Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Slm efnancim hoşgeldin nasılsın

heyecanlı geçiyor.. evdeyim eltim çağırdı ama çok gidesim yok belki sonra giderim ama halen inanamıyorumm..

hoşgeldinnnnnn

hoşgeldin naber?

cnm geçen ay benimde çok ağrılı oldu fakat kanamam çok azdı.
madem adet oldun bi soğan kürü yap
söker kanamanı ağrısız olur rahat edersin

acık geçmişi okuyum dedim uçmuş valla az az okudum tam net bilgim yok ama çok şükür kızlarr iyiyim ben yaramaz bişi yok
esra canımm hayırlısı inşallah kırmızlar geşmiş sanırım

Sabrediyorum ama canım ruhen çok yorulmuş hissediyorum kendimi bu ay salıcam kendimi dinlenmeye ihtiyacım var diyete başlıcam bu şekilde biraz kafam dağılır

canımsınn yaa bende dşükten sonra neler hissetmiştimm bidaha hiç olmayacak sanmıştım olursa yine aynı şeyleri yaşıcam sanmştım ama ŞÜKÜR BUGÜNÜMÜZE RABBM HERŞEYİN hayırlısını veriyo emin ol
bugünler geçip yavrunu kucağına alınca anlarsın herşeyi NEYLERSE MEVLAM GÜZEL EYLER

Rodinia taze annecik nasılsın bebiş nasıll nbi yaramalık yok dimi ilk bebişin nekadarlıkken niçin düşmüştü belli mi canım

Tabiki canım ben bu ay da olmadı diye üzülmüyorum yine sadece eşime kızıyorum ve onun tavrı beni sinir ediyor tabi olmadıysa vardır bunda da bir hayır ama yinede ya büyük bir sorun varsa ya bebeğim olmazsa diye düşünmekten de kendimi alamıyorum dr da herşeyi söylemiyor resmen cımbızla laf alıyorum azından

doktorlar hep öyle saten canomm sormadan söylemiyolar artık onlara herşey normal geliyo ALLAH BİLİR ne hastalar görmüşlerdir eşin napıyo ki canımm eşine kızıyon

doktorlar hep öyle saten canomm sormadan söylemiyolar artık onlara herşey normal geliyo ALLAH BİLİR ne hastalar görmüşlerdir eşin napıyo ki canımm eşine kızıyon

Kız ben soruyorum binde bir söylerse bazen cvp bile vermiyor mesela 2aydır gidiyorum ve kaç yumurta oluşuyor kaç santim oluyor hiç söylemiyor usg kağıdı da vermiyor yaa geçen ay dr eşimden test istedi ama eşim yaptırmadı bu ay yaptıracağını söyledi bende tedaviye bir ay ara verim dedim şimdide yaptırmıyor martta yaptırırım diyor sinir oldum ama benim tedaviye devam etmem lazım kistler çoğalmadan devam etmem lazım yoksa daha sonra zor olur ama dr ne diyecegimi de bilmiyorum beni zor durumda bırakıyor başka dr gitsem herşeye baştan başlamaya gücüm de yok off yani

izah et tekrar tekra bana yazdığın gibi canımm inşallah canımm hayırlısı ama erkekler hep inat bu konuda bende eşimden öyle istemiştim bebek düşünce oda tamam dedi verdi ama sonrasında burnumdan gelmişti beni rezil ettin falan diye oysaki normal herşey ama erkekler biraz daha guru yapılyo biz olsunda bian önce derken onlar vakti zamanı vardır diye fazla takmıyılar böylece bizler iki kişinin stresini çekiyoruz ama bu yalnızca sende bende değil hemen hemen herkeste böyle kadınlar yapıcı istisnası çok az

sarı beybi canımm senide facede ekleyimm kızlrada ismin var mı?

var tatlım ferda da zeynepte denissde esrada betülde var
özelden yaz ismini kaydedeyim benimki aranmalara kapalı

gül canımm ya ben bişimi kaçırdım senin bebişler ikiz falan mı???

cnm dördüz bekliyoruz bak çizelgesine 4 tane fasülye var

Ayyy bir uykum var ki görmelisiniz nerdeyse sızdım kaldım valla:)

anacım ben hamile değilim ben bile çok uyuyorum Allah sonunu hayretsinnn

canım canan mehmet... esra falan ortak arkadaş ekle sen beni

Selam kızlar biz geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…