şaka gibi inanırmısın şimdi gördüm yazını hiççç dikkat etmemişim ayol kocaman mustafa yazmışın görmemişim aaaa vallahi cinsiyet tutturmamda üstüme yoktur
tekrar slm kızla bugün siteye çok zor giriyorum nedense ama banlada msn yasak açtırmıyor yaaa ağlarım şimdi hepiniz gitmişsiniz ben ne yapacağım
yok canım finansbank politikalrı gereyi giremzsiniz diyorr
size iyi sohbetler
Noluyor kızlar msn de mi takılıyorsunuz artık iyi bende girmiyorum daha kaç gündür tadı yok buranın sizle sohbet edicem diye örgü örmüyordum örgülerimi bitiririm bende küstüm
bu topiği açarken işim yoktu bebişim yoktu sadece siz vardınız(((((
şimdi işim var 20 haftalık bir bebeğim varve sizde hala 3. versiyon olarak burdasınız umarım hamişler dahada artar herşey gönlünüzce olsun kızlar
canım benim küsme ve alınma ne olur yarın burda olucaz hepimiz. merak etmeyin bundan sonrada burdayız ama site sorunlu çok zor giriliyor hatta sabahtan beri ugraşıyordum az önce girmeyi başardım. üzülme ne olur gelicez merak etme.
topragım küsme ne olur gelicez yarın sen de gel lütfen küsme.
maşallah sana ve bebegine allahım kucagına almayıda nasip etsin inşallah. benimde kızım 20 haftalık oldu maşallah benimde kızıma. allahım vir avazda kurtarsın hepimizi vaktı ve zamanı geldiginde aminn.
Noluyor kızlar msn de mi takılıyorsunuz artık iyi bende girmiyorum daha kaç gündür tadı yok buranın sizle sohbet edicem diye örgü örmüyordum örgülerimi bitiririm bende küstüm
yok canım küsmemde burda vakit güzel geçiyor sohbet güzel iş yerş zaten sorun eşimlede atıştık dün pek konuşmuyorz şuanda onu kimseyle paylaşamadım içimdekileri dökemedim bi boşluktayım bugün alıştım ben buraya yaa hemde çok
neyse ben çalışmaya devam ediyorum
günaydın canısı bende başağrısıyla uyandım halen ağrıyor iştahım yok sadece bi bardak süt içtim...günaydın hatunlar nasılsınız ilk günaydın bizden. biz iyiz şimdilik karnım aç midem bulanmıyo birazdan kahvaltı ederim başlarız yine. şükür rabbime olsun midem bulansın bebişimin iyi olduğunu hatırlatıyo bana. yarın görcem inşallah mercimeğimi.
günaydın zeyzey, iyi yaptın maşallah bi parol al bari akıllım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?