Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

bende geldim ögle arasindan.
kiz zeynoooooooo tebrikler canim yaa. hadi bakalim. Allahim kucagina almayida nasip eder insallah. ay cok sevindim. oh yemekten sonra tatli gibi geldi valla bu haber

bugün aşuremi yapsam ki ya akşam pişirsem bütün gece uğraşmak lazım gerçi ama uğraşsammı

demekki istemeyecekk yaaa ay nevardı ya isteseydi bende uzun uzun görseydiiiimmmmm çok özlüyorum ya sormaaaa heray gördükten sonra gün sayıyorum öbür ay içinnnnnnnnnnn ayy ne güzel sen buaya çok sık göüyon bebişiniiiiiiiiiiiiii:)

bugün aşuremi yapsam ki ya akşam pişirsem bütün gece uğraşmak lazım gerçi ama uğraşsammı

kiz yapta banada yolla. benim annem türkiyede tatilde kimsecikler yapmaz bana. evde bugday yok yoksa ugrascamda ama iste yok. karda cok yollar dolu markete gidesimde yok valla. insallah bi komsum falan getirirde yerim be

evet bayaa sık görüyom ilk kez doktor randevusu için 1 ayın dolmasını bekliycem ama hiç beklemiyodum

ay ay bol bol çalışan kuşumm da tutturun bu ay şöyle göbek ata ata bi yılbaşı yapalım

siz orda ben burda atarım göbek herhalde akşama kadannnn. çok çalışcazda gün aşırı evde eşim öyle oluyo mecbur ama tam 15 ci gün evde bütüngün ogün ful çalışırz. buay yastık flnda koyuuyom nasip artık. varsa nasipde tutar inşallah

kiz yapta banada yolla. Benim annem türkiyede tatilde kimsecikler yapmaz bana. Evde bugday yok yoksa ugrascamda ama iste yok. Karda cok yollar dolu markete gidesimde yok valla. Insallah bi komsum falan getirirde yerim be

ay canım ya kıyamam keşke yakın olsakta yapıp göndersem sana çok isterdim vallahi

kiz bende özlüyom valla. kizlar sizin orda valla bence daha iyi bakiyo doktorlar burda öylesine bakiyorlar hem kendin sormayincada hicbirsey anlatmiyorlar ne bicimlerse. herseyde fazla fazla para istiyorlar. valla onlara kalsa hamilelik boyunca 3 kz ultrasona alacaklar okadar. ultrasona girmek icinde para ödüyoz biz. 2li 3lü test falan yapmiyorlar ya

inşallah tutar bidenemmmmmmmmmm inşallahhhhhhhhhhh

kiz yapta banada yolla. benim annem türkiyede tatilde kimsecikler yapmaz bana. evde bugday yok yoksa ugrascamda ama iste yok. karda cok yollar dolu markete gidesimde yok valla. insallah bi komsum falan getirirde yerim be

kıyamammmm ben tr. deyim de noluyoo komşular yapmıyo yapan vermiyoo bende hiç yapmadım daha. anneme telde dedim 1 günlüne gitcem yılbaşında 1 tabak olsun yap dedim gel yapim dedi. insan özlüyo yemek istiyo

kızlar varya zeynebin yazdıgını okuyunca o kadar sevindim ki nerdeyse aglayacaktım valla allahım şu mübarek günde bizleride duyyyyyyyy gül ablam ben ve tüm bekleyenlere tez zamanda sevindirsinnnn

Kızlar zeynep hamilemi çabuk cevap verin?

ayyy canım çok zormuş senin yaaaaaa ne biçim memleket orasııııı rabbim yardımcınız oolsun tatlım

kızlar varya zeynebin yazdıgını okuyunca o kadar sevindim ki nerdeyse aglayacaktım valla allahım şu mübarek günde bizleride duyyyyyyyy gül ablam ben ve tüm bekleyenlere tez zamanda sevindirsinnnn

canım inşallah en yakın zamanda hatta buay senden ve güldende bebiş mühdesi alalım artıkınnn yaaaaaaaaa

amin dünürüm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kızlar zeynep hamilemi çabuk cevap verin?

kıyamammmm ben tr. deyim de noluyoo komşular yapmıyo yapan vermiyoo bende hiç yapmadım daha. anneme telde dedim 1 günlüne gitcem yılbaşında 1 tabak olsun yap dedim gel yapim dedi. insan özlüyo yemek istiyo

abla bizde buraya yeni tasindik ya eskiden tanidiklarim falanda varda komsu olarak ama iste biz evde degilizki hic. aksamda bu havada herkes disariya cikip asüre dagitmaya üsenir valla. neyse bakalim kimse yollamazsa bende annemi beklerim gelince yaptiririm :)

cnmmm saol bidenemmmm duan içinnn aminnn inşallah hepimizede yaşatsın o duyguyu.

kaç aydır uğraşıyodu zeynep yaaaa. mrk ettim. ben klomen tedavisine devam edebilseydim belki hamişdim buaylarda... sinir borçların yüzünden iş yüzünden devm edemedim aklıma geldikce sinr oluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…