canim biliyormusun en cok korktugum basima geldi. doktora ilk basindan beri hep soruyorum kilosu iyimi boyu iyi mi hareketleri normal mi falan diye. hep iyidi normaldi zamanina göre iste taaki gecen hafta kafasiyla karni orantili degil diyene kadar. öteki doktorda iste ölctü. heryeri 31-32inci haftada ama karni 27-28 inci haftada. az degilki 4 hafta ya
insallah ya. yok canim bu konuda oda cok üzülüyo. evde hic bir yaptigim yok zaten. yaptirmiyorda. her gece dua ediyo insallah pazartesi kontrolde hersey normal der doktor diye. kizina hep tembihliyo kiz baban gibi göbüslü ol sende tmm mi diyo. anneye verme sen ye tmm mi diyo.
ya masama bakiyorum is yiyili ya, ama ne yapacak kafa var su an nede istek. yeminle yirtiniyorum yetistircem diye. ama gercekten avcunu yalasinlar. pazartesi doktorumla konusurum rapor yazdiririm. hic birsey yapmiycam. hicbirsey bebegimden önemli degil her bebek nasibiyle dogarmis. bende bebisime biraz az birsey alirim. gec alirim ama bebegim saglikli olur. Allahim insallah normaldir hersey
kızlar folik plusları bırakalım bence bakın gülün doktoru ne demiş. bebekte zeka geriligi yapıyormuş. ben allahtan ki unutkanımda her gün içmedim. sumru ara bakalım doktorun ne diyecek bizede söyle olumu ya bu doktorları asıp kesmekmi lazım ne kadar boşyere heyecana sokuyorlar bizi. diger gittigin doktora para veriyonmu.
slmm ben çalışıyorum geriden geliyorum yineSelam kızlar napıyorsunuz
sağlıklı olur inş canım dua ediyoruz sende içini ferah tut doğru bebğin ve kendi sağlığın için dinlenmeyn gerekiyorsa dinlen al rapor canımdoktorumu aradim kizlar. sordum iste neden simdi böyle dedi diyede doktorum dedi. iste bebegin karninin ölcümleri geride falan dedi. öyle hassas olursa gövdesi iyi olmaz falan filan dedi iste. Allahim insallah bebegim saglikli olur ya. cok su icmelisin dedi. iyi yemelisin dedi. kendine dikkat etmlisin dedi. yorulmamam lazimmis, dinlenmem lazimmis, uzan cok cok dedi. stres yapmamam lazimmis falan iste. olmazsa pazartesi doktora söylerim rapor yazsin bana ya. banane ne caliscam ben bebegim iyi olmicaksa yatmam dinlenmem lazim benim. cok kötüyüm kizlar tutamadim kendimi aglyiorum kendi kendime. Dua edin kizlar nolur
Bu akşamdan itibaren kendini besiye çekiyorsun hemen bir kuruyemişçiye gidiyorsun ve ceviz, kuru dut, kuru kayısı, kuru incir, kuru yaban mersini, kuru erik, kuru üzüm falan filan alıyon bunları iyice karıştırıyon ve bol bol hurma da yiyon bak 1 hafta sonra tosun olacak sen görürsün:)
hÖHÖÖÖÖÖÖÖYT ulaaaan burda zırıldayarak yiğenimin canını sıkan saçma sapan bi kadın varmış nerde o hani Sumruuuuuuuuuuuu yoksa senmisin kız saçmalama bak çocuğu ne hale getirdin aaaaa bişi yok doktorların densizliği helede sizin ordakiler tam hödük bilmiyonmu çabuuuuk toparlan bakayım
delisin sen ya :) tmm canim. üzmiycem dogru diyon ben üzülünce silamda üzülür demi. benim anlamadigim e madem dogru olmayan seyler var pazartesi doktor niye birdaha ölcmüyo demi. pazartesi nts ye bagliycakmis sadece. e ölcsene be kadin. neyse zaten öteki uzman doktora gitmem lazim. onun aleti daha iyi o iyice ölcer yine. kadin tam 1 saat ölcüm yapti. herseysi saglikli bebegimin. sadece karninin ölcümü 27-28inci haftadaymis daha. benim kizim anneyi babayi üzmez o benim cimcimem yaa. birden kilo alacak sisko göbüslü bebis olacak biliyorum. tmm dediklerinide alirim hepsini. ben findik fistik falan cok ihmal ettim hele cevizi. salagim ben ya. simdi yemiycende ne zaman yicen ye iste demi.
seastar çok hoş bu yaaa
selammm ebrarımm yaa bizim topik güzndüzcü oldu akşamları kimse yok
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?