ANAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMgünaydın kızlarrrrrrrrr ben geldim özledinizmi beni
kaç gündür deli divane gibi dolaşıyorum sokaklarda didemm didemm dediğimi duyanlar çokkkkburalardayımmm yav uyuya kalmışım işe geç kaldım özledinmi beni
cnmm geçmiş olsunnn. çok takıyon kafana herşeyi ondan böle bağ ağrın biraz arkana atmasını öğren cnmm.
eee erkekler genelde erkek çocuklarını anasından kıskanır senin herifde bu guruba giriyo demekki. papucu atıldak dama farkında tabi.
günaydın canımmm küsmektte haklısın ama ısrarlarımız sayesinde istetti test gelince yapacak bugün öğreniriz büyük ihtimal...
gördüm cevap yazamadım çok etkiledi beni ebrar karnıma bi sancı girdi sanki bende de bebiş var gibi
valla anlamadımki sabak kasık ve bel ağrısıyla uyandım arkasından karnım ağrıdı belim halen aağrıyor ama hiç adetime 15 gün kala bu ağrılar olmazdı .. ama eltimde adetin düzeni oturmadı o yüzden diyor.. ne bileyim geçen aya bakarsam daha 10 gün var ...Oh iyi bari canım ya inşaallah çift çizgiyi görür ama zeynep okumasın bunu ben ona küstümsen nasılsın canım belirtiler deavm heralde?
zeynom hoşbuldum kuşunnnnn
ebrarım küsme yavvvv uyuyakalmışım yeni geldim işyerine
gülümmmmmmmmmmmmmm hunili bacım benim nassın allah sana beşiz versin aminnnnnnnnnnnn
dünürüm kız niye canın sıkkın
ahhhhhhhhh nimetim bende kaç gündür nimetimmmmmmmmmm nimetimmmmmmmmmm diye ağlıyom
oyy kıyamam da hani bana ikizzzz bende istiyorrum hamişlerin duaları tutuyor biliyon niye banada demiynnnnnzeynom hoşbuldum kuşunnnnn
ebrarım küsme yavvvv uyuyakalmışım yeni geldim işyerine
gülümmmmmmmmmmmmmm hunili bacım benim nassın allah sana beşiz versin aminnnnnnnnnnnn
dünürüm kız niye canın sıkkın
ahhhhhhhhh nimetim bende kaç gündür nimetimmmmmmmmmm nimetimmmmmmmmmm diye ağlıyom
yok be tatlım arasıra dokunuyor karnıma ama merak ediyo hareket ediyormu diye
aboo oğlunu kıskanıyor haa koca bebek desene senin koca
Hemde ne kıskanma hem de ne koca bebek gerçekten koca bir göbeği var artık benle yarışıyor bak onu bile kıskanıyor
ay canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞaka kuşum şaka özlemek mi hiç
tamam kuşummmmpeki peki bu seferlik affediyorum senii
ama bi daha gecikme tamam mı
allahım nimetime üçüz ver yarabbimmmmmmmmm ebrar kız amin deoyy kıyamam da hani bana ikizzzz bende istiyorrum hamişlerin duaları tutuyor biliyon niye banada demiynnnnn
valla anlamadımki sabak kasık ve bel ağrısıyla uyandım arkasından karnım ağrıdı belim halen aağrıyor ama hiç adetime 15 gün kala bu ağrılar olmazdı .. ama eltimde adetin düzeni oturmadı o yüzden diyor.. ne bileyim geçen aya bakarsam daha 10 gün var ...
Oh iyi bari canım ya inşaallah çift çizgiyi görür ama zeynep okumasın bunu ben ona küstümsen nasılsın canım belirtiler deavm heralde?
ay canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Tamam kuşummmm
Allahım nimetime üçüz ver yarabbimmmmmmmmm ebrar kız amin de
inşallah canım benim yeni yıl hediyesi oldun istiyorummm..Belli olmaz canım hayırlısı hamile kalabiliyorsunya elbet olacak sakın çok takma çok beklemiyceksin bence inşaallah Rabbim bir an önce nasip edereltinide boşver bence bu konularda çok konuşturma benden demesi sonra herşeye maydonoz olur baş edemezsin.
YANDIKKK
didem geldi dualara başladı yineeeee alam yarappim kıssss 5 diyip durmaaaaa bak hamişsin tutar mutar mazallah. buay sıkı çlaışıyoz hemmm 5 i tutturmayalım bide.
eflalimm senin herif antikaymış cnm kusura bakma.
rondina razıı ona 5 versin allahımmmmmmmmmmmmmmm
ay canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tamam kuşummmm
allahım nimetime üçüz ver yarabbimmmmmmmmm ebrar kız amin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?