hislerine tercüman oldun canımmmbebişim kaçç saattir sıktın valla ya bak bu senin yazınnn
selam canım ben çok olmadı gelelli ama seni bende yeni gördüm kendini anlat biraz tanışalım
Kızzz ben hiç seni atlatırmiyim aşk olsun yaa
bebişim kaçç saattir sıktın valla ya bak bu senin yazınnn
ebrucum bu ay kullanmadım canım yha eşim gidecek dedim bitkisel kürlere başlayacağım bakalım bebiş olmazsa tabiiiii,
esracım sen gel ben yaparım şekerim
bebişim canım benim bak ben hamiş değilim ama o arkadaşlarımla sohbet etmek hoşuma gidiyor ve topiğin müdavimleriyiz anlayacağın ama sen topik aç oraya da geleyim canım ama bizler ve hamiş olanlar alıştık artık ve bizler onların tecrübelerinden faydalanıyoruz canımmm bence sende kaçırma derim
canım ben eskilerdenim gebelik için üye oldum şimdi hamileliğimin 7. ayındayım ..öğretmenim ..sen yeni mi evlisin kaç aydır deniyorsun
esraaa kaç kilosun sen ve kaç yaşındasın???
amin canım ya hepimiz yardımcısı olsun rabbim nerde varsacanım ben bulantı falan çekmedim herşeyide yedim ondan oldu böyle galiba..senin 5. ay hala çekiyosun zor be kuzum Allah yardımcın olsun bebişler iyi olsunda
handancım daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım bu ay ilaç kullanmadım ve zamanında yumurtladım ve o dönemde korunmasız ilişkimiz oldu 2 sinde yummurtladım canım ve son 4-5 gündür belim ve kasıklarım ağrıyor gögüslerim şişti ayrıca gün içerisinde midem eşkimeye başladı gün içerisinde yine aniden ateş basıyor aniden ayak parmak uçlarım donuyor anlamadım daha önce hiç böyle olmamıştım ve reglime şuan 7 gün var bakalım sonuç ne çıkacak
kist var nasıl olsa bebiş falan olmaz dedik korunmadık birazda plansız olacak anlayacağın canımmmm
O zaman yalan mı işte yeni bi topic açıldı kötü mü oldu ne güzel işte,umarım diğer cevaplarımı da okuduysan iyi niyetimi anlamışındır.Ben de kapatırım bu konuyu.
ebrucum bu ay kullanmadım canım yha eşim gidecek dedim bitkisel kürlere başlayacağım bakalım bebiş olmazsa tabiiiii,
esracım sen gel ben yaparım şekerim
bebişim canım benim bak ben hamiş değilim ama o arkadaşlarımla sohbet etmek hoşuma gidiyor ve topiğin müdavimleriyiz anlayacağın ama sen topik aç oraya da geleyim canım ama bizler ve hamiş olanlar alıştık artık ve bizler onların tecrübelerinden faydalanıyoruz canımmm bence sende kaçırma derim
canım biliyosun dimi ben ilacı kullanmadığım ay hamile kaldım valla olur mu olur hadi hayırlısı
ben 7 yıllık evliyim 6 yaşında kızım var ikinciyi bulamıyorum 2 yıldır uğraşıyorum muhasebe bitirdim ama evde oturuyorum
Utanırim ama ben şimdi :) :) :) canım 20 yaşındayim ve 69 kiloyum boyum da 168
off be neresi yeni herkes yine buraya gelcek ya yeterrr biz yine sayfalarca yazışcaz rahatsızsan çık ya allah allah kaç aydır biz bi aradyız yeni geldi rahatsız olduu
canım biliyosun dimi ben ilacı kullanmadığım ay hamile kaldım valla olur mu olur hadi hayırlısı
Slm sunger kusura bakma ya yetişemiyorum valla net yavaşladı da
Ay çok sağolasin figencim meğersen ne kadar çok sevenim varmış öyle benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?