Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşgeldin canımm çok geçmiş olsun baş ağrısı çok kötü yaww
inş. geçer bi an önce

kızlarr bu yazımı hiç görmediniz yaa

Ben gördüm canım Allah daha güzellerini yaşatsın tüm isteyenlere,senin eşin ansıl karnına dokunuyormu merak ediyormu hareketlerini benimki hiç sormuyor ben söyleyincede umursamıyor zorla koydurdum bir iki kere elini daha üstelemiyorum ya sanki kıskanıyor dün sarılıyordum karnım engel oluyorya oğlum aramıza girdin annen ne güzel sarılırdı dedi dedim oğlun baban seni kıskanıyor anlaşıldı hiç sesini çıkarmadı:44:

Son 1 soru daha:) İdrarın rengi ve kokusu değişir mi ilk ay? Hamilelik belirtisi olabilir mi bu?

hamilelik belirtilerinde var ama kişiden kişiye değişiyo cnm. belli olmuyo yani sen ona takılma bence. miden ne durumda varmı deişiklik

ebrarımm görmesmiyim seniii ben herkesin yazısını tek tek okurum ama patron gelme korkusu olduğundan cvp bekleyenlere yazmaya çalışyıom atladıklarım oluyo affola.

günaydın canımmm küsmektte haklısın ama ısrarlarımız sayesinde istetti test gelince yapacak bugün öğreniriz büyük ihtimal...

kızlarr bu yazımı hiç görmediniz yaa
gördüm cevap yazamadım çok etkiledi beni ebrar karnıma bi sancı girdi sanki bende de bebiş var gibi

saol gülüm yaa sende görmesen kimsenin göreceği yok bugün benii

ebrarcım valla geç fark okudum kız yazını bundan sonra artık daha çok eline gelir ne kadar güzel bi duygudur tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin anneligi

hoşgeldin canımm çok geçmiş olsun baş ağrısı çok kötü yaww
inş. geçer bi an önce

Sağol canım ya dayak mı yedim uyudum mu anlamadım gözlerim falan hep ağrıyor çok fena rüyalardı azalmıştı ne güzel yeniden başladı

cnmm geçmiş olsunnn. çok takıyon kafana herşeyi ondan böle bağ ağrın biraz arkana atmasını öğren cnmm.
eee erkekler genelde erkek çocuklarını anasından kıskanır senin herifde bu guruba giriyo demekki. papucu atıldak dama farkında tabi.

Canımsın hamile çıkarsam affedersiniz beni kıyamazsınız siz bebişime:)

ya inş. olmazsın canım yaa

İnşallah cnm.

zeynepcim inş. kırmızılar gelmez ya sana ben hamişsin demeyecegim bi defa dedim artık dememmmmmmm ama hakında hayırlısı olsun diyimmm

Bakalım afrcim. Takılmıycam bu sefer hüsran yok:)

AMİNNNN inş. canım o kadar içten dua ettim ki bu sabah sizlere

Allahım duysun dualarını:) Amiiiin:)

günaydın kızlarrrrrrrrr ben geldim özledinizmi beni

Hoşgeldin can parem:)

İnşallah Rabbim bu ay bizi de güldürür:)

yok be tatlım arasıra dokunuyor karnıma ama merak ediyo hareket ediyormu diye
aboo oğlunu kıskanıyor haa koca bebek desene senin koca

saol kuşum benim evet zeyno hamilelik belirtileri herkeste değişiyor benim hiç idrarda farklılık olmadı mesela

günaydın kızlarrrrrrrrr ben geldim özledinizmi beni
ya sen nerdesin yaa çok geciktin verdiğin saate uymadın konuşmuyom ben senle

ay inş. vardır nimetimm

ebrarcım valla geç fark okudum kız yazını bundan sonra artık daha çok eline gelir ne kadar güzel bi duygudur tez zamanda bekleyen herkese nasip etsin anneligi

ay inş. gelir elime çok güzeldi çünkü
aminn inş. rabbim sizlere nasip eder tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…