melisa aile hekimliğiyle ilgili yazdıklarımı gördünmü....hoşbuldummm bidenem nerelerdesin sen yahu kaç gündür yada benmi denk gelemiyorum fazla giremediğim için,nasılsın kuzum iyimisin....
kız gitmek lazım değilmi gitmemişsin sen bu vakte kadar.
hoşbuldummm bidenem nerelerdesin sen yahu kaç gündür yada benmi denk gelemiyorum fazla giremediğim için,nasılsın kuzum iyimisin....
kız gitmek lazım değilmi gitmemişsin sen bu vakte kadar.
canım kusura bakma yeni gördüm ama git ihmal etme....okudum nimetcim cevap bile yazdım kuşumm.
zeynepcim sonucunu bana özelden mutlaka yaz tamammı,ben şimdi çıkıyorum arkadaşa geçmiş olsuna gidicem geçen hafta doğum yaptıda,sabahta ablam aradı geceden beri sancım var diye oda bugün yarın doğurcak inş,rabbim herkezin yardımcısı olsun inş...
Kızlar bende aşure günüyle ilgili bişeyler yazıyım bugün sular şifalı olurmuş o yüzden imkanınız varsa boy abdesti alın hastlıklarınız şifa bulurmuş birde bugün güzel yemekler pişirin ev halkına ikram edin senenin tamamında Allah(c.c) rızkınıza bereket ve genişlik ihsan eder.
Zeynep muharremin ilk günü değil canım 10. günü bugün aşure günü, yemeğide koydum canım portakallı tarif vardı ama ben mandalina suyu sıktım portakal yoktu
Canım mandalinayla daha güzel olurmuş anam öle der:) Bilmiyodum arkadaşım dedi 10. günü daha güzeldir herhalde Rabbim bu günün yüzü suyu hürmetine güldürsün yüzlerimizi doldursun göbüşlerimizi:)=
Canım şimdi pişirdimde hakikaten kokusu var pişince geçer belki demiştim eşime mümkün değil yediremem sakın bana yedirmeye kalkma dedi dün:) bende mandalina aroma veriyorya kokusu gider yediririm dedim ama yok yemez adam tün nerdeyse istifra edecekti:) neyse ona tavuk pilav yaparım ben yerim ama kerevizimi şifa niyetine:)
Öyleymiş yaaa ben dün akşam banyo yaptım boş:) Tam çıktım abdest alsaydım keşke diyip geri girdim:) Abdest alıp çıktım akşam da hazır aşure vardı belki onu pişiririm başkasını bilmiyom çünkü dağıtırım olurmu sizce?
merhaba kizlar bende gelebildim nihayet. canim hic is yapmak istemiyor yaaaaa.
bu arada annem trde bende asüre yapmadim hic, nasil yapilir bilmem. ay canimda cekti nerden bulsam acaba? kizlar bi tarif verinde yapayim bari söyle kolayindan. neler katiliyo ve ne kadar sürüyo ki?
Canım bir türk marketine git hazır aşureler var ülkeri onlardan al yap en kolayı o:)
Canım bir türk marketine git hazır aşureler var ülkeri onlardan al yap en kolayı o:)
selamün aleyküm,hayırlı günler hanımlar
aşura günümüz mübarek ola inşaallah...
günü en güzel şekilde değerlendirebilmek ümidi ile...
selamün aleyküm,hayırlı günler hanımlar
aşura günümüz mübarek ola inşaallah...
günü en güzel şekilde değerlendirebilmek ümidi ile...
hoşbuldum tatlım sağolasın ayrıcanam selamımı aldığın içünn çünküüü biliyosun bugün çoook özel bir gün,10 kişiy selam veren bugün tümm müslümanlara selam vermiş gibi sevaba nail olur buyruluyor.nasılsınaleyküm selam canım hoş geldinnnnn
hoşbuldum canım öyle oluyo galiba,çok da girmiyom artık zaten.hosgeldin canim kiz görüsemiyoruz ne zamandir naislsin?
merabalar nasılsınız kıslarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?