ayy kıslar nasılsınız ayy benim koca güldürdü beni yhaa
kasımın 27 sinde kaynım evlendi aşkıma gelin hamile demişler oda bana sende bi hamiş olamadın diyor ayy güldüm ama yha kocamı kandırdılar sanırım ayyy ne saf kocam var yha 15 günde hamiş olduğu belli olur mu yha bana diyordu neden acele ediyon hemen test mi yapılır
canım iyi geceler.. ne biliyon belki evlenmeden işi pişirdiler mecbur şimdi hemen hamile demiş olabilirler :)))
Günaydınnnnn hanımmlarrr bugün herkese güzel ve hayırlı haberler gelsin....
hadi ver bakayım heyecanla bekliyorummm....
günaydın canım neden moralin bozuk paylaşmak istermisin???günaydın kızlar zeynep yoksam test mi yaptın çabuk söyle moralim berbat durumda azcık sevineyim sayende
ohhhhh süper bende bu sabah kasık bel karın ağrısıyla uğraşıyorum çok ağrıyorlar...Hala gelen giden yoooooooooooooook:)
günaydın güllll...günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
zeynepppp naptın cnmm inan merakdan öldüm annenin testi nasıl çıktı sen naptın yaptınmı test.
günaydın canım neden moralin bozuk paylaşmak istermisin???
aman iki gündür kayınvalidemde kalıyoruz kış boyu ordayız böyle giderse ve eşim ordayken benle pek ilgilenmiyo beni delirtiyo dün akşamdan beri ona sinirliyim o bunun farkında degil ama sabah ta diyo istersen akşam annen lere git dedi bende dedim sen yok ben sonra giderim deyince iyice kızdım neyse ben bi kahvaltı yapıp geliyorum
günaydın kızlar zeynep yoksam test mi yaptın çabuk söyle moralim berbat durumda azcık sevineyim sayende
günaydın canım neden moralin bozuk paylaşmak istermisin???
ohhhhh süper bende bu sabah kasık bel karın ağrısıyla uğraşıyorum çok ağrıyorlar...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
zeynepppp naptın cnmm inan merakdan öldüm annenin testi nasıl çıktı sen naptın yaptınmı test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?