Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Canım ben 19 aydır uğraşıyorum klomenle 4. veya 5. ayımdı:) Doktorla geçen muhabbeti yazmıştım zatren sena:)

oyyyyyyyyy ben dahaa yeniyim ozaman yaaa.a 3 ayımız daha buayy. ama çook sabretmem lazımm. ocakda gidicm dr. klomene başlarız herhal.

Canım ben 19 aydır uğraşıyorum klomenle 4. veya 5. ayımdı:) Doktorla geçen muhabbeti yazmıştım zatren sena:)

oyyyyyyyyy ben dahaa yeniyim ozaman yaaa.a 3 ayımız daha buayy. ama çook sabretmem lazımm. ocakda gidicm dr. klomene başlarız herhal.

Ben korkuyorum artık çünkü karnım çok çıktı eşiminde göbek çıkınca:) eşimede dedim ben böyle yapamıyorum artık diye analık duygun ağır basıyor ondan diyor:)

hahaha.... ya hemende sanki istemiyormus gibi algiliyorlar demi ya. ben pek korkmuyorum canim ya doktor dedi birsey olmaz diye. eger tuhafima giden birsey hissedersem hemen doktoru ararim. doktorda öyle dedi ama iste esim tedigin biraz. ama valla ya insan kiloya aliskin olmayinca kilolu kilolu degisik oluyo, sanki biraz. kendisi duramiyo sonra is bitince bana sapik anne seniiiii diyo benimkide. hayret valla

kiz benimdeee. ama kim yapacak? birde cok sürüyo galiba. isten sonra hic cekilmezki

allahımmmmmmmmm hepsi hamiş biri bişi diyoo diğerlerinin de canı çekiyoooooo çok hoşsunuz yaaa keşke yakın osak yapardım size ilk yapıcam güsel çirkin yerdiniz..
böle herkesin canıçekmesin die sölemeyin bari canınızın istediğini.

Kızlar canınız çok istiyorsa ya hazır paket alın ya da tatlıcıdan alın bulunur şimdi benimki hiç istemiyor çünkü ya annem yapcak ya ben başkasınınkini yemem:)

Kızlar canınız çok istiyorsa ya hazır paket alın ya da tatlıcıdan alın bulunur şimdi benimki hiç istemiyor çünkü ya annem yapcak ya ben başkasınınkini yemem:)

burda tatlici olsa simdi hemen kosardim ama yokki
hazir pakette yok
annemde yok
asürede yok

Sumru annen yokda annenin evinde buğdayda mı yok ordan al yap
Didem senin kaynanan yapmıyor mu kız iste yapsın ne işe yarıyorlar:)

sumru annen yokda annenin evinde buğdayda mı yok ordan al yap
didem senin kaynanan yapmıyor mu kız iste yapsın ne işe yarıyorlar:)

aman ben istemem onun yaptığını beceremiyo karışmasın hiç bide ebrarım da bilir biz pekmezle yaparız aşureyi
evet akşam kocişler aksik malzemeleri alıcaz bu akşam hepsini pişirip hazırlıycam yarında katıcam kızlar hepinizi beklerim yarın akşama

Sumru annen yokda annenin evinde buğdayda mı yok ordan al yap
Didem senin kaynanan yapmıyor mu kız iste yapsın ne işe yarıyorlar:)

yok annemdede bugday olmaz. bulgur, dügü hersey bulunur ama bulgur bulunmaz annemde. hepsini köyden getirir o burdan almaz bizde öyle yani izinden dönderken halalarim teyzeleri anneannem falan hepsi getirirler kovanozlarda annemde buraya getirir bize verir. bugday kullanmiyo ama nedense hic. ay bilmemki birazda üseniyorum. en iyisi arayip sormak. bugün olmasada haftasonu vaktim olur yapip yerim demi. komusudan gelecegi bekleyecegime

merhaba kızlar nasılsınız bakalım yha benim tadım yok yha sol böbreğimin üstü ve sol kasığım ağrıyor hayırdır inşş bu gün ekmek almak için bisiklete binmiştim ondan sonra oldu

ewet canım biz pekmezle yaparızz amma da gizelll olur yaa
oyyyy ben yarın geliyommmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…