Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

merhaba kızlar nasılsınız bakalım yha benim tadım yok yha sol böbreğimin üstü ve sol kasığım ağrıyor hayırdır inşş bu gün ekmek almak için bisiklete binmiştim ondan sonra oldu

üşüttünmü acep tatlım yaaa
ne olsun aşure sayıklıyoz biz

burda tatlici olsa simdi hemen kosardim ama yokki
hazir pakette yok
annemde yok
asürede yok

Kız sende tanıdığın bir komşu varsa çal kapısını hanım hanım ben hamileyim canım aşure çekti sevaba girmek isyorsan yapıversene bir zahmet de:86:

benim kaynanamın öyle marifetleri yok canım
annem her yıl yapıyor bu yılda yapar yada haftasonu malzeme alır ben yaparımm

kiz senin kaynananda mi tembel msallah benim kaynanamda yemek konusunda katttttiyyyyen birsey yapmaz yani daha dogrusu yapamaz. hic heves bile etmez. adami yakinda yumurta yedire yedire yumurtalacak. yazi kaynatam diyo zaten kizim biz yakinda civcivleriz diye.... hahahahaha....

Kız sende tanıdığın bir komşu varsa çal kapısını hanım hanım ben hamileyim canım aşure çekti sevaba girmek isyorsan yapıversene bir zahmet de:86:

hahahahahaha.... topu ona atayim demi :) bana asüre yapsin. var canim ya. ben kizlarini ararim aksam sorarim kiz annen asüre yapti mi diye. yaptiysa getirir zaten kizlar onlarin anneside pek hamarattir masallah. Allahim insallah yapmistir

ayyy bende çok severimm kız anneme yaptırsam mı acep pazar günü yanına gitcem nasıl olsa ayyyy canıım istedi şimcikkkkk

ceylincim bisiletten birsey olmaz aslinda ya. ben daha 2 hafta ncesine kadar bisikletle gidip geliyordum ise. soguktan dolayi binmiyorum simdi bisiklete. ya üsüttün yada hamilemisinki acaba???????

aynen tatlım hiç sevmez yemek yapmayı pek bilmezde
kayınpederim yapar çoğu zaman

başka bişey dileseymişim aşure geldi işyerine pekmezsiz ama olsun

kiz sen ne nasipli sansli gacisin böyle yaaaaa. hersey önüne gliveriyo valla. nerde bizde o sans. afiyet olsun canim. bizim yerimizede birer kasik aliver bari.
insallah sende, kizinda hep böyle sansli ve nasipli olursunuz

hahahahahaha.... topu ona atayim demi :) bana asüre yapsin. var canim ya. ben kizlarini ararim aksam sorarim kiz annen asüre yapti mi diye. yaptiysa getirir zaten kizlar onlarin anneside pek hamarattir masallah. Allahim insallah yapmistir

Canım gerçekten söyle bunda bişey yok zaten inançlı insalnarsa yaparlar kız hemen çünkü hamile sevindirmek çok sevap ben memlekete gidince kadınlar nasıl soruyodur canın bişey istiyormmu ne olur söyle çok sevap diye beni düşünen yok ya sevabına

ceylincim bisiletten birsey olmaz aslinda ya. ben daha 2 hafta ncesine kadar bisikletle gidip geliyordum ise. soguktan dolayi binmiyorum simdi bisiklete. ya üsüttün yada hamilemisinki acaba???????

canım daha önce bende biniyordum sorun olmuyordu ama bu ilk biniyorum birde gebelikten şüpheleniyorum ondan olabilir mikiii canlarımm

dünürüm valla temiz kalpliymişsin ha istedin olduuu bugün allahtan bol bol iste canının istedigini aklından geçeniiiii

ay evet tatlım ya çok şaşırdım allahım şu güzel arkadaşlarımın kucaklarını boş bırakma bebişleri gelsin hemennn yarabbim
dilek kapım açıkken bol bol dua ediym size

kiz sen ne nasipli sansli gacisin böyle yaaaaa. hersey önüne gliveriyo valla. nerde bizde o sans. afiyet olsun canim. bizim yerimizede birer kasik aliver bari.
insallah sende, kizinda hep böyle sansli ve nasipli olursunuz

amin canım inşallah hepimiz böyle oluruz allahım herkezin dileğini kabul etsin

Aman pekmezmi katıyonuz yemedim hiç ama rengi kararmaz mı?

canlarım annemlerim ordaki okulumda kadının biri yapmış tabak tabak getirmişti yediydik çocuklarla ama burda getiren olmadı hala

merhaba kızlar nasılsınız bakalım yha benim tadım yok yha sol böbreğimin üstü ve sol kasığım ağrıyor hayırdır inşş bu gün ekmek almak için bisiklete binmiştim ondan sonra oldu

Canım geçmiş olsun hadi inşaallah bebektendir test almışmıydın dün demiştimya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…