Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın herkeseeeeeee
annem ve eşim uyurken bi bakayım size dedim ..dün akşam ağlatan sancılar çektim geliyor galiba derken sonra geçti şimdide herşey normal . hayırlısı artık

günaydın herkeseeeeeee
annem ve eşim uyurken bi bakayım size dedim ..dün akşam ağlatan sancılar çektim geliyor galiba derken sonra geçti şimdide herşey normal . hayırlısı artık

günaydın cnm kontrolün yok mu yakın zamanda cnm doktorun nezaman beklio bebişi

günaydın herkeseeeeeee

ayy canım yaa evet herşeyin hayırlısı normal mi peki o şekilde ağrıması hani diyorlar sık sık fln diye

günaydın

teşekkür ederim o rahatlığı gördüğüm için sordum. merak ettikçe özelden yazarım, daha iyi olur haklısın. sık sık burda olamıyoruz çünkü. ben burda gözüküyorum ama işim oluyor yazamıyorum vs. sen de aynı durumdasındır.
sanırım yolunda gitmiyor. endokrine gittim yine. hızla yükseliyor tiroid değerlerim. TSH haftasonu 6,72 idi, dün 10,24 çıktı. sürekli artıyor. doz arttırdılar yine. iyi ayarlanmazsa kaybedebilirim.
ablanın lekelenmesi 10,24'ün üstünde miydi onu merak ettim. bende henüz bir kayıp belirtisi yok. kaç olunca başlıyor onu merak ettim canım.
hayırlısını diliyorum. ama üzülüyorum da.

günaydın herkeseeeeeee
ay tatlımmmm artık geldi gelecek beklemeler başladı yavaş yavaş sancılarda artar allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah
inşallah cnmmm inşallah.

günaydın bacıı nebar zey zeyy sanada günaydın dağılmış bayan nolcak halin senin böyle
hepimiz yorgun ve bitiğiz allah yardımcımız olsun

günaydın canım hadi hayırlısı canım doktordan sonra haber ver bize

günaydın çalışırken bayağı bir zor oluyor yaaa
aynen tatlım yaaaa

günaydın herkeseeeeeee

cnm bence artık kendini gösteriyo ara sancılar başlamış hazırlıklı olun bence. allahım tez zamanda kurtarsın cnm

günaydın herkeseeeeeee

günaydın ebru. hayırlısı ve sağlıcakla gelsin inşallah. her şeyin normal olması güzel. böyle devam eder umarım.

ayy canım yaa evet herşeyin hayırlısı normal mi peki o şekilde ağrıması hani diyorlar sık sık fln diye

günaydın
sıklaşsa doğum başlamış olacak canım ama sık deil malesef henüz beklemek çoook sıkıcı ..sen naptın bacım yoğun yoğun çalışıyorsun dimi? ne olacak ilerleyen haftalarda çok zorlanacaksın

sorma didoşum ya kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama bunalıma girmiş gibiyim o mutlu ben gitti .çok stresliyim .bi doğurup şuraya duygularımı yazabilsem çok rahatlıcam..sen nasılsın kızımız nasıl haftaya son dimi iş

hayırlısı olsun canım umarım zamanında olur 1 gün bile gelişimi için çok önemliymiş
bilmiyorum ki ne yapıcam canım konuştuk ama hşç fayda etmedi gene geç çıkıyoruz gittiği yere kadar para biriktirdiğim yere kadar birikim yapıcam işte
dün bişey öğrendim ben yakşalık 1 haftadır böyle göz seyirmesi gibi bebğimi hissediyordum herkse bana yok yok diyodu ama gerçekten hissedilebilirmiş ve ben gerçekten bebeğimi hissetmişim halen daha da oluyo böyle pır pır atıyo sanki

cnm bence artık kendini gösteriyo ara sancılar başlamış hazırlıklı olun bence. allahım tez zamanda kurtarsın cnm

galiba öyle canım ..aminnnn Sende bebişinin kalp atışlerını gör inş. gül baksana benim abimin eşinin senle aynı hamileliği .günü geçince test yapmış çıkmamış . bel fıtığı için emara girmiş.sonrada hamile olduğu ortaya çıktı. sorun olabilir dimi bebekte .çok üzülüyor

günaydın ebru. hayırlısı ve sağlıcakla gelsin inşallah. her şeyin normal olması güzel. böyle devam eder umarım.

aminn.dua edin deniscimm ya .gerçekten son günler geçmiyo diyolardı da bende abartıyolar ne var yat yat geçer diyodum .hiç öyle olmuyormuş .
hayırlısı cnm inş.kolay geçer doğumun

aminnn canım darısı size inşallah en kısa zamanda

ne güzel erkenden hissettin demek ben 18 de hissedebilmiştim ..hele ilerleyen haftalarda iyice hisset bak sana nasıl neşe kaynağı oluyor .ben şimdi kafasını ,poposunu bide diz kapaklarını sevebiliyorum ..ayyyy duygulandım kurban olurum yaradana

dualarımız seninle. sen sıkıntı çekiyosun bi de çocuğun yerine koy kendini. akordeon gibi olmuştur yavurcak:) Allah kurtarsın ikiniz de rahata erin.

Günaydın hanımlar biz geldik nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…