Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kızlar günaydın geldiğimden beri berbat bir gün geçiriyorum Oooof sinirlerim çok bozuk ne kadar daha böyle devam edecek sanırım hormonlardan herşey batıyo bana Bu hafta sonu rapor almayı düşünüyorum yeter artık 1 hafta yokluğumu görsünler:)

günaydın kuzum noldu sana kız
sinirler tavan yapmış sanırım allah yardımcın olsun

Aman canım yaaaa bilmiyom valla berbat durumdayım of offf Melisa noldi saaa?

iş konusunda seninle kaderlerimiz aynı bizim sanırım onlar bize acımıyor bende onlara acımıyorum artık

günaydınnnnn hanımlar biz geldikkk hastalığımızla beraber.
,

günaydın geçmiş olsun canım

sitede bi sıkıntımı var çok zor girebiliyorum ve yazı yazabiliyorum

günaydınnnnnnnnn millett
siteyi böyle sahipsiz kimsesiz bırakmayın yaw

Yok canım farkımız ne biliyor musun ben deli gibi acıyorum bunlara 39 derece ateşle raporlu halimle gelip iş yaptığım günleri biliyorum ama hakkımı helal etmiyorum Resmen psikolojik savaş uyguluyorlar bırakıp gideyim diye

günaydınnnnnnnnn millett
siteyi böyle sahipsiz kimsesiz bırakmayın yaw

Aman canım yaaaa bilmiyom valla berbat durumdayım of offf Melisa noldi saaa?
hasta oldim kuzummm grip olmuşumm çorba gönderin baaa
Gunaydin kızlar.... Nasılsınız? MElisacim sen kac haftalıkken bebisini cinsiyetini ogrendin.

hastayım cnm sen nasılsın,canım 13haftalıkken söyledi drum sonra deiştirim drumu doğum yapıcağım yere başladım oda onayladı cnm erkek dedi,zaten erkek ler hemen gösteriyolar.

zeynepp sen öğrendinmi cinsiyetini neyin olucakmış peki bana senin oğlun olucak kimin geliyodu hep tuttumu acep:26:

Benimde oğlum oluyo teyzesi:) Ben seni öğrendim:) Sen bilmiyomuydun kız kocaman mustafam geliyo yazdım profilime:)

Benimde oğlum oluyo teyzesi:) Ben seni öğrendim:) Sen bilmiyomuydun kız kocaman mustafam geliyo yazdım profilime:)

şaka gibi inanırmısın şimdi gördüm yazını hiççç dikkat etmemişim ayol kocaman mustafa yazmışın görmemişim aaaavallahi cinsiyet tutturmamda üstüme yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…