Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

süpermiş ahmetler böyle demekki... hayat müşterek hee.. akşamda bizimkine ben dedimki eşlerde kendini hamile sanıp onun yaşadıklarını yaşarmış aşerermiş kilo alırmış dedim yok ya dedi he bide gazı olurmuş dedim ohh ne güzel aynı şeyleri yaşıyorum senle demezmi :))

günaydın kızlar hayırlı cumalar nasılsınız bakemm

günaydın canısıı valla anca kahvaltı yapıyorum canım istemiyor aslında...

valla bende aynııyım sabah bi bardak çay içtim o kadar bide az önce yarım poğça midem hiç almıyo 2 gündürde midem berbat başım agrıyo bide sanırım grip olacagım yediklerim mide kalmıyo çıkarıyom hemen

ya benim eşim para konusunda viraz hassas dayım aradı araba taksidi varmış iş yerinde de elden alıyo parayı daha vermemiş aradı bende asla hayır diyemem 500 TL verdim bi sürü laf saydı bende çenemi tutamadım benim param dedim dün zaten dayım iş yerinden parasını alınca hemen getirdi bu gerginlik çarşamba günü oldu o gün konuşmadık dün de pek konuşmadık ben inat ettim bugün ise standart konuşmalar dışında konuşmadık sonuçda abartıyor

Günaydınlar herkese

günaydın canımmmmm

günaydın afiyet olsun canım hadi hayırlısı

Günaydın kızlar dün saat 4ten beri başım ağrıyo ve ısrarla ağrı kesici içmiyorum nasıl ama:)

geçmiş olsun canım ,günaydın

Kızlar canım çok sıkkın biliyorum abartıyorum ama sizce haksız mıyım?
Benim doğum günümde bahaneleri kocanla baş başa ol olan akrabalarım dün başka bir kuzenimin doğum günü diye ellerinde pastalar kapısına gitmişler Bende biraz kırıldığımı söyledim diye alıngan oldum benim evime özel durumlar hariç çıkıp gelmeyen insanlar hep birbirlerindeler ve işin ilginç yanı bana kimse haber vermiyo dedim diye hamile depresyonuna girmiş oldum sizce de böyle mi sizde kendinizi böyle hissediyor musunuz?

ben inanmıyorum hamile depresyonuna fln onları biz ve çevremiz uyduruyor.normaldede söyle bi durum olsa kırılmazmısın bence kırılırsın ben olsam kırılırım

herkese günaydınnn mutlu sabahlar
hayırlı cumalar olsun, dualarınız kabul olsun....
bebiş isteyenlere hayırlı evlatlar, hamilelere de sağlıklı hamilelik ve kolay doğumlar nasip etsin Rabbim
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ne güzel dualarıa geldin öyle
bi de beni için ekle benim şu kocama biraz daha anlayış versin diye

ne güzel dualarıa geldin öyle
bi de beni için ekle benim şu kocama biraz daha anlayış versin diye

tşkler tatlım
tamam canım kocaları unuttuk Allahım şu kocalarımıza anlayış,saygı,sevgi,merhamet,güleryüz
ve yuvalarımıza huzur ver bizleri ve kocalarımızı doğru yolundan ayırma,şeytana uydurma,düşmanlarımızı sevindirip dostlarımızı üzme sağlıklı huzurlu günler nasip eyle aminn

VALLA BENCE HAKLISIN CANIM NE İLGİSİ VAR HAMİLELİKLE ONLARA BAHANE LAZIMMIŞ BAHANEDE BULDURLAR AMAN GELMESİNLER BOŞ VER ONLARAMI KALDIN SANKİ. DAHA İYİ BOŞ VER.

ben inanmıyorum hamile depresyonuna fln onları biz ve çevremiz uyduruyor.normaldede söyle bi durum olsa kırılmazmısın bence kırılırsın ben olsam kırılırım

CANIM SENDE ÜZÜLME TAKMA KAFANA ERKEK MİLLETİ BÖYLE İŞTE SAGLARI SOLLARI BELLİ DEGİL. KENDİ BİRİNE BORÇ VERSEYDİ SEn birşey demezdin adı üstünde borç işte ne karışıyor ki anlamadım yani.

ay kıyamam arkadaşıma ya. kız nedir bu bulantılar böyle allahım inşallah bebektir. inşallah inşallah

günaydın canısıı valla anca kahvaltı yapıyorum canım istemiyor aslında...
günaydın nimetim taze annem benim nasılsın canım

günaydın sarım nasılsın

ay kıyamam ya başladı bulantılar hadi gözün aydın inşallah çok sürmeden geçer gider

Bir duada benden Allah iş verenlerimizin içine adalet, yöneticilerimizin içine merhamet ve iş yapabilme kapasitemizin ne kadar olduğu bilgisini varsin:)

şimdi güzel oldu dua

Arkadaşlar merhaba allah gönlünüzden geçen bütün dileklerinizi kabul etsin inşallah.benim bir sorum var ne olur yanıtlayın.yumurta çatlamışmı çatlamamışmı diye bakan doktor vajinal muayenemi yapıyor göbekten mi bakıyr ne olur yardımmmm

Canım her doktorun muaynesi farklıdır mesela benim doktorum hiç vajinal bakmadı hep karından bakar ama önceki vajinal bakıyordu

ben de anlamıyorum işte sonuçda dayım paranın üstüne yatma gibi bi durumu yok ne diycem ne kadar kazandığını bile sormam ki ben ona sonuçda onun kazancı

Bir duada benden Allah iş verenlerimizin içine adalet, yöneticilerimizin içine merhamet ve iş yapabilme kapasitemizin ne kadar olduğu bilgisini varsin:)

bak bu duayada katılıyorum yöneticilerime anlayış egolarını tatmin etmelerini için bizin kullanmasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…