slm efnancım ewet kimseler yok maalesef
sen nasılsın bebiş nasıl maşallah çok az kaldı senin
günaydın canım yok ya gidemedimm. izinliymiş dün pazarteside var görünüyor ama randevu listesinde yok arayıp soracağım of sinir oldum vallaa...günaydın rondinacımm naber nasılsın naptın doktora gittinmi bacımm dün gittim ben kesemiz büyümüş maşallah içinde minnacıkda olsa kalbisini gördüm 10 gün snra daha net görcez.
yezicim çok saol cnmmm şükür sonunda benimde göbüşüm doldu
Ne kadarlık simdi canım... Valla inan cok sevindim dun aksam yorumları okuyordum orda gordum...
canımm son adet tarihini yaz çizelgeni yapayımmm...Ya bende cetvel yapmak istiyorum. Nasıl yapcam.. 6 haftalıkmıs seninki simdi cetvelinde gordum.
günaydınn canımmmmm.. iyiyizz şükür sen nasılsınngünaydın kızlar...
nasılsınız ?
canımm son adet tarihini yaz çizelgeni yapayımmm...
günaydınn canımmmmm.. iyiyizz şükür sen nasılsınn
günaydın kızlar...
nasılsınız ?
günaydın hanımlarrrrrrrrr
ya kızlar bu idrar testinin yanılma payı var mı ?:85:
8.gün bugün hala yok bişey. doktorada gidemedim.işler yoğun. pazartesiye kaldı artık
bi test daha mı yapsam acaba ?:26:
ya kızlar bu idrar testinin yanılma payı var mı ?:85:
8.gün bugün hala yok bişey. doktorada gidemedim.işler yoğun. pazartesiye kaldı artık
bi test daha mı yapsam acaba ?:26:
Gunaydin... Hosgeldin.
Cok az yanilma payi var... bir kac gun sonra bir daha denemende fayda var.. Kendimden ornek verim 10 gu gecmisti adetim 2-3 kez test yaptım negatif cıktı. Sonunda dr gittim kanda baktırdım yine negatif. Pozitif oldugunda idrar testinde direk anında cıkıyor...
Cok az yanilma payi var... bir kac gun sonra bir daha denemende fayda var.. Kendimden ornek verim 10 gu gecmisti adetim 2-3 kez test yaptım negatif cıktı. Sonunda dr gittim kanda baktırdım yine negatif. Pozitif oldugunda idrar testinde direk anında cıkıyor...
yani bebiş olmayınca idrarda da çıkmıyo ama olunca hemen çıkıyo diyorsun???
ben akşam yapmıştim cnm bi de sabah mı yapsam ? :26:
bide senin niye o kadar gecikmişti peki dr ne demişti ?
saribeybi
belirtiler de var gibi ama üşütmüşde olabilirim diye düşünüyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?