Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

walla tatlım hiç bir bilgim yok bende hiç yapmadım ve yemedimm

kızlar ara sıra girip çıkmak zorunda kalıyorumben çift pc ile çalışıyorum biri bozuldu tamire geliyorlar bişeyler yapıyorlar gidiyolar o arada kapatıyorum görmesinlar diye aklım sizde kalıyo ne kaynatıyonuz diye valla

zeynepppppppppppppppppppp kız test geldimiiiii

Annem süper yapar onu tarifini alammı sana?

Gelmedi gelmez kolay kolay:)

herkeze günaydınn hanımlarr nasılsınız bu sabah,ya bişi sorucam sağlık ocağına gidip aile hekimine kaydınızı yaptırdınızmı gebelik için ben gitmedimde henüz,napıyolarki kayıt olunca ordadamı muayene ediyolar hiç bilgim yok bu konuda sadece sağlık ocağına ilaç yazdırmaya giderdimde,az önce sağlık bakanlığının konuşmasını izledimde tv de çok güzel şeyler anlattı...

zeynep test yaptımı bu arada haber verin bana.

Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) Bekliyom hala:)
Bu arada hoşgeldin nasılsın?

Son düzenleme:

hoşgeldin melisimm biz iyiyiz sen nasılsın
bebişin nasılmış bakalımm

ben çok severim ciğ halde salataya bile katarımm inanılmaz vitaminlidir.. bide enginar deme oda karaciğeri temizler....
tatlım çok vitaminli olduğunu biliyorum ama hiç yemedim dediğim gibi

trabzonda uzun süredir aile hekimliği uygulaması varmış adresine göre neresiyse o aile hekimine gidip eşinin kendini kayıt ettiriyorsun sonra her muayenede o doktora gidiyorsun o senin tüm takiplerini yapıyor.. tüm bilgileriniz o doktorda kayıtlı oluyor. hamileliktede ilk 3 ay seni o takip ediyor aşılarını bile onlar takip ediyorlar.. ben düşükten sonra gitmedim telefon açtılar nimet hanım aşıya gelmediniz diye dedim düşük yaptım tama yine gelin takip edelim dediler... yani çok güzel bir uygulama. benim doktorum geçen yoktu gittiğimde diğer doktor kontrol etsin dedim ilaç vermedi onun hastası olmadığım için.. yani dikkat ediyorlar herşeye...

Zeynep muharremin ilk günü değil canım 10. günü bugün aşure günü, yemeğide koydum canım portakallı tarif vardı ama ben mandalina suyu sıktım portakal yoktu

Melisa hoşgeldin canım ben sağlık ocağına gittim geç kalma hemen git ben geç gittim niye ilk üç ay gelmein dedi baa çok gzüel ilgileniyorlar şimdi gidiyorsun orda gebe izlem odası var belki gebetakip diyede yazar oraya gir ben hamileyim kayıt yaptırcam de aile hekiminisorar bilmiyorsan ordaki ebe öyler ebe ilgileniyor zaten kaydını yapıyor bilgilerini alıyor bebein kalp atışını dinliyor kilona bakıyor hamilelikle ilgli bilgiler veriyor aşı kartı verir birde bu kadar.

Kızlar bugünlerin duasıymış ben okuyorum sizde okuyun diye paylşayım istedim:)
Ümmet-i Muhammed’in hidâyeti ve halâsı için duâ edilir.

“Her kim bu duayı aşure günü 3(üç) defa okursa, ölümden de emin kılınır. O sene ölümü mukadder olan kimseye, bu duayı okumak nasip olmaz.”

Bismillahirrahmanir rahiym

Elhamdülillahi Rabbil Âlemin. Vesselatü vesselamü ala Seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ecmain.(Allahü mme entel ebediyyü’l kadim, El hayyü’l Kerim, El Hannanü’l Mennan, Ve hazihi senetün cedideh es’elüke fihe’l-ismete mineş-şeytanirracim. Vel’avne ala hazihi’n nefsi’l emMareti bis-sui ,veliştiĞale bima yukarribüni ileyke ya zel Celali vel İkram.bi Rahmetike yâ erhamerrahimin)

Kendinden evvel hiçbir varlık olmayan, varlığı hayatı, kullarına keremi, ziyade merhameti, nimetler bağışlaması, sonsuz ve devamlı olan; Yalnız sensin Allah’ım! İşte bu yeni yıldır ki; bu yıl boyunca huzurundan kovulmuş şeytandan korumanı ve daima kötülüğü emreden nefsime galip olmam için yardımını ve beni sana yaklaştıran işlerle meşgul olmamı senden dilerim Ey Celal ve İkram Sahibi Allah’ım!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…