bugün biraz daha iyiyim bulantım olmadı gibii...kuzum noldu böyle yaa
ama bi çoğumuz işlerden gelemiyoz sanırım
ee sen nasılsın bebişimiz nasıl bakalım
bugün biraz daha iyiyim bulantım olmadı gibii...
inşallah canım sizin nasıl gidiyoroh ohh çok iyi inş. güzel geçirirsin canım
inşallah canım sizin nasıl gidiyor
Kızlar günaydın geldiğimden beri berbat bir gün geçiriyorumOooof sinirlerim çok bozuk ne kadar daha böyle devam edecek sanırım hormonlardan herşey batıyo bana Bu hafta sonu rapor almayı düşünüyorum yeter artık 1 hafta yokluğumu görsünler:)
Gunaydin kızlar.... Nasılsınız? MElisacim sen kac haftalıkken bebisini cinsiyetini ogrendin.
Kızlar günaydın geldiğimden beri berbat bir gün geçiriyorumOooof sinirlerim çok bozuk ne kadar daha böyle devam edecek sanırım hormonlardan herşey batıyo bana Bu hafta sonu rapor almayı düşünüyorum yeter artık 1 hafta yokluğumu görsünler:)
,günaydınnnnn hanımlar biz geldikkk hastalığımızla beraber.
iş konusunda seninle kaderlerimiz aynı bizim sanırım onlar bize acımıyor bende onlara acımıyorum artık
,
günaydın geçmiş olsun canım
sitede bi sıkıntımı var çok zor girebiliyorum ve yazı yazabiliyorum
günaydınnnnnnnnn millett
siteyi böyle sahipsiz kimsesiz bırakmayın yaw
hasta oldim kuzummm grip olmuşumm çorba gönderin baaaAman canım yaaaa bilmiyom valla berbat durumdayım of offfMelisa noldi saaa?
Gunaydin kızlar.... Nasılsınız? MElisacim sen kac haftalıkken bebisini cinsiyetini ogrendin.
Yeziii 15. haftadan itibaren öğreniliyor ben 15. haftada öğrendim:) 17. haftada kesinleşiyor.
zeynepp sen öğrendinmi cinsiyetini neyin olucakmış peki bana senin oğlun olucak kimin geliyodu hep tuttumu acep:26:
Benimde oğlum oluyo teyzesi:) Ben seni öğrendim:) Sen bilmiyomuydun kız kocaman mustafam geliyo yazdım profilime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?