Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

eger normalde hiç bu kadar gecikmiyosa mutlaka bi kan tahlili yaptır bence en azından kafan rahat eder gebelik testleri yüzdeyüz güvenilr deil çıkmayabilir.kötü bişi olcanı sanmıorum inş.yoktur kistin falan varmı ondan olabilir :26:

8 gün geçmiş çıkması lazımdı şimdiye kadar. daha fazla gecikmeden doktora git istersen

evlenmeden önce gecikiyordu kit falan var diye düşünmüştüm doktora gittim bişey çıkmamıştı.ama evlendikten sonra düzene grimişti.. şimdi hiç bi belirtim yok bakalım.inş kötü bişey yoktur

denisss günaydın.. yarın gideceğim doktora kısmetse

yoktur inş. bişey..bide hamilesin dersee

Gül günaydın
bi şey sorucam. canım çok sıkkın. karşılaştırmak anlamında olacak sorum, sıkboğaz etmek istemiyorum seni ama aklıma takıldı. ablanın test sonuçlarında TSH değeri en son kaçtı? ya da hastaneye yattığında kaçtı biliyor musun? öğrenebilir misin?

herkese gunaydın................
nihayettt hafta sonu geldiiii dananın kuyrugu kopacak haftaya artık

selam kızlar dicem amma kimseler yokk nerde bu millet nerde bu devlet.
bugün kalbisini görmeye gidicem miniğimin dua edin nolur görimmm.

Kızlar günaydın dağılmış bir vaziyetteyim of offf Bu hayat beni çok yordu laaa:)

selam kızlar dicem amma kimseler yokk nerde bu millet nerde bu devlet.
bugün kalbisini görmeye gidicem miniğimin dua edin nolur görimmm.

günaydın canım hadi hayırlısı canım doktordan sonra haber ver bize

günaydın kızalr topic dağıldı iyice yaaaa

günaydın çalışırken bayağı bir zor oluyor yaaa

cnm çekinme lütfen sor istediğini öğrenmen lazım tabiki herzaman açamıyom özele msj at daha iyi olur görmem değerini bilmiyorum ama ilk konuşmamda öğrenirim sana cnm. nedir durum sende iyi gidiyo dii mi bi durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…