Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

slm efnancım ewet kimseler yok maalesef
sen nasılsın bebiş nasıl maşallah çok az kaldı senin

canımm çok şükür iyiym ben sancım falan yok henüz az kaldı ama dediğin gibi yaaa korkuyorumm az falan diyince böyle 3 hafta sonra doğum sürecine giriyoruz inşallah hayırla sağlıkla gelirler seninde maşallah bayaa olduu canımm senin nasıl gidio bebcik iyimi bi sıkıntın yoktur inşallah

günaydın rondinacımm naber nasılsın naptın doktora gittinmi bacımm dün gittim ben kesemiz büyümüş maşallah içinde minnacıkda olsa kalbisini gördüm 10 gün snra daha net görcez.

günaydın rondinacımm naber nasılsın naptın doktora gittinmi bacımm dün gittim ben kesemiz büyümüş maşallah içinde minnacıkda olsa kalbisini gördüm 10 gün snra daha net görcez.
günaydın canım yok ya gidemedimm. izinliymiş dün pazarteside var görünüyor ama randevu listesinde yok arayıp soracağım of sinir oldum vallaa...

ya kızlar bu idrar testinin yanılma payı var mı ?:85:
8.gün bugün hala yok bişey. doktorada gidemedim.işler yoğun. pazartesiye kaldı artık
bi test daha mı yapsam acaba ?:26:

ya kızlar bu idrar testinin yanılma payı var mı ?:85:
8.gün bugün hala yok bişey. doktorada gidemedim.işler yoğun. pazartesiye kaldı artık
bi test daha mı yapsam acaba ?:26:

Cok az yanilma payi var... bir kac gun sonra bir daha denemende fayda var.. Kendimden ornek verim 10 gu gecmisti adetim 2-3 kez test yaptım negatif cıktı. Sonunda dr gittim kanda baktırdım yine negatif. Pozitif oldugunda idrar testinde direk anında cıkıyor...

yani bebiş olmayınca idrarda da çıkmıyo ama olunca hemen çıkıyo diyorsun???

ben akşam yapmıştim cnm bi de sabah mı yapsam ? :26:
bide senin niye o kadar gecikmişti peki dr ne demişti ?

saribeybi
belirtiler de var gibi ama üşütmüşde olabilirim diye düşünüyorum ...

yani bebiş olmayınca idrarda da çıkmıyo ama olunca hemen çıkıyo diyorsun???

Bende oyle olmustu.. İlkinde dakikalarca teste bakmıstım. Bekleyin felan diyorlar ya 2 cizgi gorunebilirmis. Bende olmadı. NEgatif cıktı Baska bir ay gunum gectiginde testi yapar yapmaz once birinci cizgiyi gecti sonra hemen ikinci cizgi gorundu.

ben akşam yapmıştim cnm bi de sabah mı yapsam ? :26:
bide senin niye o kadar gecikmişti peki dr ne demişti ?

saribeybi
belirtiler de var gibi ama üşütmüşde olabilirim diye düşünüyorum ...

Olabilirmis. Mevsimlerden stres vs. 2 ay sonra hamile kaldım. Seninde oyle olabilir.. Bende hic belirti yoktu sadee midem de yanma vardı. Bebek varsa suan sende zaten cok kucuktur belirti olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…