evet ya arada böyle çok bunalıyorum ..bide alttan muayene falan gerildim galiba
bişeyim yok aslında canım doktordan geldim 1cm açılman var dedi . son günler herşeyden zor kızlar beklemek bunaltıyor valla
canım kendi doktorum ilkindede ona gittim beni bildiği için burada çok sevilen bi doktormuş.. o yüzden eşimde ona gitmemi istiyor allahtan erkek diye sorun etmedi hatta kendisi dedi evlenirken ahmile kalırsan yada doktora ihtiyacın olursa o doktora gideriz diye :))
haklısın son günler zordur
dur seni güldürem ben
dün gece çalışma sırasında kocişten yastık istedim napıcan yoksa aramıza mı koyacan diyo
bana termometre lazım dedim o niyeeee diyo
hava sıcaklığına bakıcam dedim saçmalama diyo bak çocuk çocuk diye sıyırcan kafayıdiyo. cnmcım çalışmalarda lazım bana dedim ne alaka termometre değil ben yapıcam çocuğu ben ne güne duruyom diyooo
ay
slm hanımlaaaaar
ebrucuuum kontrolden gelmıssın.ay cok fena heyecanlandım senın yerıne.catı muayenesı 1 cm acılma falan..Allah yardımcın olsun ınsallah.kolaylıkla dogum yaparsın ınsallah.bızde senden heveslenırız.
evet canım kontrol amaçlı ne kadarlık diye.. bide tüm testlerimi yaptıracağım.. Bakalım bi sorun varmı diye.. ilk bebeğimi 20 ekimde kaybettim ya korkuyorum artık...ya normal de benim eşimde çok kıskançtır ama iş sağlık olunca erkek fln hiç önemsemedi ilk 2 muayene alttan oldu ona bile bişey demedi bebiş için sağlık için kıskançlık bi kenara uçtu gitti
hayırlısı olsun canım bekle o zaman pazartesi bu ağrın fln yok dimi konrtol için gidicen
kepekli bacım senin 32 bitmiş izne ayrıldın mı?
slm hanımlaaaaar
ebrucuuum kontrolden gelmıssın.ay cok fena heyecanlandım senın yerıne.catı muayenesı 1 cm acılma falan..Allah yardımcın olsun ınsallah.kolaylıkla dogum yaparsın ınsallah.bızde senden heveslenırız.
evet canım kontrol amaçlı ne kadarlık diye.. bide tüm testlerimi yaptıracağım.. Bakalım bi sorun varmı diye.. ilk bebeğimi 20 ekimde kaybettim ya korkuyorum artık...
yok canım yaa ben beş hafta daha çalışabilir raporu aldım.calışmaya devam yanı.
cok sukur sımdılık yorgunluk dışında bı sıkıntım yok.oda dınlenınce gececek boyutta.inşallah boyle devam ederım.yoksa sonrasında ucretsız ızın kullanmayacagım.bebegıme ne kadar vakıt kalırsa kardır.
ya vakıt yaklastıkca benı bı strestır bastı.ne zaman gelecek nasıl gelecek gunduz mu olacak gecemı.
birde masallah ne guzel annen yanında senın.benım dogum oncesınde kımse olmayacak yanımda .annem calısıyor ıznını dogumdan sonra alacak.eşimde işte olunca naparım yanlız dıye korkuyorum bıraz.
inanır mısın annem geldi geleli nazdan mıdır nedir ağrım sızım arttı ..kimse olmayınca daha dinç ve kendine güvenli oluyorsun .atlar taksiye gidersin hiç takma kafana sağlıkla gelsinde bebeler . duygularımı bi anlatabilsem bende neler anlatacağım ama
hadi yaaa kız güldürdün beni Allahta seni güldürsün .çocuk yapma maceraları diye bi topik açmak lazım..
kocamı bi özledim ki kardeş gibiyiz 1 aydır
ben çıkıyım kızlar eşim geliyormuş çeki düzen vereyim kendime ..adamda çok bunaldı artık ..gelirim yine dua edin bize
kepeklim naber?
esra iyi oldunmu kız ne durumdasın?
rodinia hamileliğin ilk günü nasıl geçiyo
sende çalışmalarda yastık koydunmu bekledinmi kızzz?
heyecanlı geçiyor.. evdeyim eltim çağırdı ama çok gidesim yok belki sonra giderim ama halen inanamıyorumm..kepeklim naber?
esra iyi oldunmu kız ne durumdasın?
rodinia hamileliğin ilk günü nasıl geçiyo
sende çalışmalarda yastık koydunmu bekledinmi kızzz?
hoşgeldinnnnnnslmm herkese nasılsınız kızlarrr ösledimm sizi
slmm herkese nasılsınız kızlarrr ösledimm sizi
Yok yaa canım nerde akşama kadar böyle ağrı çekerim valla ben bu ağrıları çektikçe doğumdan korkum kalmadı öyle çok ağrım oluyor ki doğum ağrısı gibi sanki kıvranıyorum ama alıştım artık ağrı çekmeye geçen ay ilaçlardan sanırım çok hafif bir ağrı oldu böyle değildi ben bu ay eşim yaptırmasada dr gidicem en azından kistlere dur derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?