Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben bu siteye uyuz oldum 1 saatte cvp yazabiliyommmmmmmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84: :84: :84: :84: :84:
zeyno kırmızılar gelmedi dimi
gelmedi zeynoya kırmızı bugün test sipariş etti gelince yapacak bakalımm çift çizgi istiyorz artıkk.. bide zeynoya üçüz :))) aminnnnnnnnnnnnnnn

Üçüz benimkiler kıııız:) Nimetin ikiz:)

gelmedi zeynoya kırmızı bugün test sipariş etti gelince yapacak bakalımm çift çizgi istiyorz artıkk.. bide zeynoya üçüz :))) aminnnnnnnnnnnnnnn

allahımmmmmmmmmmm zeynoyada nimetede dördüz verirsin inşallahhhhhhhhhh ebrar amin de kız
bak uğraşmayın benle altıza çıkararım sonra huni yollarım size haaaaaaaaaaaa
kepekli karısı nerde yokmu o

allah beni kahretmesin ya geldim 5 dakkada kaynattım topiği eeeeeeee siz neyden konuşuyodunuz???

dünürrrrrrrrrrrrrr kız nere kaçtın :84: :84:

allahımmmmmmmmmmm zeynoyada nimetede dördüz verirsin inşallahhhhhhhhhh ebrar amin de kız
Amin canım Rabbim duy dualarımızı:)

Kızlllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar hala hareket yok bişi diycem şu beyaz tortular nasıl oluyobilen anlatsın:)

hunilide olacak olsamm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Şimdi kontrole gidiyorum:)
hadi zeyno haber ver çatlayacağımmm...

peki canımm
allahım burda bebiş isteyenlerin hepsine dördüz ver inşşşş
AMİNNNNNNNNNN
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

allah beni kahretmesin ya geldim 5 dakkada kaynattım topiği eeeeeeee siz neyden konuşuyodunuz???

dünürrrrrrrrrrrrrr kız nere kaçtın :84: :84:

seni çekiştiriyodukk gelsede kaynatsa topiiii dieeee
ebrar amin de kızzzzzzzzzzzz alam yarappimmm buldunuz birbirinizi yollarsınız duaları beşiz altızzzzz artıkım:82:

ahannnn da rondina huniyede razıııııı allahımmm rondinaya altız ver yarappimmmmmmmmmmmmmm amin diyin..
zeynocummm gelmicek senin kırmızııııııı bekleme bacım

Kızlar ben hiç kereviz yemedim yapmadım dün eşime dedim al bir bakalım anam adam deli oldu bu ne pis kokuyor ben bunu çöpe atacam diye len adam deli olma zaten pahalıymış ben attırırmıyım onu şimdi gidiyimde yapıyım bari nasıl olacak acab:18:

ahannnn da rondina huniyede razıııııı allahımmm rondinaya altız ver yarappimmmmmmmmmmmmmm amin diyin..
zeynocummm gelmicek senin kırmızııııııı bekleme bacım

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh yürekden didim valla

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
İnşallah Rabbim dualarımızı duy. Kızlar bugün mubarek muharrem ayının ilk günüymüş bol bol dua edelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…