süpermiş ahmetler böyle demekki... hayat müşterek hee.. akşamda bizimkine ben dedimki eşlerde kendini hamile sanıp onun yaşadıklarını yaşarmış aşerermiş kilo alırmış dedim yok ya dedi he bide gazı olurmuş dedim ohh ne güzel aynı şeyleri yaşıyorum senle demezmi :))Hahahha yaa ne bilem ben korktum içmedim:) Ay sana komik bişi anlatayım hurma almıştık geçen gün yarım kilo akşam eşime dedimki ondan 1 tane getir, tüm kavanozu getirmiş neyse ben 2 tane yedim uyudum 2 saat sonra bi uyandım anaaam kavanoz boş noldu buna dedim diyoki hani doğum kolaylaştırıyomuş ya ben yedim sen niye yedin diyom hayat müşterek dedi aaaay ne güldüm :)
günaydın canısıı valla anca kahvaltı yapıyorum canım istemiyor aslında...
ya benim eşim para konusunda viraz hassas dayım aradı araba taksidi varmış iş yerinde de elden alıyo parayı daha vermemiş aradı bende asla hayır diyemem 500 TL verdim bi sürü laf saydı bende çenemi tutamadım benim param dedim dün zaten dayım iş yerinden parasını alınca hemen getirdi bu gerginlik çarşamba günü oldu o gün konuşmadık dün de pek konuşmadık ben inat ettim bugün ise standart konuşmalar dışında konuşmadık sonuçda abartıyorcnm senin msn yokmu?
buraya da gelicez ya topiği bırakmak yok yarın görüşrz küsmece darılmaca yok
cnm yarın burda olucaz inş.neden tartıştınız ki sıkma canını umarım önemli değildr konu.
hepimiz alıştık cnm ya devam edicek dostluğumuz inşş
Günaydınlar herkese
günaydın hatunlar nasılsınız ilk günaydın bizden. biz iyiz şimdilik karnım aç midem bulanmıyo birazdan kahvaltı ederim başlarız yine. şükür rabbime olsun midem bulansın bebişimin iyi olduğunu hatırlatıyo bana. yarın görcem inşallah mercimeğimi.
Günaydın kızlar dün saat 4ten beri başım ağrıyo ve ısrarla ağrı kesici içmiyorum nasıl ama:)
Kızlar canım çok sıkkın biliyorum abartıyorum ama sizce haksız mıyım?
Benim doğum günümde bahaneleri kocanla baş başa ol olan akrabalarım dün başka bir kuzenimin doğum günü diye ellerinde pastalar kapısına gitmişlerBende biraz kırıldığımı söyledim diye alıngan oldum benim evime özel durumlar hariç çıkıp gelmeyen insanlar hep birbirlerindeler ve işin ilginç yanı bana kimse haber vermiyo dedim diye hamile depresyonuna girmiş oldum sizce de böyle mi sizde kendinizi böyle hissediyor musunuz?
herkese günaydınnn mutlu sabahlar
hayırlı cumalar olsun, dualarınız kabul olsun....
bebiş isteyenlere hayırlı evlatlar,hamilelere de sağlıklı hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin Rabbim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel dualarıa geldin öyle
bi de beni için ekle benim şu kocama biraz daha anlayış versin diye
Kızlar canım çok sıkkın biliyorum abartıyorum ama sizce haksız mıyım?
Benim doğum günümde bahaneleri kocanla baş başa ol olan akrabalarım dün başka bir kuzenimin doğum günü diye ellerinde pastalar kapısına gitmişlerBende biraz kırıldığımı söyledim diye alıngan oldum benim evime özel durumlar hariç çıkıp gelmeyen insanlar hep birbirlerindeler ve işin ilginç yanı bana kimse haber vermiyo dedim diye hamile depresyonuna girmiş oldum sizce de böyle mi sizde kendinizi böyle hissediyor musunuz?
ben inanmıyorum hamile depresyonuna fln onları biz ve çevremiz uyduruyor.normaldede söyle bi durum olsa kırılmazmısın bence kırılırsın ben olsam kırılırım
valla bende aynııyım sabah bi bardak çay içtim o kadar bide az önce yarım poğça midem hiç almıyo 2 gündürde midem berbat başım agrıyo bide sanırım grip olacagım yediklerim mide kalmıyo çıkarıyom hemen
günaydın nimetim taze annem benim nasılsın canımgünaydın canısıı valla anca kahvaltı yapıyorum canım istemiyor aslında...
cnm senin msn yokmu?
buraya da gelicez ya topiği bırakmak yok yarın görüşrz küsmece darılmaca yok
cnm yarın burda olucaz inş.neden tartıştınız ki sıkma canını umarım önemli değildr konu.
hepimiz alıştık cnm ya devam edicek dostluğumuz inşş
günaydın hatunlar nasılsınız ilk günaydın bizden. biz iyiz şimdilik karnım aç midem bulanmıyo birazdan kahvaltı ederim başlarız yine. şükür rabbime olsun midem bulansın bebişimin iyi olduğunu hatırlatıyo bana. yarın görcem inşallah mercimeğimi.
tşkler tatlım
tamam canım kocaları unuttuk Allahım şu kocalarımıza anlayış,saygı,sevgi,merhamet,güleryüz
ve yuvalarımıza huzur ver bizleri ve kocalarımızı doğru yolundan ayırma,şeytana uydurma,düşmanlarımızı sevindirip dostlarımızı üzme sağlıklı huzurlu günler nasip eyle aminn
Bir duada benden Allah iş verenlerimizin içine adalet, yöneticilerimizin içine merhamet ve iş yapabilme kapasitemizin ne kadar olduğu bilgisini varsin:)
Arkadaşlar merhaba allah gönlünüzden geçen bütün dileklerinizi kabul etsin inşallah.benim bir sorum var ne olur yanıtlayın.yumurta çatlamışmı çatlamamışmı diye bakan doktor vajinal muayenemi yapıyor göbekten mi bakıyr ne olur yardımmmm
Bir duada benden Allah iş verenlerimizin içine adalet, yöneticilerimizin içine merhamet ve iş yapabilme kapasitemizin ne kadar olduğu bilgisini varsin:)
CANIM SENDE ÜZÜLME TAKMA KAFANA ERKEK MİLLETİ BÖYLE İŞTE SAGLARI SOLLARI BELLİ DEGİL. KENDİ BİRİNE BORÇ VERSEYDİ SEn birşey demezdin adı üstünde borç işte ne karışıyor ki anlamadım yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?