günaydınn hanımlarr nasılsınızzz:79:Eki Görüntüle 153639
bakın buda oğluşummmm
günaydın kuzum yesinler senin oğluşunuu
nasılsınız bakalım ne var ne yok
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim çok saçma sapan rüyalar gördüm onların etkisideyim sabahın köründe gülü aradım ona sordum kötü birşey değil dedi ama ben çoook korktum ölen dedemin cenazzesindeydik babamla amcam cenazeyi kaçırıp ölüyü dövüyorlardı sonra annemin babasının öldüğünü ki yaşıyor öğreniyoruz falan ayyyy çok üzgünüm yaaa hayırdır inşallah sabah ezanından sonra gördüm inşallah çıkan rüyalardan değildir:)
günaydın cnmm hayr olsun sabah sabah,bence rahmetli sizden dua bekliyo,diğer dedeninde ömrünü uzatmışsın işte ne güzel...
hayır olsun de hayır olsun boşwer.
Günaydın kızlar nasılsınız? Ben pek iyi değilim çok saçma sapan rüyalar gördüm onların etkisideyim sabahın köründe gülü aradım ona sordum kötü birşey değil dedi ama ben çoook korktum ölen dedemin cenazzesindeydik babamla amcam cenazeyi kaçırıp ölüyü dövüyorlardı sonra annemin babasının öldüğünü ki yaşıyor öğreniyoruz falan ayyyy çok üzgünüm yaaa hayırdır inşallah sabah ezanından sonra gördüm inşallah çıkan rüyalardan değildir:)
iyiyiz cnm çok şükür,sen nasılsın nasıl geçti hafta sonun.
teşekkürler teyzesii seninkine yaklaşıyoruz artık
olleeey herkeşler burdaa.. :)
meliis sevsinler göbişinii ..masallah
ebrarım kuzum nasılsın bu hafta.bebiş napar üzüyor mu seni..
zii kuzum bakma sen o rüyalara ılerleyen zamanlarda daha da sacma hal alacak bunlar.o yuzden sıkma tatlı canını..
biz de haftasonu doktora gıttık bebişimizi görmeye tosunum 2500 gr 48 cm olmuss
toktorum 3 hafta sonra gel artık izne ayrılmalısın dedı :) masallah sımdılık hersey yolunda.inşallah boyle devam eder.
olleeey herkeşler burdaa.. :)
meliis sevsinler göbişinii ..masallah
ebrarım kuzum nasılsın bu hafta.bebiş napar üzüyor mu seni..
zii kuzum bakma sen o rüyalara ılerleyen zamanlarda daha da sacma hal alacak bunlar.o yuzden sıkma tatlı canını..
biz de haftasonu doktora gıttık bebişimizi görmeye tosunum 2500 gr 48 cm olmuss
toktorum 3 hafta sonra gel artık izne ayrılmalısın dedı :) masallah sımdılık hersey yolunda.inşallah boyle devam eder.
canım günaydın
rabbim hayırlara çıkarsın inş.
bizde iyiyiz canım çok şükür haftasonum fena sayılmaz
c.tesi annemdeydim akşam geldim pazar günüm temizlikle geçti ve eşimle tartıştık
önce çok üzüldüm ağladım ama sonra nedense hiç umursamadım ay keyfim çok yerinde
karşısında yedim içtim umursamadığımı görsün istedim
oy oy oyyy maşallah kuzumaa büyümüş kocaman olmuşş
ee inş. sorunsuz bi 3 hafta geçirirsin canım benim
yok teyzesi bebeişim üzmüyo beni ama babası üzdü bizi dünn
ohhh sefan olsun çok iyi yapmışsın aynı ben gibi yapmışın,boşwer üzülme tabi ne zannediyolarsa kendilerini
noldu yaw hayırdır.neden atıstınız.neden bole yapar erkekler anlamam.surda sayılı gun barı dusuncelı olsalar nolur.
Günaydın kızlar güzel bir hafta olsun bizim için...
günaydınn aranızda yeniyim sanırım hamileler var aranızda güzel bi hamilelik gecırmenizi ve saglıklı doğum ypmanızı dilerim.bende düşünüyorum ama emin değilim:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?