ama kuşumm test almadım kiii şimdi de çıkmam çok zor canım
Bana mı betüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüül yiycem seni lan yalan külliyen yalan:) Bak üzmeyin beni bi adett olurum görürsünüz:) Ayrıca nette baktım pko olduğum için gecikmesi normal olabilermişühühhhhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:) Ama ben takmıyom neden bilmem ama :) Sanırım bebek diye die dıyırdım bla bla blaaaaaaaaaaaa:)
Oy kızlar iki gündür sütlü bir tatlı var ondan istiyorum uğraşmak istemiyorum eşimde canının istediğini yemen lazım diyor şimdi kolayındanabulsamda yapsam canım çok istiyor ya
Ay benim kaynatam nerdeyse ağlıyacaktı eşim gidince ayrı kalmamıza çok üzülmüş deselerki yerine sen yap diye gider yaparım demiş hep biz çok seviyozya birbirimizi hoş çok belli etmesemde sizeyani severek evlendikya eşimde babasıgilin yanında çok düşer üstüme çok ilgilenir, adam çok üzüldü ayrı kalmamıza hergün arardı eşimi cebinden, eşim ankesörlüden arardı açmazdı cepten kaynatam arardı bak aklında olsun akşam yedi sabah yedi bedavaya eşin ankesörlüden çaldırsın ev telefonu varsa sen ara o numarayı biz öyle yaptık hep iyi oldu.
ceylinim eşin gitti dimi ayrıldığın gibi kavuş hangi memlekete gitti yakınmı kuşum
eflalim bu arada canım idarırım rengi değişti koyulaştı ama bilmiyorum artk hayırlısı olsun
Oy kızlar iki gündür sütlü bir tatlı var ondan istiyorum uğraşmak istemiyorum eşimde canının istediğini yemen lazım diyor şimdi kolayındanabulsamda yapsam canım çok istiyor ya
canım üstüne görmeyi sormuşsun. ben de tam bu konuyu bilmiyorum ama ben ilk bebgimi görmeye gittigimde doktor döllenmenin adetten 1 2 gün önce oldugunu söylemişti o ay çok az adet oldum bütün bir gün sadece bir pedi dolduramamıştım. 3 gün sürdü ve çok azdı. hele gündüz birkaç damla oluyordu geceleri biraz fazlalaşıyordu. ama doktora ikinci gitmemde adet tarihimin bitiminin bir kaç gün sonrası döllenme oldugunu söyledi. onun için tam emin degilim üstünemi gördüm yoksa rahimin hamilelige hazırlanması aşamasımıydı. ama bir arkadaşım üstüne görme olmuştu. onun da adeti 2 gün filan sürmüştü ama biraz fazla olmuştu. benim anlattıgımdan. kişiden kişiye göre degişebiliyor.ilk hamileligimde ise sadece 1 2 damla gelmişti. inşallah yardımcı olabilmişimdir kaç aydır deniyorsunuz da bu kadar çabuk pes ettin bakayım.
teşekkür ederim canım bilgiler için benim sabah kahverengi bir leke geldi sonra bir kaç damla kan anlamadım ne oluyoryaş 33 olunca insan biraz daha umudunu azaltıyor
ne istiyo kız canın ahanda merak ettim ay ya benimde canım sütlü tatlı istediiiiii
ayyyyy kızlarrrrr canım sıkılıyo benim ya oturup ağlayasıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyyy kızlarrrrr canım sıkılıyo benim ya oturup ağlayasıımmmmmmmmmmmmmmmmmmm varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayyyy canım apartmanda hiç komşuluk 1.5yıldır bu evdeyim kimseyi tanımıyorum kime gideyim hem yine başladı hergün çıkarmalarım nedense akşamları bu saatlerde oluyo içim çok acıyo sorma bide evde yalnız olunca bazen çıkarırken fenalaşıyo gibi oluyom panikte oluyom sorma hem ağladım hem istifra ettim offffffffffffffffffffffffffffffff ben ağlamayım da kim ağlasınnnsıkı can iyidir çabuk çıkmaz derler kız. allah gecinden versin de nedir bu sabahtan beri dir. bir oku üfle kendini. kalk abdest al bir yasin oku. çabucak geçer sıkıntın hayırdır inşallah. neden böyle oldun ya. git komşuya filan iki lafın belini kır daha ne yapam sana birde çengi gibi oynam mı oynarım bayılırımda ama sen göremen ki
ayy benimde aynı canım yhaaaa
ayyyy canım apartmanda hiç komşuluk 1.5yıldır bu evdeyim kimseyi tanımıyorum kime gideyim hem yine başladı hergün çıkarmalarım nedense akşamları bu saatlerde oluyo içim çok acıyo sorma bide evde yalnız olunca bazen çıkarırken fenalaşıyo gibi oluyom panikte oluyom sorma hem ağladım hem istifra ettim offffffffffffffffffffffffffffffff ben ağlamayım da kim ağlasınnn
ayyyy canım yaaaaaaaaaaa senindemi kıyamam
ahhh canım benim bende sana kıyamam. ne yapalım yavrun birazcık üzüyor seni ama sen dogunca acısını çıkarırısın popsundan bir iki çimdik alırsın bunlar beni aglata aglata kusturdukların için diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?