inşallah cnmmm inşallah.görebilirsin umarım gülcüm hayırlısıyla pıt pıtlarını duyup gelirsin inşallah
günaydın kızalr topic dağıldı iyice yaaaa
ne oldu canım neyin var
günaydın ben her zaman ki gibiyim sen nasılsın
günaydın herkeseeeeeee
annem ve eşim uyurken bi bakayım size dedim ..dün akşam ağlatan sancılar çektim geliyor galiba derken sonra geçti şimdide herşey normal . hayırlısı artık
günaydın herkeseeeeeee
annem ve eşim uyurken bi bakayım size dedim ..dün akşam ağlatan sancılar çektim geliyor galiba derken sonra geçti şimdide herşey normal . hayırlısı artık
cnm çekinme lütfen sor istediğini öğrenmen lazım tabiki herzaman açamıyom özele msj at daha iyi olur görmem değerini bilmiyorum ama ilk konuşmamda öğrenirim sana cnm. nedir durum sende iyi gidiyo dii mi bi durum yok.
ay tatlımmmm artık geldi gelecek beklemeler başladı yavaş yavaş sancılarda artar allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallahgünaydın herkeseeeeeee
hepimiz yorgun ve bitiğiz allah yardımcımız olsuninşallah cnmmm inşallah.
günaydın bacıı nebar zey zeyy sanada günaydın dağılmış bayan nolcak halin senin böyle
aynen tatlım yaaaagünaydın canım hadi hayırlısı canım doktordan sonra haber ver bize
günaydın çalışırken bayağı bir zor oluyor yaaa
Bilmiyorumki şekerim melankoliğim bu aralar:)
günaydın herkeseeeeeee
günaydın herkeseeeeeee
günaydın cnm kontrolün yok mu yakın zamanda cnm doktorun nezaman beklio bebişi
dündü canım kontrolüm doktor heran bekliyor normal düşününce kimse birşey söyleyemiyor tabi .haftaya tekrar gitcem
sıklaşsa doğum başlamış olacak canım ama sık deil malesef henüz beklemek çoook sıkıcı ..sen naptın bacım yoğun yoğun çalışıyorsun dimi? ne olacak ilerleyen haftalarda çok zorlanacaksınayy canım yaa evet herşeyin hayırlısı normal mi peki o şekilde ağrıması hani diyorlar sık sık fln diye
günaydın
ay tatlımmmm artık geldi gelecek beklemeler başladı yavaş yavaş sancılarda artar allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah
hepimiz yorgun ve bitiğiz allah yardımcımız olsun
aynen tatlım yaaaa
hayırlısı olsun canım umarım zamanında olur 1 gün bile gelişimi için çok önemliymişsıklaşsa doğum başlamış olacak canım ama sık deil malesef henüz beklemek çoook sıkıcı ..sen naptın bacım yoğun yoğun çalışıyorsun dimi? ne olacak ilerleyen haftalarda çok zorlanacaksın
cnm bence artık kendini gösteriyo ara sancılar başlamış hazırlıklı olun bence. allahım tez zamanda kurtarsın cnm
günaydın ebru. hayırlısı ve sağlıcakla gelsin inşallah. her şeyin normal olması güzel. böyle devam eder umarım.
hayırlısı cnm inş.kolay geçer doğumun
hayırlısı olsun canım umarım zamanında olur 1 gün bile gelişimi için çok önemliymiş
bilmiyorum ki ne yapıcam canım konuştuk ama hşç fayda etmedi gene geç çıkıyoruz gittiği yere kadar para biriktirdiğim yere kadar birikim yapıcam işte
dün bişey öğrendim ben yakşalık 1 haftadır böyle göz seyirmesi gibi bebğimi hissediyordum herkse bana yok yok diyodu ama gerçekten hissedilebilirmiş ve ben gerçekten bebeğimi hissetmişim halen daha da oluyo böyle pır pır atıyo sanki
galiba öyle canım ..aminnnn Sende bebişinin kalp atışlerını gör inş. gül baksana benim abimin eşinin senle aynı hamileliği .günü geçince test yapmış çıkmamış . bel fıtığı için emara girmiş.sonrada hamile olduğu ortaya çıktı. sorun olabilir dimi bebekte .çok üzülüyor
aminn.dua edin deniscimm ya .gerçekten son günler geçmiyo diyolardı da bende abartıyolar ne var yat yat geçer diyodum .hiç öyle olmuyormuş .
aminnn canım darısı size inşallah en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?