yha kızlar peçeteye çok az kan geldi ama reglime daha var 7 gün var yha sizce neden olabilir belim ve kasıklarım ağrıyor.... lütfen yardım edinn kızzlarrrr
bebişim evhana katılıyorum canım bu topik bizlere ait sende aramıza katılmak istersen buyur yok ben sadece hamileliği bekleyenlerle olacam dersende sen bilirsinnn ama hamişlerimizi kimse çıkartamaz topiğimizden
selam canlar ben geldim
aman olsun tatlım ben hiç bişey yiyemiyom bak içim kalkıyo hala canım istesede olmuyooo pekkk soğandan domatesten tiksindim düşün ve su içemiyorum anca 2 büyük bardak okadar içtiğim an çıkıyo ben süt yoğurt ve peynirle besleniyom sdece ama bebişim sağilıklı rabbime şükür dr öyle dedi
canm aşerdiğin günleri de görecez inş sen şimdi bölesin o zaman düşünemiyorum seni
Deminden beri ben ne diyorum işte bu yüzden;her gelen başlığa göre dalıyor iki bişey yazıyor çıkıyordu,paylaşım yoktu,siz bi de başlığı değiştirseniz daha iyi olurdu.Tanıyan zaten birbirini buluyor.Çünkü sizler arası sohbet farklı,iletişiminiz kurulmuş artık,ben hamile değilim ama sizleri okuyorum,çünkü diğer topiclerde paylaşım yok...
İnşaallah en kısa zamanda Allah bana da nasip ederde hamileliği sizlerle daha çok şeyler paylaşabilirim.
Kızzz ben son bir kaç gündür pek birşey yemiyorum hatta kaç gündür tatlı yemedim ondan dolayı tatlı krizim tutu birde ben havuçlu pastayı çok severim bayagı oldu yapmayalı 6ayı geçmiştir bir kaç gündür o aklımda
hoşgeldin canımmm
canıminş yerleşme kanamasır yaaaaaaaaaaaaaaa
yha kızlar peçeteye çok az kan geldi ama reglime daha var 7 gün var yha sizce neden olabilir belim ve kasıklarım ağrıyor.... lütfen yardım edinn kızzlarrrr
bebişim evhana katılıyorum canım bu topik bizlere ait sende aramıza katılmak istersen buyur yok ben sadece hamileliği bekleyenlerle olacam dersende sen bilirsinnn ama hamişlerimizi kimse çıkartamaz topiğimizden
sağol canım nasılsınızsünger hoşgeldinnn
hoş buldum valla özledim iki gündür fırsat bulamıyordum fark etmemişim ama hayaytımda önemli bi yeriniz olmuş
esracım tşk ederim canım
hayırdır kız canın ne istediii bakalım geçmişi okuyamadım da
hoş buldum valla özledim iki gündür fırsat bulamıyordum fark etmemişim ama hayaytımda önemli bi yeriniz olmuş
Hatta hamile arkadaşlar yeni bi topic açsalar daha iyi,onların soruları farklı şimdi.Ne güzel her türlü duygularını,mide bulantılarını,bebeklerinin tekmelerini,her şeyi paylaşıyorlar.....Allah'ım inşaallah bize de nasip etsin.Dualarınızı eksik etmeyin bizden....
ceylin hoşgeldin canım kız sen ilacı bıraktın mı?
sunger hoşgeldin senle yeni karşılaşıyoruz galiba
esroş beni atlatıp buraya geldin dimi küçük cadıııı
bebişim bende hamile değilim dediğin gibi diğer topiklerde iletişim dahazor burda herkes ilgli ve sorularına cvp alabiliyosun kendini tanıtsana biraz yeni mi evlisn ne kadardır bebek düşünüyosun
ceylin hoşgeldin canım kız sen ilacı bıraktın mı?
sunger hoşgeldin senle yeni karşılaşıyoruz galiba
esroş beni atlatıp buraya geldin dimi küçük cadıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?