Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlarr pc donup duruyo çokda yavaş ilerliyo yaxdıklarınızı kaçırmamaya çalışıyorum ama bazılarına cevap veremesem anlarsınız olurmu.

eflalim çok ayrıntılı yazmışsın cnm çok saol,tamam ben bugün yarın gidiyim ozaman.

zeynebim okudum duanı canım allahım kabul etsin..

nimetcim evet cnm geçen sene bende kürtaj olmuştum ozaman haberleri yoktu sanırım kapıya geldiler takibe gelin diye,ama ben oysaki hiç oraya gidipte kayıt yaptırmamıştım,sordum hatta onlarda gittiğin hastaneden yollandı bu adres demişlerdi,ama bende üzgünüm ama ben artık hamile deilim kürtaj oldum demiştim ordanda biliyorum yani takiplerinin sıkı olduğunu....

Kızlar bende aşure günüyle ilgili bişeyler yazıyım bugün sular şifalı olurmuş o yüzden imkanınız varsa boy abdesti alın hastlıklarınız şifa bulurmuş birde bugün güzel yemekler pişirin ev halkına ikram edin senenin tamamında Allah(c.c) rızkınıza bereket ve genişlik ihsan eder.

okudum nimetcim cevap bile yazdım kuşumm.
zeynepcim sonucunu bana özelden mutlaka yaz tamammı,ben şimdi çıkıyorum arkadaşa geçmiş olsuna gidicem geçen hafta doğum yaptıda,sabahta ablam aradı geceden beri sancım var diye oda bugün yarın doğurcak inş,rabbim herkezin yardımcısı olsun inş...

hoşbuldummm bidenem nerelerdesin sen yahu kaç gündür yada benmi denk gelemiyorum fazla giremediğim için,nasılsın kuzum iyimisin....
kız gitmek lazım değilmi gitmemişsin sen bu vakte kadar.

tatlım giremiyorum ki siteye hiç o yüzden göremiyon beni iyiyiz biz napalım oturuyoz kızımla dün detaylı ultrasona gittik maşallah herşey yolundaymış
valla bende doğum iznine çıkınc gider kayıt yaptırırım herhalde :86::86:

canım kusura bakma yeni gördüm ama git ihmal etme....
geçmişl oolsun haber ederiz merak etmmeeee

Öyleymiş yaaa ben dün akşam banyo yaptım boş:) Tam çıktım abdest alsaydım keşke diyip geri girdim:) Abdest alıp çıktım akşam da hazır aşure vardı belki onu pişiririm başkasını bilmiyom çünkü dağıtırım olurmu sizce?

Olur niye olmasın hem illa bugün dağıtacaksın diye bişey yok bu ay dağıtsan olur ben kendim yapardımda bu sene yapmıycam zahmetli biraz komşular getirir gerçi onlar fıstık atıyor içine ben sevmiyorum fıstıklı ayıptır söylemesi güzel yaparım anamın kızıyım geçen sene eşimin iş yerinede göndermiştim tam not almıştım:)

Kızlar bende kalkıyım evimi süpürüp siliyim

merhaba kizlar bende gelebildim nihayet. canim hic is yapmak istemiyor yaaaaa.
bu arada annem trde bende asüre yapmadim hic, nasil yapilir bilmem. ay canimda cekti nerden bulsam acaba? kizlar bi tarif verinde yapayim bari söyle kolayindan. neler katiliyo ve ne kadar sürüyo ki?

Canım bir türk marketine git hazır aşureler var ülkeri onlardan al yap en kolayı o:)

Canım bir türk marketine git hazır aşureler var ülkeri onlardan al yap en kolayı o:)

aaaa bilmiyordum ben bunu ama bizim markette olacaginida sanmiyorum iki tane türk marketi var zaten burda onlardada iyi mal yok amaaaan belki bi komsum getirir. annem gelincede yaptiririm

bugdayim yok olsa kendim yapicam yani yapmaya calisicam. alayim dicem bugün cok kar yagacakmis hemde bayaaa bi cok yani bir gün önce önemli islerinizi halledin falan diyorlardi tvde radyoda falan. merak ediyorum valla nasil olacak bugün diye. yani markete zaten gidemem bugün.

selamün aleyküm,hayırlı günler hanımlar
aşura günümüz mübarek ola inşaallah...
günü en güzel şekilde değerlendirebilmek ümidi ile...

aleyküm selam canım hoş geldinnnnn
hoşbuldum tatlım sağolasın ayrıcanam selamımı aldığın içünn çünküüü biliyosun bugün çoook özel bir gün,10 kişiy selam veren bugün tümm müslümanlara selam vermiş gibi sevaba nail olur buyruluyor.nasılsın
hosgeldin canim kiz görüsemiyoruz ne zamandir naislsin?
hoşbuldum canım öyle oluyo galiba,çok da girmiyom artık zaten.
kadro sınavını kazandı işte eşim,bize yolculuk görünüyor haftaya falan belli olurmuş tercih yapılcak tabi önce.
onlarla uğraşcaz artık şimdiden sonra,
oğluşuma burda doğum nasib değilmiş iyi de alışmıştık ya hayırlısı kadroya geçti souçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…