Canım ben 19 aydır uğraşıyorum klomenle 4. veya 5. ayımdı:) Doktorla geçen muhabbeti yazmıştım zatren sena:)
Canım ben 19 aydır uğraşıyorum klomenle 4. veya 5. ayımdı:) Doktorla geçen muhabbeti yazmıştım zatren sena:)
Ben korkuyorum artık çünkü karnım çok çıktı eşiminde göbek çıkınca:) eşimede dedim ben böyle yapamıyorum artık diye analık duygun ağır basıyor ondan diyor:)
benim canım aşure istiyo ya fıttırıcam
benimde canım çokkkkkk istiyo
eve gidip buğdayı koysam hemen ocağa 1 saatte pişemiki ben bi annemi arıym da soruym
Benim canım aşure istiyo ya fıttırıcam
kiz benimdeee. ama kim yapacak? birde cok sürüyo galiba. isten sonra hic cekilmezki
kiz benimdeee. Ama kim yapacak? Birde cok sürüyo galiba. Isten sonra hic cekilmezki
benim evde bugday falanda yok yaa
Kızlar canınız çok istiyorsa ya hazır paket alın ya da tatlıcıdan alın bulunur şimdi benimki hiç istemiyor çünkü ya annem yapcak ya ben başkasınınkini yemem:)
burda tatlici olsa simdi hemen kosardim ama yokki
hazir pakette yok
annemde yok
asürede yok
sumru annen yokda annenin evinde buğdayda mı yok ordan al yap
didem senin kaynanan yapmıyor mu kız iste yapsın ne işe yarıyorlar:)
Sumru annen yokda annenin evinde buğdayda mı yok ordan al yap
Didem senin kaynanan yapmıyor mu kız iste yapsın ne işe yarıyorlar:)
Sumru annen yokda annenin evinde buğdayda mı yok ordan al yap
Didem senin kaynanan yapmıyor mu kız iste yapsın ne işe yarıyorlar:)
aman ben istemem onun yaptığını beceremiyo karışmasın hiç bide ebrarım da bilir biz pekmezle yaparız aşureyi
evet akşam kocişler aksik malzemeleri alıcaz bu akşam hepsini pişirip hazırlıycam yarında katıcam kızlar hepinizi beklerim yarın akşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?