Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

aaaay kociş hiç aramadı siz yoksunuz ayyyyy ağlıyom ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimsecikler yokkkkkkkkk

ayy kıslar nasılsınız ayy benim koca güldürdü beni yhaa
kasımın 27 sinde kaynım evlendi aşkıma gelin hamile demişler oda bana sende bi hamiş olamadın diyor ayy güldüm ama yha kocamı kandırdılar sanırım ayyy ne saf kocam var yha 15 günde hamiş olduğu belli olur mu yha bana diyordu neden acele ediyon hemen test mi yapılır

canım iyi geceler.. ne biliyon belki evlenmeden işi pişirdiler mecbur şimdi hemen hamile demiş olabilirler :)))

canım iyi geceler.. ne biliyon belki evlenmeden işi pişirdiler mecbur şimdi hemen hamile demiş olabilirler :)))

ne bilim anam bacımm zaar yumurtlama dönemine mi denk geldi ne ettii aklım almadı ayyy bende söylimde kocişim sevinsinnn bu gün telde söyleyince hemen bi sen kalamadın hamiş diyor bende ne biliyon belki hamişim dedim tedavi olmadan zor gibi ama rabbim istedikten sonra olur gerçi diyor canım içi istiyor ama belli etmemeye çalışıyor

günaydın kızlar zeynep yoksam test mi yaptın çabuk söyle moralim berbat durumda azcık sevineyim sayende

günaydın kızlar zeynep yoksam test mi yaptın çabuk söyle moralim berbat durumda azcık sevineyim sayende
günaydın canım neden moralin bozuk paylaşmak istermisin???
Hala gelen giden yoooooooooooooook:)
ohhhhh süper bende bu sabah kasık bel karın ağrısıyla uğraşıyorum çok ağrıyorlar...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
zeynepppp naptın cnmm inan merakdan öldüm annenin testi nasıl çıktı sen naptın yaptınmı test.

Zeynocum olmıcan kız adet falan boşuna bekleme yawru kuşumm
Afr niye orda kalıyorsunuz ya
nimett kuşum afferin sana hiç gecikmiyon haa
gülüm naber kuzucum çalışmalar devammı

günaydın canım neden moralin bozuk paylaşmak istermisin???

ohhhhh süper bende bu sabah kasık bel karın ağrısıyla uğraşıyorum çok ağrıyorlar...

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
zeynepppp naptın cnmm inan merakdan öldüm annenin testi nasıl çıktı sen naptın yaptınmı test.

Canlarım sizleri bu topicteki tüm kader arkadaşlarımı ve yeğenlerimin annelerini çok seviyorum:) Bugün feciii duygusalım:) Bu arada hala test yapmadım cumartesiye kadar bekliycem direk kan testi yaptırcam diye düşünüyorum çünkü maalesef tek çizgi görmek istemiyorum daha çiş testi yapmam herhal:)
Gülüm annemin ağrılarının bağırsaklarıyla ilgisi yokmuş çok şükür korktuğum gibi de değilmiş:) Belfıtığı var annemin ameliyat edilemiyor ondan demiş doktor.
Afrem sana ne oldu neden üzüyorsun kendini?
Nimetcim benimde bugün ağrılarım var ama kızlar göğüslerimin ağrısı geçti neden sizce?

iyidir ebrarımmmm çalışmalar soğuk demeden devam.sabahları işkence oluyo banyo yapmak. buay yastıkda koyuyom belime bakalım bde böle deneyelim

zeynocum sevindim annene şükür iyi çıkmış. ama sen niden test yapmıyonnnnnnnnnn çatlatcan bizi yaaa
eşim burda öptğm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…