Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

seastr cnm msn adresin varmı?
var canımda ama gündüz açamam akşamalrı da evde net yok ancak haftasonlarrı eşimi dükkanına gidince açabilirim

canım kıyamam sağlık önce gelir bende dayanabildiğim yere kadar dayanıcam yoksa çıkıcam sen de öyle yap sağlık için yatman gerekiyorsa yat dinlen
mercimeğim çok hoşuma gitti

yeni gördüm cnm site bugün çok yavaş
maşallah bir mercimek mi var diğer üçü nerde yaw
yorma kendini fazla

var canımda ama gündüz açamam akşamalrı da evde net yok ancak haftasonlarrı eşimi dükkanına gidince açabilirim

mahsuru yoksa verebilirsin özelden diğer kızlarla msn de de toplaşıcaz artık

kizlar kafayi yicem ya. ya doktorum yine korkuttu. magnezyum hapi alabilirsin uyusukluga karsi demisti öteki doktor. bende kendi doktoruma hangisini tavsiye eder diye sormak icin aramistim. demin ben öteki doktorlada görüstüm dedi en iyisi 10-15 gün icinde tekrar onada görünsen daha iyi dedi. e ama öteki özel doktorda tmm doktor devamli kontrol eder korkulacak birsey yok demisti. e simdi niye doktoruma tekrar randevu almami söylemis. yaaaaaaaaa. simdi muaynedeymis birazdan tekrar arayip sorcam

güllll duydunmu pıt pıtları
hoşgeldinnnnnnn
cnmmm çok net deil ama varmış kese netti ama.
evttt .sağlık çok önemlii ivetttt mercimeğim varrr artıkımmmm

güllll canım benim çok sevindim sen bide bebişini gör o zaman nasıl mutlu olcann bakk bikaç haftaya arı kadar oluo herşeyi belli oluoo

kızlar folik plusları bırakalım bence bakın gülün doktoru ne demiş. bebekte zeka geriligi yapıyormuş. ben allahtan ki unutkanımda her gün içmedim. sumru ara bakalım doktorun ne diyecek bizede söyle olumu ya bu doktorları asıp kesmekmi lazım ne kadar boşyere heyecana sokuyorlar bizi. diger gittigin doktora para veriyonmu.

bemn folici ilk3 ay kullandım dr öle dediii

bemn folici ilk3 ay kullandım dr öle dediii

bana her gitmemde soruyor doktor varmı yokmu diye bundan sonra birtek elevit içicem birde kan ilacımı birde magnezyumu foliki içmicem korktum ben allah korusun. gülün doktoru çok iyi bir kadın epey tanınmış ve tecrübeli o bilir onun dedigini yapmak lazım.

dur bi cnm telaş etme ara sor bakalım neden öyle demiş

bende dün başladım folik asite içmiyimmi :84::84::84:

gül cok sevindm cnm inşlahh hersey zmnında geliişir pıt pıt larını daha daha da buyumus hallelrini kucagına almayı nasip eder allah

kız ferda göremedim gülün folik asitle ilgili yazısını hani nerdeeeeeeeeeeee

Selam kızlar napıyorsunuz

doktorumu aradim kizlar. sordum iste neden simdi böyle dedi diyede doktorum dedi. iste bebegin karninin ölcümleri geride falan dedi. öyle hassas olursa gövdesi iyi olmaz falan filan dedi iste. Allahim insallah bebegim saglikli olur ya. cok su icmelisin dedi. iyi yemelisin dedi. kendine dikkat etmlisin dedi. yorulmamam lazimmis, dinlenmem lazimmis, uzan cok cok dedi. stres yapmamam lazimmis falan iste. olmazsa pazartesi doktora söylerim rapor yazsin bana ya. banane ne caliscam ben bebegim iyi olmicaksa yatmam dinlenmem lazim benim. cok kötüyüm kizlar tutamadim kendimi aglyiorum kendi kendime. Dua edin kizlar nolur

canım takma kafana rapor alırrsın dinlenirsinn korkma bence önlem alıolar sadecee

canımsın yakıyamam sana hepimzin duaları seninle. evet sende yatışa geç zaten şu kocan olacak herif için kendini paralıyonda ne oluyor gündüz işte canın çıkıyor ona ragmen herifinin taktıdıgı yok. sen kendini ve kızını düşün canım benim. bak benide aglattın. allah büyük düzelecek herşey allahın izniyle.

sumrumm canım kocan ne dio sokmasın seni strese ssüt balık yumurta muz peyn ir et bunlardan ye yeşillik yoğurt ii beslen ye ye yat kilo die kafana takma gelişir bu gittiğinde olumlu konuşcaaklar görürsün allah korsun seni ve bebişini.dua et içinden hep bildiğin dualrı oku bende YA MÜBDİ diom allahın ismlerinden biri YA ŞAFİde öle şifa veren demek.bide ayetel kursi felak nas oku.subhanallah ve bihamdihi de de oturduğun yerde korkma tamam mı.allah korktuğuna uğratmasın

insallah ya. yok canim bu konuda oda cok üzülüyo. evde hic bir yaptigim yok zaten. yaptirmiyorda. her gece dua ediyo insallah pazartesi kontrolde hersey normal der doktor diye. kizina hep tembihliyo kiz baban gibi göbüslü ol sende tmm mi diyo. anneye verme sen ye tmm mi diyo.
ya masama bakiyorum is yiyili ya, ama ne yapacak kafa var su an nede istek. yeminle yirtiniyorum yetistircem diye. ama gercekten avcunu yalasinlar. pazartesi doktorumla konusurum rapor yazdiririm. hic birsey yapmiycam. hicbirsey bebegimden önemli degil her bebek nasibiyle dogarmis. bende bebisime biraz az birsey alirim. gec alirim ama bebegim saglikli olur. Allahim insallah normaldir hersey

canim biliyormusun en cok korktugum basima geldi. doktora ilk basindan beri hep soruyorum kilosu iyimi boyu iyi mi hareketleri normal mi falan diye. hep iyidi normaldi zamanina göre iste taaki gecen hafta kafasiyla karni orantili degil diyene kadar. öteki doktorda iste ölctü. heryeri 31-32inci haftada ama karni 27-28 inci haftada. az degilki 4 hafta ya

ya strese girmeyim diyorum ama kafam sürekli bebegime takilirsa nasil strese girmiyeyim aklimdan hic cikmiyorki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…