valla geçen aya bakarsam 10 gün kaldı... Haklısın gül zeyno biran önce yapta bizide bu stresten kurtar.
güll canım şimdi aklıma geldi kızz
rüyamda kocam bana bi deste kırmızı gül verdi bide beyaz üzerine mavi çizgiler olan bi yaşpasta yaptırmış onunda bi kısmında yine kırmızı güller vardı ne demek kuşum yaw merak ettim
oy oy oy ben ne ağrılar çektim ha geldi ha geliyor derken kan testi dediki kırmızı gelmiyor bebiş geliyor :))))ulan yediniz beni:) sağlıkçıya da rezil oldum her ay her ay istiyom gene test istedim gelirse yaparım ama ağrılar çok geliyo kırmızılar bence
valla cnmm sıkı giyiniyom ama akşam duş almıyom yatakdan kalkmamak için sabahda alıp işe geliyomm
allah korusun bi şifayı kaparsam yandım.
bereket eşim hergün evde değil gün aşırı olunca hastalık riski aza iniyo.
ne sağlıkçısı kız eczaneden alsana yawru kuşummUlan yediniz beni:) Sağlıkçıya da rezil oldum her ay her ay istiyom gene test istedim gelirse yaparım ama ağrılar çok geliyo kırmızılar bence
cnmm hayrolsunn güsel haberler alcann eşinden. amaaaaaa senin bebişden şüpeliyim ben erkek olmasın kısssss rüyanda gördüklerin hep erkeğe benziyo.
çok güsel rüyan hayırlı haberler alcan sevincen
oy oy oy ben ne ağrılar çektim ha geldi ha geliyor derken kan testi dediki kırmızı gelmiyor bebiş geliyor :))))
umarım bunu sende yaşayacaksın içini ferah tut yeterkii
haklısın canım
ne sağlıkçısı kız eczaneden alsana yawru kuşumm
ya gül hazır konu rüyaya gelmişken bende geçen rüyamda eşimle tekrar nikah kıyıyorum.. Ama ilginç nikaha ailemizde konuşmadığımız akrabalarımda geliyor özellikle.... bi türlü çözemedim gül ne olabilir sence...
İnşallah nimetcim:)
Ebrarım dağ başında şirket sağlıkçıya diyos o eczaneye diyo eczaneninde işi varsa bu tarafta getiriyo:) Artık beni biliyolar her ay alıyom nerdeyse:)
AİLE İÇİNDEKİ AKRABA İÇİNDEKİ SORUNLARI ÇÖZCENİZ CNMM nikahda keramet var derlerya hah bu işde.
zkolumm ağrılar hep oluyo cnm hamişlikdede. allahımmmmmmmmmmmm yüzümüzü kara çıkarma şu kızı heveslendirdikkkkkk sen iyi haberler ver rabbimmmmmmmmmmmmmm
AİLE İÇİNDEKİ AKRABA İÇİNDEKİ SORUNLARI ÇÖZCENİZ CNMM nikahda keramet var derlerya hah bu işde.
zkolumm ağrılar hep oluyo cnm hamişlikdede. allahımmmmmmmmmmmm yüzümüzü kara çıkarma şu kızı heveslendirdikkkkkk sen iyi haberler ver rabbimmmmmmmmmmmmmm
hımm anladım canımm al canım al bu ay son olcak inş.
kızlarr ne diyecem bakın dün ilk defa bebeğimin bi yerlerielime geldi yaw çok heyecanlıydıı
sağ tarafıma uzanmıştım yan bi şekilde canım acıdı kaltım karnımı ovalarken elime bişey geldi çok tuhaftı yaww gözlerim doldueşime de bak dedim ona ewet burda bişeyler var dedi çok güzeldi yaa
RABBİM tüm isteyenlere yaşat bu duyguyu güzel allahımm
Başka ilaç siparişi olduysa bugün getirirler bekliyelim bakalım o gelmeden kırmızı gelcek gibi ağrılarım var
kızlarr ne diyecem bakın dün ilk defa bebeğimin bi yerlerielime geldi yaw çok heyecanlıydıı
sağ tarafıma uzanmıştım yan bi şekilde canım acıdı kaltım karnımı ovalarken elime bişey geldi çok tuhaftı yaww gözlerim doldueşime de bak dedim ona ewet burda bişeyler var dedi çok güzeldi yaa
RABBİM tüm isteyenlere yaşat bu duyguyu güzel allahımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?