slm kızlaaar kimse yok muuu
selamlarr herkesee......
bu saate kadar :96:ben varım iş yerindeyim halen daha
malsef bankacıyım ve halen daha şubedeyim haa iş var mı yok yetkililerin gönlünü bekliyoruz çıkmak için çok sinir bi durumbu saate kadar :96:
malsef bankacıyım ve halen daha şubedeyim haa iş var mı yok yetkililerin gönlünü bekliyoruz çıkmak için çok sinir bi durum
işin güzel ama yorucu işte...sıkma canınıhep mi böyle oluo
işimi sevmiyorum ki evet malesef hep böyle oluyor kaç defa müdürümle konuştum ama sonuç hep aynı hep aynı durumumdan da anlamıyorlar zor oluyor şuan acıkttım
neys esanıım çıkmak akıllarına gelldi Allahım bu bir rekor ilk defa 20.36 da çıkıyorum en erekn çıktığım saat normalde 21.30 dan çıkıyoruz da
iyi akşamlar herkese
kız betüllll nassın durumun nasıl?
iim kıs nolsun.yatıonmmm.annem gittikardeşim ufak ya bi durum olursa yine gelir inş olmaz da gelmezz. ben gideerim doğuma.p.tesi raporum bitio ama heyet rapaoru alcam inş aksilik çıkmazsa.
böle işte dr heran doğabilir dedi ama benim içim rahat gibi
ne doğurması kız senin vaktin yok mu daha
kıss benden haberin yok muuu 24 haftalıkken 1 cm açılma oldu.şimdi 26 haftalık oldukk oyyyy dua et bize sünger teyzesi kızımız yaramazlık yapıo
esraersoy mayaaaa sizede selam hanımlar huuuuuuuu
ay yok canımya valla yeni okudum kıyamam ya inşallah zamanını bekler emin ol dua edcem canım yaramaz mışki ne yaramaz hemde sağlığın nası
iim kıs nolsun.yatıonmmm.annem gittikardeşim ufak ya bi durum olursa yine gelir inş olmaz da gelmezz. ben gideerim doğuma.p.tesi raporum bitio ama heyet rapaoru alcam inş aksilik çıkmazsa.
böle işte dr heran doğabilir dedi ama benim içim rahat gibi
yok cnm ya sen içini hep ferah tut dua et bol bol
bişi olmicak inş
bende çalışmalara başladım da şu ateş ölçme ile yumurtlama günü tespitini merak ettiydim
varmı bilgin?
dün, akşama test yapıcam demiştim. merak eden arkadaşlara söyleyim dedim.
iş çıkışı eve giderken test aldım o kadar umutluyum ki eşimden habersiz yapıp ona süpriz yapacam. bizimkide almış bana söylemeden bi test bekliyo evde benim gelmemi. neyse yaptık sonuç negatifama bende hala gelen giden yok. karın,kasık ve bel ağrısına devam testin yanlış çıkma ihtimali var mıdır acaba ? daha fazla kendimi kandırmasam iyi olacak.. yarın doktora gitcem inş kötü bişey yoktur :44:
günaydın kelemelekkaç gün geçmişti adetin eger yeniyse çıkmayabilir.en güvenilir kan tahlili...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?