Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

şaka gibi inanırmısın şimdi gördüm yazını hiççç dikkat etmemişim ayol kocaman mustafa yazmışın görmemişim aaaavallahi cinsiyet tutturmamda üstüme yoktur

Allahın gücüne gitmesin ama başlarda alışamadım kız istiyodum ya hep:) Şimdi alıştım seviyom mustafamı şehzadem o benim:) Evimin prensi annesi kavuşsa ona zamanında:)

kızlarrrrrrrrr ebruaks ın doğumu bu sabah başladı sabah 9 da msj gönderdi allahım bir avazda sağsalim kurtarır inşallah hepimizden dua istiyor birazdan arayıp son durumu öğrencem

selam hatunlar nabersiniz ben iyim şükür bulantılarla boğuşuyom arada öğürüyom daha çıkarma boyutuna gelmedi. bugün gittim kan verdim sağlık ocanın yüzünden başıma gelmeyen kalmadı. bidaha gitmicem hastaneye fln.
msn yemi kaçıyonuz. ebruyuda allahım sağ salim kurtarsın inşallah

Öncelikle İyi Günler Bana Yardım Edin Fikir Verin Napayım Dün Akşam Miğde Yanmasımı Ağrımasımı Çözemedim Ve belimin ortasında başlayan bir ağrı pc başına zar zor oturdum bana yardım edin bu ağrı geçmek bilmiyor öldüm ağrıdan

tekrar slm kızla bugün siteye çok zor giriyorum nedense ama banlada msn yasak açtırmıyor yaaa ağlarım şimdi hepiniz gitmişsiniz ben ne yapacağım

Noluyor kızlar msn de mi takılıyorsunuz artık iyi bende girmiyorum daha kaç gündür tadı yok buranın sizle sohbet edicem diye örgü örmüyordum örgülerimi bitiririm bende küstüm

tekrar slm kızla bugün siteye çok zor giriyorum nedense ama banlada msn yasak açtırmıyor yaaa ağlarım şimdi hepiniz gitmişsiniz ben ne yapacağım

Özlem Msn bizdede yasak hotmaili aç orda mesenger alanı var ordan girebilirsin.

bu topiği açarken işim yoktu bebişim yoktu sadece siz vardınız (((((
şimdi işim var 20 haftalık bir bebeğim var ve sizde hala 3. versiyon olarak burdasınız umarım hamişler dahada artar herşey gönlünüzce olsun kızlar

yok canım finansbank politikalrı gereyi giremzsiniz diyorr
size iyi sohbetler

canım benim küsme ve alınma ne olur yarın burda olucaz hepimiz. merak etmeyin bundan sonrada burdayız ama site sorunlu çok zor giriliyor hatta sabahtan beri ugraşıyordum az önce girmeyi başardım. üzülme ne olur gelicez merak etme.

Noluyor kızlar msn de mi takılıyorsunuz artık iyi bende girmiyorum daha kaç gündür tadı yok buranın sizle sohbet edicem diye örgü örmüyordum örgülerimi bitiririm bende küstüm

topragım küsme ne olur gelicez yarın sen de gel lütfen küsme.

maşallah sana ve bebegine allahım kucagına almayıda nasip etsin inşallah. benimde kızım 20 haftalık oldu maşallah benimde kızıma. allahım vir avazda kurtarsın hepimizi vaktı ve zamanı geldiginde aminn.

yok canım küsmemde burda vakit güzel geçiyor sohbet güzel iş yerş zaten sorun eşimlede atıştık dün pek konuşmuyorz şuanda onu kimseyle paylaşamadım içimdekileri dökemedim bi boşluktayım bugün alıştım ben buraya yaa hemde çok
neyse ben çalışmaya devam ediyorum

cnm senin msn yokmu?
buraya da gelicez ya topiği bırakmak yok yarın görüşrz küsmece darılmaca yok

cnm yarın burda olucaz inş.neden tartıştınız ki sıkma canını umarım önemli değildr konu.
hepimiz alıştık cnm ya devam edicek dostluğumuz inşş

günaydın hatunlar nasılsınız ilk günaydın bizden. biz iyiz şimdilik karnım aç midem bulanmıyo birazdan kahvaltı ederim başlarız yine. şükür rabbime olsun midem bulansın bebişimin iyi olduğunu hatırlatıyo bana. yarın görcem inşallah mercimeğimi.

günaydın canısı bende başağrısıyla uyandım halen ağrıyor iştahım yok sadece bi bardak süt içtim...

Günaydın kızlar dün saat 4ten beri başım ağrıyo ve ısrarla ağrı kesici içmiyorum nasıl ama:)

günaydın zeyzey, iyi yaptın maşallah bi parol al bari akıllım...

Hahahha yaa ne bilem ben korktum içmedim:) Ay sana komik bişi anlatayım hurma almıştık geçen gün yarım kilo akşam eşime dedimki ondan 1 tane getir, tüm kavanozu getirmiş neyse ben 2 tane yedim uyudum 2 saat sonra bi uyandım anaaam kavanoz boş noldu buna dedim diyoki hani doğum kolaylaştırıyomuş ya ben yedim sen niye yedin diyom hayat müşterek dedi aaaay ne güldüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…