günaydın herkese inş. Hepimiz için iyi bi gün olurr
zeynocum olmıcan kız adet falan boşuna bekleme yawru kuşumm
Afr niye orda kalıyorsunuz ya
nimett kuşum afferin sana hiç gecikmiyon haa
gülüm naber kuzucum çalışmalar devammı
iyidir ebrarımmmm çalışmalar soğuk demeden devam.sabahları işkence oluyo banyo yapmak. buay yastıkda koyuyom belime bakalım bde böle deneyelim
zeynocum sevindim annene şükür iyi çıkmış. ama sen niden test yapmıyonnnnnnnnnn çatlatcan bizi yaaa
eşim burda öptğm
ama bana kimse cevap vermiyooooooo
Gül sen emin misin çatlama olduktan sonra adet olmayan insanlar yok mudur?
bende kararsızım herkes bekle diyor adetin tam düzene oturmamış olabilir ondandır ağrıların diyorlar şaşırdım kaldım..canım dedim ya cumartesi doktora gidecem bekliyim test yapıp hüsrana uğramak daha zor
aşkolsun seni görmemek ne mümkünhoşbuldum kimse beni görmeyince çok üzülmüştümm
şimdi geçti zeynocum kız adet falan olmıcan sen bak boşuna bekliyon
adet günü geçtimi gönüs ağrısı geçiyomuş hamişsen cnmmm. naber nasılsın buarada.seninde az kaldı demi gününeGöğüs ağrısı bendede çok yok o kişiden kişiye değişir bazılarında hiç olmaz.. Ona takılma..
Canım dedim ya cumartesi doktora gidecem bekliyim test yapıp hüsrana uğramak daha zor
cnmmmm eminimmmm ve ebrarda bilir sölesene kıssssss ebrar çatlama oldumu kesin adet gününde gelir dimiii.
eşim vardı yazamadım yaffff ağlama ebrarımmmmmm kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaa
ivett gülüm haklı çatlama olduktan sonra mutlaka adet olunurr
kız ben zeynoya başından beri diyon bebiş var diye inanmıyor bana
tamam gülüm ağlamıyomm
Aman bu erkekler analarını babalarını görünce bi havalara giriolar geçenlerde annesi babası bizdeydi bana cins cins davranıo çağırdım mutfağa noluyo sana dedim aman aşkım sevinsinler biraz diyo hey yarabbim ya başlarım onların sevincine dedim ailedeki bilince bak yaa sora kendini topladı her bir araya gelmemizde illa bi mutfakta dürtmek lazım benimkini
ama kuşum yazdım kimsecikler cevap vermedi bende ağladım işteeaşkolsun seni görmemek ne mümkün
Aman bu erkekler analarını babalarını görünce bi havalara giriolar geçenlerde annesi babası bizdeydi bana cins cins davranıo çağırdım mutfağa noluyo sana dedim aman aşkım sevinsinler biraz diyo hey yarabbim ya başlarım onların sevincine dedim ailedeki bilince bak yaa sora kendini topladı her bir araya gelmemizde illa bi mutfakta dürtmek lazım benimkini
valla geçen aya bakarsam 10 gün kaldı... Haklısın gül zeyno biran önce yapta bizide bu stresten kurtar.adet günü geçtimi gönüs ağrısı geçiyomuş hamişsen cnmmm. Naber nasılsın buarada.seninde az kaldı demi gününe
sen bilirsinn ama ogünde yoksa negatif görcen bugünde ne değişcekti.. Sanki ctesi pozitifemi dönüşcek negatif. Varsa şimdide çıkar. Bence var gibi cnmm içime öyle doğuyo.
Ayyy bizimde şu hafta bi bitseee vaşlla şifayı kapıcam soğukda duş almakdan
bendeee eminim cnm zeynodan doktorun dediğine göre çatlama olmuş görmüşler eeeee oynaşmışlarda:98: eeeeee sonuç adette yokk çatla ma oldumu bu kadannnnnnnnnn gecikmez adet gününde olurdu. düzenli adet neden olunur yumoşlar çalışıyo dieeee
hepsine katılıyorummm
gülüm sende tikkat et kendine yaw hasta olma bi daha
bendeee eminim cnm zeynodan doktorun dediğine göre çatlama olmuş görmüşler eeeee oynaşmışlarda:98: eeeeee sonuç adette yokk çatla ma oldumu bu kadannnnnnnnnn gecikmez adet gününde olurdu. düzenli adet neden olunur yumoşlar çalışıyo dieeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?