Kızlar ben hiç kereviz yemedim yapmadım dün eşime dedim al bir bakalım anam adam deli oldu bu ne pis kokuyor ben bunu çöpe atacam diye len adam deli olma zaten pahalıymış ben attırırmıyım onuşimdi gidiyimde yapıyım bari nasıl olacak acab:18:
Kızlar ben hiç kereviz yemedim yapmadım dün eşime dedim al bir bakalım anam adam deli oldu bu ne pis kokuyor ben bunu çöpe atacam diye len adam deli olma zaten pahalıymış ben attırırmıyım onuşimdi gidiyimde yapıyım bari nasıl olacak acab:18:
kızlar ara sıra girip çıkmak zorunda kalıyorumben çift pc ile çalışıyorum biri bozuldu tamire geliyorlar bişeyler yapıyorlar gidiyolar o arada kapatıyorum görmesinlar diye aklım sizde kalıyo ne kaynatıyonuz diye valla
zeynepppppppppppppppppppp kız test geldimiiiii
ben çok severim ciğ halde salataya bile katarımm inanılmaz vitaminlidir.. bide enginar deme oda karaciğeri temizler....walla tatlım hiç bir bilgim yok bende hiç yapmadım ve yemedimm
herkeze günaydınn hanımlarr nasılsınız bu sabah,ya bişi sorucam sağlık ocağına gidip aile hekimine kaydınızı yaptırdınızmı gebelik için ben gitmedimde henüz,napıyolarki kayıt olunca ordadamı muayene ediyolar hiç bilgim yok bu konuda sadece sağlık ocağına ilaç yazdırmaya giderdimde,az önce sağlık bakanlığının konuşmasını izledimde tv de çok güzel şeyler anlattı...
zeynep test yaptımı bu arada haber verin bana.
herkeze günaydınn hanımlarr nasılsınız bu sabah,ya bişi sorucam sağlık ocağına gidip aile hekimine kaydınızı yaptırdınızmı gebelik için ben gitmedimde henüz,napıyolarki kayıt olunca ordadamı muayene ediyolar hiç bilgim yok bu konuda sadece sağlık ocağına ilaç yazdırmaya giderdimde,az önce sağlık bakanlığının konuşmasını izledimde tv de çok güzel şeyler anlattı...
tatlım çok vitaminli olduğunu biliyorum ama hiç yemedim dediğim gibiben çok severim ciğ halde salataya bile katarımm inanılmaz vitaminlidir.. bide enginar deme oda karaciğeri temizler....
Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) Bekliyom hala:)
Bu arada hoşgeldin nasılsın?
trabzonda uzun süredir aile hekimliği uygulaması varmış adresine göre neresiyse o aile hekimine gidip eşinin kendini kayıt ettiriyorsun sonra her muayenede o doktora gidiyorsun o senin tüm takiplerini yapıyor.. tüm bilgileriniz o doktorda kayıtlı oluyor. hamileliktede ilk 3 ay seni o takip ediyor aşılarını bile onlar takip ediyorlar.. ben düşükten sonra gitmedim telefon açtılar nimet hanım aşıya gelmediniz diye dedim düşük yaptım tama yine gelin takip edelim dediler... yani çok güzel bir uygulama. benim doktorum geçen yoktu gittiğimde diğer doktor kontrol etsin dedim ilaç vermedi onun hastası olmadığım için.. yani dikkat ediyorlar herşeye...herkeze günaydınn hanımlarr nasılsınız bu sabah,ya bişi sorucam sağlık ocağına gidip aile hekimine kaydınızı yaptırdınızmı gebelik için ben gitmedimde henüz,napıyolarki kayıt olunca ordadamı muayene ediyolar hiç bilgim yok bu konuda sadece sağlık ocağına ilaç yazdırmaya giderdimde,az önce sağlık bakanlığının konuşmasını izledimde tv de çok güzel şeyler anlattı...
canım bugün benimde bulantım var acaba oruçtan dolayımı anlamadım...hoşbuldum canımm iyiyim çok şükür bulantılarım başladı bu hafta başından beri onun dışında iyiyim.
annene nasıl oldu cnm...
testmi sipariş verdin.
hoşgeldin melisimm biz iyiyiz sen nasılsın
bebişin nasılmış bakalımm
hoşbuldum cnmm bulantılarım var ama iyiyim çok şükür çıkartmadım henüz,ama bulantım oldukça bebişimin bende olduğunu hissediyorum ozaman hiç takmıyorum bile bulantıları.
yiğenim nasıl bakalım.
hoşgeldin melisimm biz iyiyiz sen nasılsın
bebişin nasılmış bakalımm
hoşbuldum cnmm bulantılarım var ama iyiyim çok şükür çıkartmadım henüz,ama bulantım oldukça bebişimin bende olduğunu hissediyorum ozaman hiç takmıyorum bile bulantıları.
yiğenim nasıl bakalım.
BENDE YAZDIM SANA GÖRMÜYONMU BOSTAN KORKULUĞUMUYUM BEN YAAAAAAAAAAAAA GÖRÜLMEYECEK KARIMIYIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :84: :84: :84:
Melisimmmmmmmmmmm hoşgeldin bacımmmmmmm
kız bende gitmedim sağlıkocağına
hoşbuldum canımm iyiyim çok şükür bulantılarım başladı bu hafta başından beri onun dışında iyiyim.
annene nasıl oldu cnm...
testmi sipariş verdin.
Zeynep muharremin ilk günü değil canım 10. günü bugün aşure günü, yemeğide koydum canım portakallı tarif vardı ama ben mandalina suyu sıktım portakal yoktu
Canım mandalinayla daha güzel olurmuş anam öle der:) Bilmiyodum arkadaşım dedi 10. günü daha güzeldir herhalde Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine güldürsün yüzlerimizi doldursun göbüşlerimizi:)=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?