oy oy kuzummmm kız benimkide öyle gözüm uykuya varacağı zaman başlıyo tekme savurmaya yatırmıyo desem yeri dün hanım ultrasondan rahatsız olmuş bi tekme savurdu ultrasondayken canımı acıtıyo valla şimdiden başladılar doğunca naparız acep bu cadılarla
senden detaylı istemeyecek o zaman tatlım doktorun 23 haftaya kadar yapılıyo çünkü amannn doktora rica et acık fazla tutsun ultrasonda bende haftaya gidicem 21 de randevumuz var
bugün aşuremi yapsam ki ya akşam pişirsem bütün gece uğraşmak lazım gerçi ama uğraşsammı
demekki istemeyecekk yaaa ay nevardı ya isteseydi bende uzun uzun görseydiiiimmmmm çok özlüyorum ya sormaaaa heray gördükten sonra gün sayıyorum öbür ay içinnnnnnnnnnn ayy ne güzel sen buaya çok sık göüyon bebişiniiiiiiiiiiiiii:)
ay ay bol bol çalışan kuşumm da tutturun bu ay şöyle göbek ata ata bi yılbaşı yapalım
kiz yapta banada yolla. Benim annem türkiyede tatildekimsecikler yapmaz bana. Evde bugday yok yoksa ugrascamda ama iste yok. Karda cok yollar dolu markete gidesimde yok valla. Insallah bi komsum falan getirirde yerim be
demekki istemeyecekk yaaa ay nevardı ya isteseydi bende uzun uzun görseydiiiimmmmm çok özlüyorum ya sormaaaa heray gördükten sonra gün sayıyorum öbür ay içinnnnnnnnnnn ayy ne güzel sen buaya çok sık göüyon bebişiniiiiiiiiiiiiii:)
siz orda ben burda atarım göbek herhalde akşama kadannnn. çok çalışcazda gün aşırı evde eşim öyle oluyo mecbur ama tam 15 ci gün evde bütüngün ogün ful çalışırz. buay yastık flnda koyuuyom nasip artık. varsa nasipde tutar inşallah
kiz yapta banada yolla. benim annem türkiyede tatildekimsecikler yapmaz bana. evde bugday yok yoksa ugrascamda ama iste yok. karda cok yollar dolu markete gidesimde yok valla. insallah bi komsum falan getirirde yerim be
ayyy canım çok zormuş senin yaaaaaa ne biçim memleket orasııııı rabbim yardımcınız oolsun tatlımkiz bende özlüyom valla. kizlar sizin orda valla bence daha iyi bakiyo doktorlar burda öylesine bakiyorlar hem kendin sormayincada hicbirsey anlatmiyorlar ne bicimlerse. herseyde fazla fazla para istiyorlar. valla onlara kalsa hamilelik boyunca 3 kz ultrasona alacaklar okadar. ultrasona girmek icinde para ödüyoz biz. 2li 3lü test falan yapmiyorlar ya
kızlar varya zeynebin yazdıgını okuyunca o kadar sevindim ki nerdeyse aglayacaktım valla allahım şu mübarek günde bizleride duyyyyyyyy gül ablam ben ve tüm bekleyenlere tez zamanda sevindirsinnnn
kızlar varya zeynebin yazdıgını okuyunca o kadar sevindim ki nerdeyse aglayacaktım valla allahım şu mübarek günde bizleride duyyyyyyyy gül ablam ben ve tüm bekleyenlere tez zamanda sevindirsinnnn
kıyamammmm ben tr. deyim de noluyoo komşular yapmıyo yapan vermiyoo bende hiç yapmadım daha. anneme telde dedim 1 günlüne gitcem yılbaşında 1 tabak olsun yap dedim gel yapim dedi. insan özlüyo yemek istiyo
kızlar zeynep hamilemi çabuk cevap verin?
kızlar zeynep hamilemi çabuk cevap verin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?