Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

EVHAN SEN HERGÜN 1 LERE KADANNN uyuyonmu bacımm maşallah iyi tadını çıkarıyon hamişliğinn allh nazardan saklasın benimde hayalim hep hamişliğin tadını evde yata yata çıkarmak. ama benim kaderim hep çalışmakk yine çalışırım galiba patron salmıyo elim ayamsınız diyo.
EBRARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
nerdesin yavyummmmmmmmmmmmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aaay evime geldiğimden beri böyleyim uyuyorum hava soğuk yataktan çıkasım gelmiyyyo zaten bitek uyuyarak çıkıyo tadı yoksa yoksa hergün istifra edince pek tadı çıkmıyo sormaaaaaaaaa ayyyyy canım belli olmaz ya rabbim gönlüne göre versin inşallah rahat bi hamilelik yaşatsın sana sorunsuzzzz hemide:)

Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:) Çift çizgiyi gördüüüüm:) Rabbime şükürler olsun denetime giriyorum çıkınca anlatacam hepinize testi çekip yollıycam seviyorum sizi hepinize dua ettim:)

ayyyyyyy kafayı yiyecem az kaldı ne biçim net anlamdım bi saaattirrrrrrrrrrr giremiyorum yaaaa sinir etti beniiiiiiiiii

oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süpersin canım ya sonunda yaptın işte ve çift çizgi canım allah şu mübarek günde yüzüne güldü darısı tüm bekleyenlere hadi git gel bekliyoruzzzzzzzzzzzzz

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii şükürler olsunnnnnn gözün aydınn cnmmmmmmmmmmm çok sevindimmmm ee dedik sana hamişsin dieeeeeee allahım çok sevindim ya.

zeynepppppp valla çok sevindim ha allah sağlıkla kucagına aldıgın günleri görmek nasip etsinnnnnnnn

kız tüylerim diken diken oldu ben sana demiştim hamilesin sen diyeeeeeeeeeeeeeeee hepinize dua ediyoz çünküüüüüüü ayyyy bu çok güzel bi haber ya bide yapmıyacaktın bak bizim sayemizde erkenden öğrendin işteeeeeeeeeeee ayyy yılbaşına ne güzel bi süprizle gircenizzzzzzzzz bu yeni yıl şimdiden size uğur getirdi bakkkk ayyy hadi halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zeynebim gelince hemen anlat bekliyorum detaylarıııııı kızımla beraberrrr

arkadaşlar zeynep aradı şimdi allahım ya çok sevindim denetime gidiyormuş o yüzden yazamıyomuş birazdan gelecekmiş çift çizgi diye göbek atıyo

bu arada bende geldim kızlar ay ya çok sevindim allahım en kısa zamanda gülüme dünürüme de nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

allahım şükürler olsunnnbide tutmaz diyordun bende ısrarla bi kere bile yeter diyorudummmmmm oldu sonunda ya süper yaaaaaaaaa
canım zeynomm çok çokkk tebriklerrrrrrrrr

senin o kızını yerim ben yerimmmmmmmmm nassın kuşummmm

senin o kızını yerim ben yerimmmmmmmmm nassın kuşummmm

ayyyy canııııııııım oda seni yesin teyzesiiiiiiii:) nasıl olayım kuşum bu 1 haftadır midem yine kötü ye çıkar misaliiiiiiiiii kızıma kızıyorum yapma ama anneye böyle diye sanki sesimi duyu zilli hemen tepikliyo beni ozaman sabahta geç kalktıım hemen tekmeler başladı kal acıktım ben diyo sankii sorma yyaaaa böyle şimdiden elinde oynatıyo babasıyla beniiiii eeeeayy ne güzel detaylı gördünn ben daha 30 da gitcem dr a oda 5 dk hörcem kızımı dr detaylı falan bişey istemedi şimdiye kadar çünküüü(((

oy oy kuzummmm kız benimkide öyle gözüm uykuya varacağı zaman başlıyo tekme savurmaya yatırmıyo desem yeri dün hanım ultrasondan rahatsız olmuş bi tekme savurdu ultrasondayken canımı acıtıyo valla şimdiden başladılar doğunca naparız acep bu cadılarla
senden detaylı istemeyecek o zaman tatlım doktorun 23 haftaya kadar yapılıyo çünkü amannn doktora rica et acık fazla tutsun ultrasonda bende haftaya gidicem 21 de randevumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…