Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar varya zeynebin yazdıgını okuyunca o kadar sevindim ki nerdeyse aglayacaktım valla allahım şu mübarek günde bizleride duyyyyyyyy gül ablam ben ve tüm bekleyenlere tez zamanda sevindirsinnnn

Kızlar Rabbim dualarımızı duydu ben de bu haberi verdim ya herkes verir meraklanmayın:) Biliyonuz bu ay 3 kere oynaşmıştık:)
Size birşey anlatacam yapabilen yapsın bugün öğle ve ikindi arasında gusül abdestiyle 4 rekat namaz kılıp dua etmek gerekmiş ,Alllah dualarımızı kabul etsin bundan sonra dualarım hep sizinle hala inanamıyorum umarım Rabbim beni utandırmaz şimdi biraz geçmişi okuyum bu arada kocişe nasıl diycem çabuk bana fikir:)

burda hersey para canim ya. sigortasi var herkesin ama iste cogu seyi karsilamiyo sigorta. mesela ilac alacak olsanda eczanaeden receteyle 5 euroya kadar kendin ödüyorsun. sadece cocuklar ödemiyo. aman iste ne bilim nasil memleket. maastan birsürü para keserler sigorta diye ama sigorta birsey ödemez

tatlım valla ne dersen de almanya eskiden böyle değildi eski o iyi günlerdeki düzenide biz türkler bozduk bence burdaki devlet hastaneleri gibi kullanmaya çalıştılar ordaki hastaneleride

bebek patigi falan yok mu evde? varsa aksam tabagina koyup önüne koy. mesela yani. yada bebek sekerleri olsa simdi aksam yemekten sonra cay icerken. bebek sekerleri olan sepeti masaya koysan. yada sadece eve geldiginde askim baba oluyorsun de boyuna saril :)

canımmm benden bi öneri bi tane bebek patigi al kapının önüne koyyyy baklım ne yapacak üstünede bi not babacım beni de evinize alırmısınız yazzzzzz canımya senin adına çok sevindim valla ALLAH hayırlı sağlıgı sihatli inancı bol bi bebek nasip etsin

tatlım valla ne dersen de almanya eskiden böyle değildi eski o iyi günlerdeki düzenide biz türkler bozduk bence burdaki devlet hastaneleri gibi kullanmaya çalıştılar ordaki hastaneleride

evet ya aynen öyle. eskiden gercekten böyle degilmis. simdi diyorumya doktorlar ilgilenmiyor bile para derdinden. cok hasta gelsin cok muayne edeyimde cok kazanayim diye düsünüyorlar. 2 saat bekliyon muayne anca 10 dakika sürüyo yani. bilgin varsa sorarsan cevapliyo ama bilgilendirmiyo hic bir sekilde. burda artik kendi kendine doktorluk yapacan.
bu arada birden cok uykum geldi ya

ayyyy cok güzel fikir :) amin insallah hepimizin cocugu öyle olur.

Ay zeynep çok sevindim ya cumartesiye bekleseydin tebrik etmiycektim:) şükürler olsun.

Sırada:
Gül, rodinia, afr, esra, zuhal, ceylin başak kim kaldı kızlar hadi inşaallah hepiniz sen çıkmadan alırısınız haberleri.

Zeynep bence masaya bir tabak daha koy eşin sorunca söylersin misafirimiz var diye ben öyle demiştim canım misafirimiz var diye o kim deyince yavrumuz geliyor babası demiştim:)

Son düzenleme:
zeynoooo cnmmm kaç aydır uğraşıyodunuz bidenemmm sölesene. biz 3 aydır deniyozya kendime moral arıyommmm da

ee hadi anlatsana yaww herşeyi
rabbim kucağına almayı nasip etsin canım benim

kizlar birsey sorcam sizin kocislerde oynasirken yukarda olmaktan korkuyor mu? benimki dün diyoki sen hep üstte kal olur mu ben korkuyorum üste olunca bebege yüklenir zarar veririm diye diyo. ay cok komigima gidiyo ya öyle seyler deyince :) cok cok dikkatli oldu benim kocacim

Canım ben 19 aydır uğraşıyorum klomenle 4. veya 5. ayımdı:) Doktorla geçen muhabbeti yazmıştım zatren sena:)

Melisa bir zeynep iki bakalım üçüncü kim olacak ben üç hamile var demiştim Rabbim daha çok versin tabi üç olsun beş olsun altı olsun topiğimiz hep hamile olsun:)

Ben korkuyorum artık çünkü karnım çok çıktı eşiminde göbek çıkınca:) eşimede dedim ben böyle yapamıyorum artık diye analık duygun ağır basıyor ondan diyor:)

Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeet zeynep hamileeeeeeeeeeeee:) Kızlar dileyin benden ne dilerseniz cumartesi doktorumda tamam derse değmeyin keyfime:)

banada demiştinn bilirsen dile benden ne dilersen dieeeee. diliyommmmmmmm
buakşam oturupppp önce bana adımı söleyerek dua et cnmmmmmmmmmm snrada tüm isteyenlere. allahım çooooooook sevindim inan ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…