ayy canım benimmmmmm çok güselllll allhım kucanıza almak nasip etsin. darısı bizlerin başına
Günaydın hanımlar zeynep test yapmadın mı ya inanmıyorum sabah sabah zeynep ne yaptı acaba diye düşünüyorum bende zaten kabuslarla dolu kötü bir gece geçirdim baş ağrısıyla kalktım küstüm sana sen bir hamile çık tebrik etmiycem seni
kızlarr bu yazımı hiç görmediniz yaa
kızlarr bu yazımı hiç görmediniz yaa
Son 1 soru daha:) İdrarın rengi ve kokusu değişir mi ilk ay? Hamilelik belirtisi olabilir mi bu?
günaydın canımmm küsmektte haklısın ama ısrarlarımız sayesinde istetti test gelince yapacak bugün öğreniriz büyük ihtimal...Günaydın hanımlar zeynep test yapmadın mı ya inanmıyorum sabah sabah zeynep ne yaptı acaba diye düşünüyorum bende zaten kabuslarla dolu kötü bir gece geçirdim baş ağrısıyla kalktım küstüm sana sen bir hamile çık tebrik etmiycem seni
gördüm cevap yazamadım çok etkiledi beni ebrar karnıma bi sancı girdi sanki bende de bebiş var gibikızlarr bu yazımı hiç görmediniz yaa
saol gülüm yaa sende görmesen kimsenin göreceği yok bugün benii
hoşgeldin canımm çok geçmiş olsun baş ağrısı çok kötü yaww
inş. geçer bi an önce
hoşgeldin cadı nerelerdesin şimdi sen bakimmmmmmgünaydın kızlarrrrrrrrr ben geldim özledinizmi beni
Ben gördüm canım Allah daha güzellerini yaşatsın tüm isteyenlere,senin eşin ansıl karnına dokunuyormu merak ediyormu hareketlerini benimki hiç sormuyor ben söyleyincede umursamıyor zorla koydurdum bir iki kere elini daha üstelemiyorum ya sanki kıskanıyor dün sarılıyordum karnım engel oluyorya oğlum aramıza girdin annen ne güzel sarılırdı dedi dedim oğlun baban seni kıskanıyor anlaşıldı hiç sesini çıkarmadı:44:
hoşgeldin cadı nerelerdesin şimdi sen bakimmmmmm
günaydın kızlarrrrrrrrr ben geldim özledinizmi beni
dünürüm günaydınnnnnnnnn hoşgeldiniz bakalımmmm
Aman ne özlüycez kız seni ne güzel az giriyorsunda kafa dinliyoruz:86:
Günaydın hanımlar zeynep test yapmadın mı ya inanmıyorum sabah sabah zeynep ne yaptı acaba diye düşünüyorum bende zaten kabuslarla dolu kötü bir gece geçirdim baş ağrısıyla kalktım küstüm sana sen bir hamile çık tebrik etmiycem seni
ya inş. olmazsın canım yaa
zeynepcim inş. kırmızılar gelmez ya sana ben hamişsin demeyecegim bi defa dedim artık dememmmmmmm ama hakında hayırlısı olsun diyimmm
AMİNNNN inş. canım o kadar içten dua ettim ki bu sabah sizlere
günaydın canımmm küsmektte haklısın ama ısrarlarımız sayesinde istetti test gelince yapacak bugün öğreniriz büyük ihtimal...
Öğlene kadar gelmezse öğlen bi arkadaştan rica etcem gider alırız:)
gördüm cevap yazamadım çok etkiledi beni ebrar karnıma bi sancı girdi sanki bende de bebiş var gibi
yok be tatlım arasıra dokunuyor karnıma ama merak ediyo hareket ediyormu diye
Ben gördüm canım Allah daha güzellerini yaşatsın tüm isteyenlere,senin eşin ansıl karnına dokunuyormu merak ediyormu hareketlerini benimki hiç sormuyor ben söyleyincede umursamıyor zorla koydurdum bir iki kere elini daha üstelemiyorum ya sanki kıskanıyor dün sarılıyordum karnım engel oluyorya oğlum aramıza girdin annen ne güzel sarılırdı dedi dedim oğlun baban seni kıskanıyor anlaşıldı hiç sesini çıkarmadı:44:
hamilelik belirtilerinde var ama kişiden kişiye değişiyo cnm. belli olmuyo yani sen ona takılma bence. miden ne durumda varmı deişiklik
ebrarımm görmesmiyim seniii ben herkesin yazısını tek tek okurum ama patron gelme korkusu olduğundan cvp bekleyenlere yazmaya çalışyıom atladıklarım oluyo affola.
ya sen nerdesin yaa çok geciktin verdiğin saate uymadın konuşmuyom ben senlegünaydın kızlarrrrrrrrr ben geldim özledinizmi beni
ay inş. vardır nimetimmgünaydın canımmm küsmektte haklısın ama ısrarlarımız sayesinde istetti test gelince yapacak bugün öğreniriz büyük ihtimal...
gördüm cevap yazamadım çok etkiledi beni ebrar karnıma bi sancı girdi sanki bende de bebiş var gibi
ebrarcım valla geç fark okudum kız yazını bundan sonra artık daha çok eline gelir ne kadar güzel bi duygudur tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin anneligi
hoşbuldum dünürümmmmmmmmmmm özledinmi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?