Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Sorma gül ya gerçekten kıskanıyor insan hiç merak etmez mi herket ediyormu nasıl diye hiç heyecanlanmıyor çok tuhaf gerçekten ki çocuk çok istiyordu korkumdan artık bahsetmiyorum oğlumdan:) Hergün kahvaltı hazırlıyorum sabah uykulu uykulu kahvaltı hazırlıyor aşkım diye seviniyor ilgileniyorum ki küsmesin, diyor bak nazar değiyor senin yüzünden bize niye dedim işyerindeki abiler oh ne güzel bu devirde kahvaltı hazırlıyor karın diyolarmış:)

Canım birkaç gündür hamdolsun pek üzülmüyorumda ben hamile kaldığımdan beri çok karışık rüyalar görüyorum bu aralar düzelmişti yine başladı zombi falan gördüm ya

Oh iyi bari canım ya inşaallah çift çizgiyi görür ama zeynep okumasın bunu ben ona küstüm sen nasılsın canım belirtiler deavm heralde?

zeynom hoşbuldum kuşunnnnn
ebrarım küsme yavvvv uyuyakalmışım yeni geldim işyerine
gülümmmmmmmmmmmmmm hunili bacım benim nassın allah sana beşiz versin aminnnnnnnnnnnn
dünürüm kız niye canın sıkkın
ahhhhhhhhh nimetim bende kaç gündür nimetimmmmmmmmmm nimetimmmmmmmmmm diye ağlıyom

Oh iyi bari canım ya inşaallah çift çizgiyi görür ama zeynep okumasın bunu ben ona küstüm sen nasılsın canım belirtiler deavm heralde?
valla anlamadımki sabak kasık ve bel ağrısıyla uyandım arkasından karnım ağrıdı belim halen aağrıyor ama hiç adetime 15 gün kala bu ağrılar olmazdı .. ama eltimde adetin düzeni oturmadı o yüzden diyor.. ne bileyim geçen aya bakarsam daha 10 gün var ...

peki peki bu seferlik affediyorum senii
ama bi daha gecikme tamam mı

oyy kıyamam da hani bana ikizzzz bende istiyorrum hamişlerin duaları tutuyor biliyon niye banada demiynnnnn

yok be tatlım arasıra dokunuyor karnıma ama merak ediyo hareket ediyormu diye
aboo oğlunu kıskanıyor haa koca bebek desene senin koca

Hemde ne kıskanma hem de ne koca bebek gerçekten koca bir göbeği var artık benle yarışıyor bak onu bile kıskanıyor

Belli olmaz canım hayırlısı hamile kalabiliyorsunya elbet olacak sakın çok takma çok beklemiyceksin bence inşaallah Rabbim bir an önce nasip eder eltinide boşver bence bu konularda çok konuşturma benden demesi sonra herşeye maydonoz olur baş edemezsin.

YANDIKKK
didem geldi dualara başladı yineeeee alam yarappim kıssss 5 diyip durmaaaaa bak hamişsin tutar mutar mazallah. buay sıkı çlaışıyoz hemmm 5 i tutturmayalım bide.
eflalimm senin herif antikaymış cnm kusura bakma.

rondina razıı ona 5 versin allahımmmmmmmmmmmmmmm

ben bu siteye uyuz oldum 1 saatte cvp yazabiliyommmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
zeyno kırmızılar gelmedi dimi

inşallah canım benim yeni yıl hediyesi oldun istiyorummm..

:86: :86: :86: :86: :86: :86: :86::86:ahhhh ah msn olsak sana kırmızılı karıyla cvp verirdim emmeeeeeeeeeee maalesef burda yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…