evime yakın bir özel hastanenin kadın doğumcusuna gittim, bakmadı hiç , erken daha haftaya gel bakalım dedi, erken derken neyi kastetti hamilelik oluştu sonuçta dimi, hamileyim yani
Kızlarrrrrr hamileymişiimmm :)
Kızlarrrrrr hamileymişiimmm :)
Feeerrrdaaaa :95::95::95::95:
doktora gittin mi sabaaah?? gittiysen gelince iki satır bi şey niye yazzmadııınn?? hııı sorarım sana :95::95::95:
her şey yolunda mı canım iyi misiniz ikiniz de?
cnm tebrikler..... hemmen bana da yaz özellikle uyguladığın bişi varsa kız bende haykırmak istiyomm
iyiler cnm ya msn de konuştuk tahlil vermiş yarın alıcak sonuçalrı..
uyguladığım yöntemler işe yaramış olsaydı 3 - 5 tane doğurmuş olurdum herhalde :) 3 senedir uğraşıyoruz olmuyordu, hipotiroid oldum beklenmedik bi anda , doktor tedaviye başladı ve tembih etti bu ay korun hamile kalma sakın dedi, bizde korunduk ve hamile kaldımmm :))) hakikatende bu kadar olur ancaa :)
bu arada ben adet oldum malesefinş.bidahaki ay yumurtam olur klomene başladım bugün yine...
uyguladığım yöntemler işe yaramış olsaydı 3 - 5 tane doğurmuş olurdum herhalde :) 3 senedir uğraşıyoruz olmuyordu, hipotiroid oldum beklenmedik bi anda , doktor tedaviye başladı ve tembih etti bu ay korun hamile kalma sakın dedi, bizde korunduk ve hamile kaldımmm :))) hakikatende bu kadar olur ancaa :)
sen de haykıracaksın canım merak etme. zamanı geldiğinde çığlık çığlığa bağırıcaksın burda :)
iyi olmalarına sevindim. bi haber verseymiş keşke.
burası kalabalıklaştı diye kaçtı zaten millet, farkındayım. msn takılıyosunuz artık. peki, ne diyim.
selamlar
bu arada ben adet oldum malesefinş.bidahaki ay yumurtam olur klomene başladım bugün yine...
malesef deme cnm ya o da bi sağlık belirtisi sabırla beklicez sıra bi gün bizede gelicektir inş.
hadi ya hayırlı olsun ne olucak peki şimdi korunurken hamile kalmak o da bi başka olmuşuyguladığım yöntemler işe yaramış olsaydı 3 - 5 tane doğurmuş olurdum herhalde :) 3 senedir uğraşıyoruz olmuyordu, hipotiroid oldum beklenmedik bi anda , doktor tedaviye başladı ve tembih etti bu ay korun hamile kalma sakın dedi, bizde korunduk ve hamile kaldımmm :))) hakikatende bu kadar olur ancaa :)
Kızlar noluyor bizim sayafaya ne zaman girsem iki üç kişi oluyor bazen o da yo kaa olmazki ya hayır doğum yapanlar varda ondan azaldık diycem o da yok
günaydın canım evet artık kimse gelmiyor buraya...günaydınnn
ya nolmuş sitemize yaa kimseler gelmez olmuş artık
günaydın canım evet artık kimse gelmiyor buraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?