Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ben adet sancılarımda ya iğne olurdum ya direk ilaç yani hemde bayağı kuvvetli ağrı kesici
dinlenebilirsin yatıp uyumaya çalış

esracım sıkıntı etme cnm ya
senin sürecini çok iyi bilmiyorum.ne zamandan beri deniyorsunuz? o yüzden bişey diyemiyorum.
ama zamanla o da ister test yapmak da bişi yok ama erkekler bunu sorun edebiliyor normal bi durum

Canım benim bu ay 11bitti geçen ay dr bana eşinin testi ile gel dedi yaptırmayınca ben de bir ay ara verim dedim sözde bu ay yaptıracaktı şimdide diyor sen hastane araştır önümüzdeki ay yaptırırım diyor

hoşgeldin özlem tabi sohbete katıl fikir alış verişi yapalım gariiii

Yapalım inş. cok tatlısınız.insan sizin yazıklarınızı okurken bile keyif alıyor.[/QUOTE]

cnm bende yeniyim burda ama çok alıştım.
gerçi düne kadar kızgındım ama neyyyyse nimetim hamiş haberini duydum halay çekmeye geldim
gellliş o gellliş patladı gitti

Yapalım inş. cok tatlısınız.insan sizin yazıklarınızı okurken bile keyif alıyor.

gerçi düne kadar kızgındım ama neyyyyse nimetim hamiş haberini duydum halay çekmeye geldim
[/QUOTE]

tey tey teyy
bende 1.5 senelik evliyim ve artıkım yetti gari dedim ve cocuk istiom didimm.gecen ay denedik omadı bakam suan hastayım bitti bitecek bu ay nasıl denemeliyim yardımcı olurmusunuz dicekdiydim :) tey tey tey

Evet canım kistten dolayı geçen ay ağrı çekmemiştim gayet rahat geçti ama bu ay çok kötü ne bilim yaptırmıyor canım yaa ben hazır hissetmiyorum kendimi diyor bu ay sen hastane araştır belki diğer ay yaptırırım diyor ama onda süpeli yaa bu ay ne yapsam dr gitsem mi sizce ne dersiniz gidersem dr ne diyicem gitmezsem de kistler daha kötüye gider off off

Hoşgeldin özlem bak canım kendince bir kaç öneride bulunurum sana çalışmayı kadınin altta olduğu pozisyonu seç ve çalışma sırasında ve sonrasında kalçanın altına yaptık koy ve sonrasında ayağını havaya dikip yarı saat kalkmadan yat bu kadar

sen kistler için doktoruna git bakalım bi
eşinede ara ara söle çok üzerine gidip sıkma gidecektir eminim doktora acele etme tamam mı

süper gecen ay bunu denedim canım ama olmadı benim adet başlangıcım 19 subat.adet basından bu yana 12 gunmu denemem lazım ..korkuyorumda aslında hergun dusun dusun olacagı varsada olmaz herhal böyle dimi ?

süper gecen ay bunu denedim canım ama olmadı benim adet başlangıcım 19 subat.adet basından bu yana 12 gunmu denemem lazım ..korkuyorumda aslında hergun dusun dusun olacagı varsada olmaz herhal böyle dimi ?

Tabi öyle canım ben de kendimi çok yorulmuş hissediyorum artık inanki olmuyor bende o kadınin altta olduğu pozisyon dışında hepsini denedim ama olmadı bu ay da bunu denicem bakalım aman artık olursa olsun ne yapım bıktım

tey tey teyy
bende 1.5 senelik evliyim ve artıkım yetti gari dedim ve cocuk istiom didimm.gecen ay denedik omadı bakam suan hastayım bitti bitecek bu ay nasıl denemeliyim yardımcı olurmusunuz dicekdiydim :) tey tey tey [/QUOTE]

tatlım yeni başladım çalışmalara bu ay başladık
banada kadının altta olduğu pozisyon ve yastık önerildi hemen kalkma denildi
deniyorum.doktora gittim söyledim ama ilaç falan vermedi folik asit falan
baklaım deniyoruz

açlıkdan bayılmak üzereym midem bulanmaya başladı ...

tatlım çık yemeğe hamilesin sen sana öncelik versinlerrrr

aylarca bekliyoruz ama son birkaçgün beklemek zor oluyor dimi..of deme yaaa bende sıkıntılıyım ..kendimi hiç iyi hissetmiyorum
canım benim eşimde olsun bişi olmaz dedi tlfda :)) bak sen böyle yaptıkça daha da kötü hissedersin.. kendini ferah tutmaya çalış aç müzik dinle bebişine dinlet... iyi gelecektir.. ılık bişiler iç ıhlamur gibi varsa...

evet ya arada böyle çok bunalıyorum ..bide alttan muayene falan gerildim galiba

noldu cnm senin neyin var ki????

bişeyim yok aslında canım doktordan geldim 1cm açılman var dedi . son günler herşeyden zor kızlar beklemek bunaltıyor valla

tey tey teyy
bende 1.5 senelik evliyim ve artıkım yetti gari dedim ve cocuk istiom didimm.gecen ay denedik omadı bakam suan hastayım bitti bitecek bu ay nasıl denemeliyim yardımcı olurmusunuz dicekdiydim :) tey tey tey

tatlım yeni başladım çalışmalara bu ay başladık
banada kadının altta olduğu pozisyon ve yastık önerildi hemen kalkma denildi
deniyorum.doktora gittim söyledim ama ilaç falan vermedi folik asit falan
baklaım deniyoruz

tatlım çık yemeğe hamilesin sen sana öncelik versinlerrrr[/QUOTE]

canım keşke herkes bizim kadar sizlerin kadar anlayışlı ve düşünceli olabilse nerdeeeeeeee
13.10 da çıktım 13.30 da işimin başındaydım

ben geldimm of ya doktorum yarın izinliymiş pazartesine kaldı keşke bugün gitseydimm....

hadi yaa hayırlısı olsun canım özeli fln varsa ona git istersen

hadi yaa hayırlısı olsun canım özeli fln varsa ona git istersen
canım kendi doktorum ilkindede ona gittim beni bildiği için burada çok sevilen bi doktormuş.. o yüzden eşimde ona gitmemi istiyor allahtan erkek diye sorun etmedi hatta kendisi dedi evlenirken ahmile kalırsan yada doktora ihtiyacın olursa o doktora gideriz diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…