Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

güll canım şimdi aklıma geldi kızz
rüyamda kocam bana bi deste kırmızı gül verdi bide beyaz üzerine mavi çizgiler olan bi yaşpasta yaptırmış onunda bi kısmında yine kırmızı güller vardı ne demek kuşum yaw merak ettim

cnmm hayrolsunn güsel haberler alcann eşinden. amaaaaaa senin bebişden şüpeliyim ben erkek olmasın kısssss rüyanda gördüklerin hep erkeğe benziyo.
çok güsel rüyan hayırlı haberler alcan sevincen

ulan yediniz beni:) sağlıkçıya da rezil oldum her ay her ay istiyom gene test istedim gelirse yaparım ama ağrılar çok geliyo kırmızılar bence
oy oy oy ben ne ağrılar çektim ha geldi ha geliyor derken kan testi dediki kırmızı gelmiyor bebiş geliyor :))))
umarım bunu sende yaşayacaksın içini ferah tut yeterkii

haklısın canım

Ulan yediniz beni:) Sağlıkçıya da rezil oldum her ay her ay istiyom gene test istedim gelirse yaparım ama ağrılar çok geliyo kırmızılar bence
ne sağlıkçısı kız eczaneden alsana yawru kuşumm

cnmm hayrolsunn güsel haberler alcann eşinden. amaaaaaa senin bebişden şüpeliyim ben erkek olmasın kısssss rüyanda gördüklerin hep erkeğe benziyo.
çok güsel rüyan hayırlı haberler alcan sevincen

ağzına sağlık bidenem inş. güzel olur
hadi bee erkek olabilir mi bu saatten sonra erkek olsaydı c.tesi dr görürdü pipisinidimi ama kocaman oldu çünküü

ya gül hazır konu rüyaya gelmişken bende geçen rüyamda eşimle tekrar nikah kıyıyorum.. Ama ilginç nikaha ailemizde konuşmadığımız akrabalarımda geliyor özellikle.... bi türlü çözemedim gül ne olabilir sence...

kızlarr ne diyecem bakın dün ilk defa bebeğimin bi yerleri elime geldi yaw çok heyecanlıydıı
sağ tarafıma uzanmıştım yan bi şekilde canım acıdı kaltım karnımı ovalarken elime bişey geldi çok tuhaftı yaww gözlerim doldu eşime de bak dedim ona ewet burda bişeyler var dedi çok güzeldi yaa
RABBİM tüm isteyenlere yaşat bu duyguyu güzel allahımm

oy oy oy ben ne ağrılar çektim ha geldi ha geliyor derken kan testi dediki kırmızı gelmiyor bebiş geliyor :))))
umarım bunu sende yaşayacaksın içini ferah tut yeterkii

haklısın canım

ne sağlıkçısı kız eczaneden alsana yawru kuşumm

İnşallah nimetcim:)

Ebrarım dağ başında şirket sağlıkçıya diyos o eczaneye diyo eczaneninde işi varsa bu tarafta getiriyo:) Artık beni biliyolar her ay alıyom nerdeyse:)

AİLE İÇİNDEKİ AKRABA İÇİNDEKİ SORUNLARI ÇÖZCENİZ CNMM nikahda keramet var derlerya hah bu işde.
zkolumm ağrılar hep oluyo cnm hamişlikdede. allahımmmmmmmmmmmm yüzümüzü kara çıkarma şu kızı heveslendirdikkkkkk sen iyi haberler ver rabbimmmmmmmmmmmmmm

sağol gül pek sanmam ama inşallah düzelir...

Canımsın iyi haber verir inşallah Rabbim ama cidden yoksa da üzülmiycem heveslendirdik diye üzülmeyin sakın sizde çünkü Rabbimin sınavı bunlar ne gelirse gelsin hamd olsun:)

Günaydın hanımlar zeynep test yapmadın mı ya inanmıyorum sabah sabah zeynep ne yaptı acaba diye düşünüyorum bende zaten kabuslarla dolu kötü bir gece geçirdim baş ağrısıyla kalktım küstüm sana sen bir hamile çık tebrik etmiycem seni

ayy canım benimmmmmm çok güselllll allhım kucanıza almak nasip etsin. darısı bizlerin başına

Son 1 soru daha:) İdrarın rengi ve kokusu değişir mi ilk ay? Hamilelik belirtisi olabilir mi bu?

Başka ilaç siparişi olduysa bugün getirirler bekliyelim bakalım o gelmeden kırmızı gelcek gibi ağrılarım var

zeynepcim inş. kırmızılar gelmez ya sana ben hamişsin demeyecegim bi defa dedim artık dememmmmmmm ama hakında hayırlısı olsun diyimmm

kızlarr bu yazımı hiç görmediniz yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…