bakin kizlar bu resimlere doktor erkek demisti iste. ama en son baktiklarinda degisikti. bunlar kordonda olabilir mi?
Eki Görüntüle 147021
Eki Görüntüle 147022
haklisin canim vakit gecmiyordur. 10 hafta daha dursa bebisin yeter aslinda. ama ite o 10 hafta bi gecse demi :) insallah tam zamaninda dogar minik kizin. bakalim bende pazartesi doktora gidicem. yine ölcecek bebisimi. insallah karni devam gelismistir. insallah göbüsü büyümüstür canim yavrumun ya. cok korkuyorum bende ya devam gelismezse ya erken dogum yaptirmak zorunda kalirlarsa diye. insallah büyümüstür askim benim.
aminnnnnnnnnnnnnn cnm aminn ağzına sağlık.
hayırlı cumalar kıslaar bende oğluşumla eşimi camiye yollamıştım şimdi geldiler,oğlum diyoki semih de doğsun bende onu götürcem anne camiye yolu biliyorum artık diyo ayy yavrum benim bi annenin evladı olması ve onu istediği gibi bi çocuk olmasını göresi ne büyük bir lütuff allah eksikliklerini göstermesin inşallah.
aminnn ne tatlıymış kıs senin oğlunn maşallah.dün dr gittin mi pipiş içinnn
amiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kardeşimmmmm kızım ona benzesin inşş.
yatıom canımm.pazartesi de heyt raporu alırsam tam yatcammm.kıs insan sıkılıo ama yat yat nereye kadar.kimsemde yok konuşacakk.aman tek kızım dursunda vakitnde gelsindee
aminnnnnnnnnnnnnn cnm aminn ağzına sağlık.
hayırlı cumalar kıslaar bende oğluşumla eşimi camiye yollamıştım şimdi geldiler,oğlum diyoki semih de doğsun bende onu götürcem anne camiye yolu biliyorum artık diyo ayy yavrum benim bi annenin evladı olması ve onu istediği gibi bi çocuk olmasını göresi ne büyük bir lütuff allah eksikliklerini göstermesin inşallah.
çok tatlıymış
doğru yat yat da zor da öyle olması gerekiyorsa yapıcak birşey yok bizle konuş işte sen kitap fln oku bebiş kitapları vakit geçer en azından
hoşgeldin canım ayy ne güzel ne tatlı yaa amin canım Allah hepsini korusun
çok tatlıymış
doğru yat yat da zor da öyle olması gerekiyorsa yapıcak birşey yok bizle konuş işte sen kitap fln oku bebiş kitapları vakit geçer en azından
hoşgeldin canım ayy ne güzel ne tatlı yaa amin canım Allah hepsini korusun
gittim tatlımmm hem semih için hemde samed için gittik dün,oğlumun muayene ve tahlil film sonuçları çoook güzel çıktı çok şükür dr bir yere çarpmış korkulcak bişey yok verdiğim jeli kullanın geçer dedi.ohhh dedik eşimle.
sonrada semihimi gördük maşallah fıldır fıldır dönüyo okadar çok hareketliydiki,eee nolcak sıkıntıdan okadar çikolata yedimki içerdeki napsın dimi..
4lü testimizide yaptık haftaya sonuçlar alınacak ama yine kasılmam geçmemiş,ve tansiyonum yüksek çıktı haftaya kadar hergün ölçtürüp rapor vericem dra oda ona göre ilaç vericekmiş.onun dışında gelişimi kilosu çok normal dedi.çok şükürrr..
çok tatlıymış
sumruuu cnm bu pipiye benzemiyoki cnm benim,dün gördüm yine ben oğlumun pipisini uyyy kurban olsun annesi oğluşuna.benim usg mi bi koysamda görsen ama bilmiyomki nasıl yükleniyo.
canim valla bilmiyorum iste doktor öyle diyordu ta gecen haftaya kadar. gecen hafta kiz olabilir dedi iste pazartesi gittigim doktorda bana före kiz dedi. hayirlisi olsun canim. sagliklica kucagima alayimda kiz erkek fark etmez. ama sen biliyorsundur yani. pipiye benzemiyo diyorsan ozaman ben kiza iyice bi alisayim. 30 hafta erkege alismistik simdi son 10 hafta kiz beklemek tuhaf. neyse allahim hepimize yavrularimiuzi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.
amin canım hiçç öle düşünme allah korusun esirgesin sağlıklı olsun yeter bitanem yaa.msn var mı sumrum
amin. isteyim canim ben. iste olmasamda valla evleneli 1-2 kez mi ne girdim heralde msn ye. suan sifremi bile hatirlamiyorum. dogumdan sonra yeni msn adresi yaparim görüsürüz hepimiz insallahj
hoşbuldummm cnm sen nasılsın.tşk edriz ablası:)
bilmem ki bende bir sıkıntı yok gibiben alıntı yapıp cvp yazamıyom sorun bendemi nettemiiiiiiii
:84::84::84:
evet öğretmen hattım var annemle konuşurum sınırsız sizle konuşrum doğru bebek kitapalrı çok ii fikir
iyi sayılrıım çalışıyoem işte çok yoğun klasik cuma milletin aklına bugün geliyor işini yaptırmak
bilmem ki bende bir sıkıntı yok gibi
vakit geçirmek için iyidir. ben bile şimdiden aldım 1-2 tane okuyorum
tetris al kendine onunla oynarsın arada
iyi sayılrıım çalışıyoem işte çok yoğun klasik cuma milletin aklına bugün geliyor işini yaptırmak
bilmem ki bende bir sıkıntı yok gibi
vakit geçirmek için iyidir. ben bile şimdiden aldım 1-2 tane okuyorum
tetris al kendine onunla oynarsın arada
ayyy süpersin kuşummm.kıs bide eşimin sınavı var önemli yazık oda şaiştı napcanı ama 1 ay vakti kaldıı
yani sadece akşama kadar olsa hep yanlızım kısaca.olsun sağlık olsundaa msn var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?