gelmedi zeynoya kırmızı bugün test sipariş etti gelince yapacak bakalımm çift çizgi istiyorz artıkk.. bide zeynoya üçüz :))) aminnnnnnnnnnnnnnnben bu siteye uyuz oldum 1 saatte cvp yazabiliyommmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
zeyno kırmızılar gelmedi dimi
:86: :86: :86: :86: :86: :86: :86::86:ahhhh ah msn olsak sana kırmızılı karıyla cvp verirdim emmeeeeeeeeeee maalesef burda yok
Üçüz benimkiler kıııız:) Nimetin ikiz:)
gelmedi zeynoya kırmızı bugün test sipariş etti gelince yapacak bakalımm çift çizgi istiyorz artıkk.. bide zeynoya üçüz :))) aminnnnnnnnnnnnnnn
ben bu siteye uyuz oldum 1 saatte cvp yazabiliyommmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
zeyno kırmızılar gelmedi dimi
:86: :86: :86: BUNA BENZEDİNMİ İYİCE
AYYYY özlemişim senle didişmeyi ama patron gelmek üzere sen geciktin
allahımmmmmmmmmmm zeynoyada nimetede dördüz verirsin inşallahhhhhhhhhh ebrar amin de kız
bak uğraşmayın benle altıza çıkararım sonra huni yollarım size haaaaaaaaaaaa
kepekli karısı nerde yokmu o
anacım benden başkası amin deyince olmuyor mu kız
yok olmuyo sen amin diyecennnnnnnnnnnnnn
Amin canım Rabbim duy dualarımızı:)allahımmmmmmmmmmm zeynoyada nimetede dördüz verirsin inşallahhhhhhhhhh ebrar amin de kız
hunilide olacak olsamm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnallahımmmmmmmmmmm zeynoyada nimetede dördüz verirsin inşallahhhhhhhhhh ebrar amin de kız
hadi zeyno haber ver çatlayacağımmm...Şimdi kontrole gidiyorum:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnpeki canımm
allahım burda bebiş isteyenlerin hepsine dördüz ver inşşşş
AMİNNNNNNNNNN
allah beni kahretmesin ya geldim 5 dakkada kaynattım topiği eeeeeeee siz neyden konuşuyodunuz???
dünürrrrrrrrrrrrrr kız nere kaçtın :84: :84:
gül onada aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnahannnn da rondina huniyede razıııııı allahımmm rondinaya altız ver yarappimmmmmmmmmmmmmm amin diyin..
zeynocummm gelmicek senin kırmızııııııı bekleme bacım
gül onada aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ahannnn da rondina huniyede razıııııı allahımmm rondinaya altız ver yarappimmmmmmmmmmmmmm amin diyin..
ahannnn da rondina huniyede razıııııı allahımmm rondinaya altız ver yarappimmmmmmmmmmmmmm amin diyin..
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh yürekden didim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?