Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

canıminş yerleşme kanamasır yaaaaaaaaaaaaaaa

canım ben bulantı falan çekmedim herşeyide yedim ondan oldu böyle galiba..senin 5. ay hala çekiyosun zor be kuzum Allah yardımcın olsun bebişler iyi olsunda

canm aşerdiğin günleri de görecez inş sen şimdi bölesin o zaman düşünemiyorum seni

Kızzz ben son bir kaç gündür pek birşey yemiyorum hatta kaç gündür tatlı yemedim ondan dolayı tatlı krizim tutu birde ben havuçlu pastayı çok severim bayagı oldu yapmayalı 6ayı geçmiştir bir kaç gündür o aklımda

bebişim bende hamile değilim dediğin gibi diğer topiklerde iletişim dahazor burda herkes ilgli ve sorularına cvp alabiliyosun kendini tanıtsana biraz yeni mi evlisn ne kadardır bebek düşünüyosun

esraaa kaç kilosun sen ve kaç yaşındasın???

canıminş yerleşme kanamasır yaaaaaaaaaaaaaaa

handancım daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım bu ay ilaç kullanmadım ve zamanında yumurtladım ve o dönemde korunmasız ilişkimiz oldu 2 sinde yummurtladım canım ve son 4-5 gündür belim ve kasıklarım ağrıyor gögüslerim şişti ayrıca gün içerisinde midem eşkimeye başladı gün içerisinde yine aniden ateş basıyor aniden ayak parmak uçlarım donuyor anlamadım daha önce hiç böyle olmamıştım ve reglime şuan 7 gün var bakalım sonuç ne çıkacak
kist var nasıl olsa bebiş falan olmaz dedik korunmadık birazda plansız olacak anlayacağın canımmmm

allahımm midem bulanıyor diye kızıyordum hamileyken... şimdi tekrar midem bulansın yeterki diyorum.. insan oğlu işte ne tuhaf...

Ya hala yanlış anlamaya niye devam ediyorsunuz hamileler çıksın mı diyorum ben,başka bi başlık olsun diyordum.O da oldu zaten şu anda.3 ile Zaten tanıyan birbirini her başlıkta buluyor ama en azından alakasız yani iki cevap yazıp girip çıkanlar olmaz diye.....

ceylin hoşgeldin canım kız sen ilacı bıraktın mı?

sunger hoşgeldin senle yeni karşılaşıyoruz galiba

esroş beni atlatıp buraya geldin dimi küçük cadıııı

bebişim kaçç saattir sıktın valla ya bak bu senin yazınnn

bebişim bende hamile değilim dediğin gibi diğer topiklerde iletişim dahazor burda herkes ilgli ve sorularına cvp alabiliyosun kendini tanıtsana biraz yeni mi evlisn ne kadardır bebek düşünüyosun

Şükür beni anlayan biri çıktı.Ben 10 aydır korunmuyorum,ama bazı aylarda ara ara istemediğim zamanlar oldu hamileliği ( antibiyotik kullandığım zamanlar ve yaz tatili gibi) o yüzden tamamiyle bir süre veremiyorum ama inşaallah bundan sonra istiyorum ya sen?

ceylin hoşgeldin canım kız sen ilacı bıraktın mı?

sunger hoşgeldin senle yeni karşılaşıyoruz galiba

esroş beni atlatıp buraya geldin dimi küçük cadıııı

selam canım ben çok olmadı gelelli ama seni bende yeni gördüm kendini anlat biraz tanışalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…