Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ebrucum bu ay kullanmadım canım yha eşim gidecek dedim bitkisel kürlere başlayacağım bakalım bebiş olmazsa tabiiiii,

esracım sen gel ben yaparım şekerim

bebişim canım benim bak ben hamiş değilim ama o arkadaşlarımla sohbet etmek hoşuma gidiyor ve topiğin müdavimleriyiz anlayacağın ama sen topik aç oraya da geleyim canım ama bizler ve hamiş olanlar alıştık artık ve bizler onların tecrübelerinden faydalanıyoruz canımmm bence sende kaçırma derim

selam canım ben çok olmadı gelelli ama seni bende yeni gördüm kendini anlat biraz tanışalım

canım ben eskilerdenim gebelik için üye oldum şimdi hamileliğimin 7. ayındayım ..öğretmenim ..sen yeni mi evlisin kaç aydır deniyorsun

canım biliyosun dimi ben ilacı kullanmadığım ay hamile kaldım valla olur mu olur hadi hayırlısı

canım ben eskilerdenim gebelik için üye oldum şimdi hamileliğimin 7. ayındayım ..öğretmenim ..sen yeni mi evlisin kaç aydır deniyorsun

ben 7 yıllık evliyim 6 yaşında kızım var ikinciyi bulamıyorum 2 yıldır uğraşıyorum muhasebe bitirdim ama evde oturuyorum

canım ben bulantı falan çekmedim herşeyide yedim ondan oldu böyle galiba..senin 5. ay hala çekiyosun zor be kuzum Allah yardımcın olsun bebişler iyi olsunda
amin canım ya hepimiz yardımcısı olsun rabbim nerde varsa

ayyy canım olurmu olurmu bak hadi bakalım eşin askere gitmeden bide alıyonuz mu müjdeyiiiiiiii rabbim haayırlısını versin hakkınızdaaaa

O zaman yalan mı işte yeni bi topic açıldı kötü mü oldu ne güzel işte,umarım diğer cevaplarımı da okuduysan iyi niyetimi anlamışındır.Ben de kapatırım bu konuyu.

off be neresi yeni herkes yine buraya gelcek ya yeterrr biz yine sayfalarca yazışcaz rahatsızsan çık ya allah allah kaç aydır biz bi aradyız yeni geldi rahatsız olduu

Deminden beri ben de aynısını diyorum zaten 3. sayfadaki cevabıma bakarsan anlarsın.Diğer topiclerde bu paylaşım yok diye.İstediğim ayrı bi başlıktı sadece,zaten tanıyanlar buluyor birbirini.O da oldu zaten aynı başlık 3 le.

merhaba arkadaslar,hamile olmayi bekleyenler demissiniz,bende onun icin yazayim dedim,italyada yasiyorum,allhin izniyle 10 gun sonra memorilalde tedaviye basliycaz,cok heycanliyim ilk denememz olucak herhangi bi tavsiyesi yada bilgisi olan varsa ve benimle paylasirsa sevinirim

Slm sunger kusura bakma ya yetişemiyorum valla net yavaşladı da
Ay çok sağolasin figencim meğersen ne kadar çok sevenim varmış öyle benim

ben 7 yıllık evliyim 6 yaşında kızım var ikinciyi bulamıyorum 2 yıldır uğraşıyorum muhasebe bitirdim ama evde oturuyorum

oooooooo maşallah arkadaşım desene sen bizden tecrübelisin ..kız noldu da biri tuttu biri 2 yıldır tutmuyo ..nasibe çok inanırım vakti zamanı gelmemiş henüz demekki

canım biliyosun dimi ben ilacı kullanmadığım ay hamile kaldım valla olur mu olur hadi hayırlısı

valla ebrucum herşeyin hayırılısı olsun kısmet artık ne diyeyim ama şüphelenmedende edemiyorum acaba deyip duruyorum
bu gün gece yarısı biri sanki figen diye bağıyordu birden irkildim ama neye uğradığımı şaşırdım böyle şeyler olur mu ki kızzz bu zamana kadar hiç böyle bişi olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…