kızlar varya zeynebin yazdıgını okuyunca o kadar sevindim ki nerdeyse aglayacaktım valla allahım şu mübarek günde bizleride duyyyyyyyy gül ablam ben ve tüm bekleyenlere tez zamanda sevindirsinnnn
ayyy canım çok zormuş senin yaaaaaa ne biçim memleket orasııııı rabbim yardımcınız oolsun tatlım
canım inşallah en yakın zamanda hatta buay senden ve güldende bebiş mühdesi alalım artıkınnn yaaaaaaaaa
burda hersey para canim ya. Sigortasi var herkesin ama iste cogu seyi karsilamiyo sigorta. Mesela ilac alacak olsanda eczanaeden receteyle 5 euroya kadar kendin ödüyorsun. Sadece cocuklar ödemiyo. Aman iste ne bilim nasil memleket. Maastan birsürü para keserler sigorta diye ama sigorta birsey ödemez
Kızlar Rabbim dualarımızı duydu ben de bu haberi verdim ya herkes verir meraklanmayın:) Biliyonuz bu ay 3 kere oynaşmıştık:)
Size birşey anlatacam yapabilen yapsın bugün öğle ve ikindi arasında gusül abdestiyle 4 rekat namaz kılıp dua etmek gerekmiş ,Alllah dualarımızı kabul etsin bundan sonra dualarım hep sizinle hala inanamıyorum umarım Rabbim beni utandırmaz şimdi biraz geçmişi okuyum bu arada kocişe nasıl diycem çabuk bana fikir:)
Kızlar Rabbim dualarımızı duydu ben de bu haberi verdim ya herkes verir meraklanmayın:) Biliyonuz bu ay 3 kere oynaşmıştık:)
Size birşey anlatacam yapabilen yapsın bugün öğle ve ikindi arasında gusül abdestiyle 4 rekat namaz kılıp dua etmek gerekmiş ,Alllah dualarımızı kabul etsin bundan sonra dualarım hep sizinle hala inanamıyorum umarım Rabbim beni utandırmaz şimdi biraz geçmişi okuyum bu arada kocişe nasıl diycem çabuk bana fikir:)
tatlım valla ne dersen de almanya eskiden böyle değildi eski o iyi günlerdeki düzenide biz türkler bozduk bence burdaki devlet hastaneleri gibi kullanmaya çalıştılar ordaki hastaneleride
canımmm benden bi öneri bi tane bebek patigi al kapının önüne koyyyy baklım ne yapacak üstünede bi not babacım beni de evinize alırmısınız yazzzzzzcanımya senin adına çok sevindim valla ALLAH hayırlı sağlıgı sihatli inancı bol bi bebek nasip etsin
kızlar rabbim dualarımızı duydu ben de bu haberi verdim ya herkes verir meraklanmayın:) biliyonuz bu ay 3 kere oynaşmıştık:)
size birşey anlatacam yapabilen yapsın bugün öğle ve ikindi arasında gusül abdestiyle 4 rekat namaz kılıp dua etmek gerekmiş ,alllah dualarımızı kabul etsin bundan sonra dualarım hep sizinle hala inanamıyorum umarım rabbim beni utandırmaz şimdi biraz geçmişi okuyum bu arada kocişe nasıl diycem çabuk bana fikir:)
Kızlar zeynep hamilemi çabuk cevap verin?
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet zeynep hamileeeeeeeeeeeee:) kızlar dileyin benden ne dilerseniz cumartesi doktorumda tamam derse değmeyin keyfime:)
aminnnnnnnnnnnnnnallahımmmmm topiğimizde bebişi olmayan kalmasınnnnnnnn inşallah
cnmmm saol bidenemmmm duan içinnn aminnn inşallah hepimizede yaşatsın o duyguyu.
kaç aydır uğraşıyodu zeynep yaaaa. mrk ettim. ben klomen tedavisine devam edebilseydim belki hamişdim buaylarda... sinir borçların yüzünden iş yüzünden devm edemedim aklıma geldikce sinr oluyom
kizlar birsey sorcamsizin kocislerde oynasirken yukarda olmaktan korkuyor mu? benimki dün diyoki sen hep üstte kal olur mu ben korkuyorum üste olunca bebege yüklenir zarar veririm diye diyo. ay cok komigima gidiyo ya öyle seyler deyince :) cok cok dikkatli oldu benim kocacim
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet zeynep hamileeeeeeeeeeeee:) Kızlar dileyin benden ne dilerseniz cumartesi doktorumda tamam derse değmeyin keyfime:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?