Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

1o hafta geçse 36 oluos dr 32 den sonra korkma dedi:) ama benim tatlı kuzum durcak 40 a kadar inşş
ya bişey yoktur canım hep bizi korkutuolar benim dr heran doğururum die beklio.kesin erken doğum dio.orasını allah bilir. ben demiştim ya sana bende mesela 25+6da gittim bazı yerleri 24 hafta +- 16 gün yazıo mesela ben dra sormuştum neden her yeri farklı die.oda bi problem yok yanında yanılma payını yazıo zaten demişti.her gittiğimizde doğum tarihi farklı çıkıo ölçümlerde böle farklılıklar olduğu için.drda gayet ii hiçbişey yok diodu

aminnn ne tatlıymış kıs senin oğlunn maşallah.dün dr gittin mi pipiş içinnn

aminnn ne tatlıymış kıs senin oğlunn maşallah.dün dr gittin mi pipiş içinnn

gittim tatlımmm hem semih için hemde samed için gittik dün,oğlumun muayene ve tahlil film sonuçları çoook güzel çıktı çok şükür dr bir yere çarpmış korkulcak bişey yok verdiğim jeli kullanın geçer dedi.ohhh dedik eşimle.

sonrada semihimi gördük maşallah fıldır fıldır dönüyo okadar çok hareketliydiki,eee nolcak sıkıntıdan okadar çikolata yedimki içerdeki napsın dimi..
4lü testimizide yaptık haftaya sonuçlar alınacak ama yine kasılmam geçmemiş,ve tansiyonum yüksek çıktı haftaya kadar hergün ölçtürüp rapor vericem dra oda ona göre ilaç vericekmiş.onun dışında gelişimi kilosu çok normal dedi.çok şükürrr..

çok tatlıymış
doğru yat yat da zor da öyle olması gerekiyorsa yapıcak birşey yok bizle konuş işte sen kitap fln oku bebiş kitapları vakit geçer en azından

hoşgeldin canım ayy ne güzel ne tatlı yaa amin canım Allah hepsini korusun

hoşbuldummm cnm sen nasılsın.tşk edriz ablası:)

ii cannımm çok sevindim valla.ne kasılması benim kasılmam varda ben bilmiodum kızım toplandı diodum.dr endol die bi ilaç verdi onu kullanıomm

çok tatlıymış
doğru yat yat da zor da öyle olması gerekiyorsa yapıcak birşey yok bizle konuş işte sen kitap fln oku bebiş kitapları vakit geçer en azından

evet öğretmen hattım var annemle konuşurum sınırsız sizle konuşrum doğru bebek kitapalrı çok ii fikir

sumruuu cnm bu pipiye benzemiyoki cnm benim,dün gördüm yine ben oğlumun pipisini uyyy kurban olsun annesi oğluşuna.benim usg mi bi koysamda görsen ama bilmiyomki nasıl yükleniyo.

canim valla bilmiyorum iste doktor öyle diyordu ta gecen haftaya kadar. gecen hafta kiz olabilir dedi iste pazartesi gittigim doktorda bana före kiz dedi. hayirlisi olsun canim. sagliklica kucagima alayimda kiz erkek fark etmez. ama sen biliyorsundur yani. pipiye benzemiyo diyorsan ozaman ben kiza iyice bi alisayim. 30 hafta erkege alismistik simdi son 10 hafta kiz beklemek tuhaf. neyse allahim hepimize yavrularimiuzi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.

amin canım hiçç öle düşünme allah korusun esirgesin sağlıklı olsun yeter bitanem yaa.msn var mı sumrum

amin canım hiçç öle düşünme allah korusun esirgesin sağlıklı olsun yeter bitanem yaa.msn var mı sumrum

amin. isteyim canim ben. iste olmasamda valla evleneli 1-2 kez mi ne girdim heralde msn ye. suan sifremi bile hatirlamiyorum. dogumdan sonra yeni msn adresi yaparim görüsürüz hepimiz insallahj

amin. isteyim canim ben. iste olmasamda valla evleneli 1-2 kez mi ne girdim heralde msn ye. suan sifremi bile hatirlamiyorum. dogumdan sonra yeni msn adresi yaparim görüsürüz hepimiz insallahj

tamam canımm doğumdan önce yap ki haber alalım birbiriizdennn kıssss

iyi sayılrıım çalışıyoem işte çok yoğun klasik cuma milletin aklına bugün geliyor işini yaptırmak

ben alıntı yapıp cvp yazamıyom sorun bendemi nettemiiiiiiii
:84::84::84:
bilmem ki bende bir sıkıntı yok gibi

evet öğretmen hattım var annemle konuşurum sınırsız sizle konuşrum doğru bebek kitapalrı çok ii fikir

vakit geçirmek için iyidir. ben bile şimdiden aldım 1-2 tane okuyorum
tetris al kendine onunla oynarsın arada

ayyy süpersin kuşummm.kıs bide eşimin sınavı var önemli yazık oda şaiştı napcanı ama 1 ay vakti kaldıı
yani sadece akşama kadar olsa hep yanlızım kısaca.olsun sağlık olsundaa msn var mıı

ayyy süpersin kuşummm.kıs bide eşimin sınavı var önemli yazık oda şaiştı napcanı ama 1 ay vakti kaldıı
yani sadece akşama kadar olsa hep yanlızım kısaca.olsun sağlık olsundaa msn var mıı

varda bankada erişim yopk bu siteye bile nasıl giriyo anlamıyor banka politikaları gereği yasak diye uyraı veriyor bir çok sitede eve daha net bağlatmadık o yüzden sadcee burda iletişim kurabiliyorum.

biz geldikkkk doktordan geldim kesebüyümüş içinde çok net görünmeyen mercimeğim var emin olmak için 10 gün snra gidicem tansiyon yüksek çıktı hareket kısıtlılığı getirdi herhalde aybaşına bırakıcam işi.
patron inatla diğer kasın hasta gelmiyo bütün ağır işleri yaptırdı bugün.neysem bebişimi azda olsam gördüm mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…