sende tikkat et kendine yaw hasta olma bi daha

valla cnmm sıkı giyiniyom ama akşam duş almıyom yatakdan kalkmamak için sabahda alıp işe geliyomm
allah korusun bi şifayı kaparsam yandım.
bereket eşim hergün evde değil gün aşırı olunca hastalık riski aza iniyo.

Ulan yediniz beni:) Sağlıkçıya da rezil oldum her ay her ay istiyom gene test istedim gelirse yaparım ama ağrılar çok geliyo kırmızılar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…