günaydın mayaaa.. 8 gün gecikti adeti bilmiyorum eşimde öyle söyledi ama boşa umutlanmak istemiyorumbşka bi sorun çıkacak diye çok korkuyorum yaa. dün akşam çok kötü karnım ağrıdı iki gündür şişkinlik var bi de.. kasıklarımda hafif batma şeklinde ağrılar oluyo.. bel ağrısı,sık tuvalete çıkma.. ne bilim bunlar hamilelik belirtileri diye düşüüyordum ama
dün, akşama test yapıcam demiştim. merak eden arkadaşlara söyleyim dedim.
iş çıkışı eve giderken test aldım o kadar umutluyum ki eşimden habersiz yapıp ona süpriz yapacam. bizimkide almış bana söylemeden bi test bekliyo evde benim gelmemi. neyse yaptık sonuç negatifama bende hala gelen giden yok. karın,kasık ve bel ağrısına devam testin yanlış çıkma ihtimali var mıdır acaba ? daha fazla kendimi kandırmasam iyi olacak.. yarın doktora gitcem inş kötü bişey yoktur :44:
herkese günaydın
eger normalde hiç bu kadar gecikmiyosa mutlaka bi kan tahlili yaptır bence en azından kafan rahat eder gebelik testleri yüzdeyüz güvenilr deil çıkmayabilir.kötü bişi olcanı sanmıorum inş.yoktur kistin falan varmı ondan olabilir :26:
evlenmeden önce gecikiyordu kit falan var diye düşünmüştüm doktora gittim bişey çıkmamıştı.ama evlendikten sonra düzene grimişti.. şimdi hiç bi belirtim yok bakalım.inş kötü bişey yoktur
denisss günaydın.. yarın gideceğim doktora kısmetse
yoktur inş. bişey..bide hamilesin dersee
selam kızlar dicem amma kimseler yokk nerde bu millet nerde bu devlet.
bugün kalbisini görmeye gidicem miniğimin dua edin nolur görimmm.
selam kızlar dicem amma kimseler yokk nerde bu millet nerde bu devlet.
bugün kalbisini görmeye gidicem miniğimin dua edin nolur görimmm.
günaydın kızalr topic dağıldı iyice yaaaa
Gül günaydın
bi şey sorucam. canım çok sıkkın. karşılaştırmak anlamında olacak sorum, sıkboğaz etmek istemiyorum seni ama aklıma takıldı. ablanın test sonuçlarında TSH değeri en son kaçtı? ya da hastaneye yattığında kaçtı biliyor musun? öğrenebilir misin?
günaydın bayanlarrrrrr
nasılsınız bu sabah????
Kızlar günaydın dağılmış bir vaziyetteyim of offfBu hayat beni çok yordu laaa:)
günaydın bayanlarrrrrr
nasılsınız bu sabah????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?