Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hehhehhe ortalığı karıştırdım kaçıommm heee hepinise ii akşamlarr
eflalim söylemek lazım milşlet bi yere gidince çocuğu ev sahibine atıo bakmıo rahatlıo rahatlarını bozmak lazımm

ama kuşumm test almadım kiii şimdi de çıkmam çok zor canım

Canım yarın alır yaparsın sabahki idrarını yap bir kaba beklet onla yap:) ya aslında bence hamileysen sabah akşam idrarı farketmez.

sıyırma bacım niye sıyırıyon

Oy kızlar iki gündür sütlü bir tatlı var ondan istiyorum uğraşmak istemiyorum eşimde canının istediğini yemen lazım diyor şimdi kolayındanabulsamda yapsam canım çok istiyor ya

Oy kızlar iki gündür sütlü bir tatlı var ondan istiyorum uğraşmak istemiyorum eşimde canının istediğini yemen lazım diyor şimdi kolayındanabulsamda yapsam canım çok istiyor ya

ne istiyo kız canın ahanda merak ettim ay ya benimde canım sütlü tatlı istediiiiii

canım malesef ev teli yok bizde yha insan bir yolcu eder hadi etmedin bana bile allah kavuştursunu teli eline almadan uzaktan söylüyorlar sözde kayınbabam işteymiş onun telinden arandım ama neyse insanın zoruna gidiyor ağızlarını açtılarmı gelinim değil kızım diye severler millete öyle derler ama iş icraata gelince yok işleri düştüğünde arayıp sorarlar

ceylinim eşin gitti dimi ayrıldığın gibi kavuş hangi memlekete gitti yakınmı kuşum

eflalim bu arada canım idarırım rengi değişti koyulaştı ama bilmiyorum artk hayırlısı olsun

ay canım öyle deme benim teyzem 37 yaşında şimdi üçüncü bebgine hamile. hiç de istemden oldu. buda düşünmeden çalışmanın vermiş oldugu bir zafer düşünme çalışmaya devam kafaya takarsan olmuyor yaşla ilgisi yok yani olacagı varsa hangi yaşta olursa oluyor. merak etme allahın takdiri

ne istiyo kız canın ahanda merak ettim ay ya benimde canım sütlü tatlı istediiiiii

Canınız çekmesin diye adını yazmadım gı ama kolay yapabilrisn yalancı tavuk göğsü ay nasıl istiyor iki gündür iyice tembel oldum yemeği zor yaptım yani eşim diyor sen önceden pastalar börekler yapardın dedim adı üstünde eskiden tasarruf yapıyorum artık

ayyyyy kızlarrrrr canım sıkılıyo benim ya oturup ağlayasıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayy benimde aynı canım yhaaaa

sıkı can iyidir çabuk çıkmaz derler kız. allah gecinden versin de nedir bu sabahtan beri dir. bir oku üfle kendini. kalk abdest al bir yasin oku. çabucak geçer sıkıntın hayırdır inşallah. neden böyle oldun ya. git komşuya filan iki lafın belini kır daha ne yapam sana birde çengi gibi oynam mı oynarım bayılırımda ama sen göremen ki

ayyyyy kızlarrrrr canım sıkılıyo benim ya oturup ağlayasıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ayyyy canım apartmanda hiç komşuluk 1.5yıldır bu evdeyim kimseyi tanımıyorum kime gideyim hem yine başladı hergün çıkarmalarım nedense akşamları bu saatlerde oluyo içim çok acıyo sorma bide evde yalnız olunca bazen çıkarırken fenalaşıyo gibi oluyom panikte oluyom sorma hem ağladım hem istifra ettim offffffffffffffffffffffffffffffff ben ağlamayım da kim ağlasınnn

ayy benimde aynı canım yhaaaa

ayyyy canım yaaaaaaaaaaa senindemi kıyamam

ahhh canım benim bende sana kıyamam. ne yapalım yavrun birazcık üzüyor seni ama sen dogunca acısını çıkarırısın popsundan bir iki çimdik alırsın bunlar beni aglata aglata kusturdukların için diye.

ayyyevet çok üzüyor tezesiii bugün hem istifra ediyom hemde ağlarkenkızım ben sana neyaptım hadi üzme diye yalvardııııım 5 ay oldu hala bitmedi istifra edişlerim düşünnnn oan çok kasılıyorum busefer bi yandanda oda kasılıyo benle birlikte üzülüyorum çokkkk ayy çokkk ağladımm akşam akşammm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…