Slm efnancim hoşgeldin nasılsın
heyecanlı geçiyor.. evdeyim eltim çağırdı ama çok gidesim yok belki sonra giderim ama halen inanamıyorumm..
hoşgeldinnnnnn
hoşgeldin naber?
cnm geçen ay benimde çok ağrılı oldu fakat kanamam çok azdı.
madem adet oldun bi soğan kürü yap
söker kanamanı ağrısız olur rahat edersin
hoşgeldin naber?
cnm geçen ay benimde çok ağrılı oldu fakat kanamam çok azdı.
madem adet oldun bi soğan kürü yap
söker kanamanı ağrısız olur rahat edersin
Nimetcim çok şanslısın biliyormusun çok çabuk hamile kalabiliyorsun belki ilk geçeliğın de talihsizlik yaşadın ama onda da vardır bir hayır bak biz uğraş uğraş yok kocaman bir hiç
eminim sabrınla ALLAH katında kazanıyosundur canım sabret herşey ALLAH tan
Sabrediyorum ama canım ruhen çok yorulmuş hissediyorum kendimi bu ay salıcam kendimi dinlenmeye ihtiyacım var diyete başlıcam bu şekilde biraz kafam dağılır
canımsınn yaa bende dşükten sonra neler hissetmiştimm bidaha hiç olmayacak sanmıştım olursa yine aynı şeyleri yaşıcam sanmştım ama ŞÜKÜR BUGÜNÜMÜZE RABBM HERŞEYİN hayırlısını veriyo emin ol
bugünler geçip yavrunu kucağına alınca anlarsın herşeyi NEYLERSE MEVLAM GÜZEL EYLER
Tabiki canım ben bu ay da olmadı diye üzülmüyorum yine sadece eşime kızıyorum ve onun tavrı beni sinir ediyor tabi olmadıysa vardır bunda da bir hayır ama yinede ya büyük bir sorun varsa ya bebeğim olmazsa diye düşünmekten de kendimi alamıyorum dr da herşeyi söylemiyor resmen cımbızla laf alıyorum azından
doktorlar hep öyle saten canomm sormadan söylemiyolar artık onlara herşey normal geliyo ALLAH BİLİR ne hastalar görmüşlerdir eşin napıyo ki canımm eşine kızıyon
Kız ben soruyorum binde bir söylerse bazen cvp bile vermiyor mesela 2aydır gidiyorum ve kaç yumurta oluşuyor kaç santim oluyor hiç söylemiyor usg kağıdı da vermiyor yaa geçen ay dr eşimden test istedi ama eşim yaptırmadı bu ay yaptıracağını söyledi bende tedaviye bir ay ara verim dedim şimdide yaptırmıyor martta yaptırırım diyor sinir oldum ama benim tedaviye devam etmem lazım kistler çoğalmadan devam etmem lazım yoksa daha sonra zor olur ama dr ne diyecegimi de bilmiyorum beni zor durumda bırakıyor başka dr gitsem herşeye baştan başlamaya gücüm de yok off yani
ben gene koptum konulardan ne kaçırdım
yeni gelenlere hoşgeldiniz gidenlere güle güle
sarı beybi canımm senide facede ekleyimm kızlrada ismin var mı?
gül canımm ya ben bişimi kaçırdım senin bebişler ikiz falan mı???
Ayyy bir uykum var ki görmelisiniz nerdeyse sızdım kaldım valla:)
var tatlım ferda da zeynepte denissde esrada betülde var
özelden yaz ismini kaydedeyim benimki aranmalara kapalı
cnm dördüz bekliyoruz bak çizelgesine 4 tane fasülye var
anacım ben hamile değilim ben bile çok uyuyorum Allah sonunu hayretsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?