merhaba canım nasılsın günün hayırlı mübarek ola inşaallah
selam kıslar nabersiniz..
zeyno naptı test yaptımı. işlerim çoook merak ettim onu.
diğer kıslar nerde.yaff
slm canım naber nasılsın ayy canım aradım cevap vermedin yoğunsun sanırımmmm
patron var cnmmmm.görmedim aradını hyrdır
hiçç sesini duymayı özledim ondan aramıştım canımmmm ayy benimde az kaldı
dün gece uyuyamadım türk kahvesi yaptım sonra da kapattım hani fala inanma falsız alma derler yha öyle işte gebe kadın vardı biriyle kucaklaşıyordu anlamını biliyormusun canım
valla cnmmmm hamile haberi alcann ya kendin ya başkası ve sevincden kucaklaşcan biriyle.
bende ösledim sesini valla ama patron fırsat vermiyo sabahları 10 a kadannn gelmiyo artık ama sen uyuyondur die çaldırmıyom.
yarın sabah buluşalım istersen.
hımmm ayy hadi bu ay hamiş haberi alayım yhaa bu arada 24 ünde kocişimin yanına gidecem onunla kucaklaşacam allah izin verirse
yarın erken kalkacam canım öğleden sonra özel dersim vardı hoca aradı sabahtan valiliğe gitmesi gerekiyormuş bende tün gün okulda olacam yaneee canımcımmm ararım seni sabahtan
hımmm ayy hadi bu ay hamiş haberi alayım yhaa bu arada 24 ünde kocişimin yanına gidecem onunla kucaklaşacam allah izin verirse
yarın erken kalkacam canım öğleden sonra özel dersim vardı hoca aradı sabahtan valiliğe gitmesi gerekiyormuş bende tün gün okulda olacam yaneee canımcımmm ararım seni sabahtan
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ CNMMM senden bari güsel haber alalımmm. eee kocişinede bol bol sarıl cnmm sabah konuşuruz detaylı.
inşş canım evet yarın bol bol konuşuruz allah izin verirse
ayyyyy beni kimse görmüyooooo ya bukadarmıydımbi tünaydın dedim tık yok ben yani yada ben mi gözükmez kadın oldum anlamadıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm küstüm işte hepinizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hemide çokkk
kıssss ben teldeydimmmmm görmedim
valla nerdeyse doğumun yaklaşıyoo hala alınganlığın devam nazlı evhan. normaldede böyle alınganmısın bacımm bakk kızın sana çekerse yandın allah herifine sabır versin artık ikinizde nazlı bebek çekiceği var adamın
eee senden başka kimse yasmıyoo aşada herkes var.
soğukmu orlarda cnm burlar baya soudu
ayy evet yaaaaaa ama normalde ben nazlı değilimdir pek ama huyum değişti eşimde diyoooooo ayy ben neyapacağım sizle diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
doğumdan snra düzelirsin inşallahhh. yazık adama beee.
ceylinim bizde böylemi olcaz anammmmm bende çekilmez oluyom gerçi geçen hamişliklerimde öyleydim yaneee:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?