merhaba kızlar nasılsınız bakalım yha benim tadım yok yha sol böbreğimin üstü ve sol kasığım ağrıyor hayırdır inşş bu gün ekmek almak için bisiklete binmiştim ondan sonra oldu
burda tatlici olsa simdi hemen kosardim ama yokki
hazir pakette yok
annemde yok
asürede yok
merhaba kızlar nasılsınız bakalım yha benim tadım yok yha sol böbreğimin üstü ve sol kasığım ağrıyor hayırdır inşş bu gün ekmek almak için bisiklete binmiştim ondan sonra oldu
benim kaynanamın öyle marifetleri yok canım
annem her yıl yapıyor bu yılda yapar yada haftasonu malzeme alır ben yaparımm
Kız sende tanıdığın bir komşu varsa çal kapısını hanım hanım ben hamileyim canım aşure çekti sevaba girmek isyorsan yapıversene bir zahmet de:86:
kiz senin kaynananda mi tembelmsallah benim kaynanamda yemek konusunda katttttiyyyyen birsey yapmaz yani daha dogrusu yapamaz. hic heves bile etmez. adami yakinda yumurta yedire yedire yumurtalacak. yazi kaynatam diyo zaten kizim biz yakinda civcivleriz diye.... hahahahaha....
başka bişey dileseymişim aşure geldi işyerine pekmezsiz ama olsun
başka bişey dileseymişim aşure geldi işyerine pekmezsiz ama olsun
hahahahahaha.... topu ona atayim demi :) bana asüre yapsin. var canim ya. ben kizlarini ararim aksam sorarim kiz annen asüre yapti mi diye. yaptiysa getirir zaten kizlar onlarin anneside pek hamarattir masallah. Allahim insallah yapmistir
ceylincim bisiletten birsey olmaz aslinda ya. ben daha 2 hafta ncesine kadar bisikletle gidip geliyordum ise. soguktan dolayi binmiyorum simdi bisiklete. ya üsüttün yada hamilemisinki acaba???????
dünürüm valla temiz kalpliymişsin ha istedin olduuu bugün allahtan bol bol iste canının istedigini aklından geçeniiiii
kiz sen ne nasipli sansli gacisin böyle yaaaaa. hersey önüne gliveriyo valla. nerde bizde o sans. afiyet olsun canim. bizim yerimizede birer kasik aliver bari.
insallah sende, kizinda hep böyle sansli ve nasipli olursunuz
aman ben istemem onun yaptığını beceremiyo karışmasın hiç bide ebrarım da bilir biz pekmezle yaparız aşureyi
evet akşam kocişler aksik malzemeleri alıcaz bu akşam hepsini pişirip hazırlıycam yarında katıcam kızlar hepinizi beklerim yarın akşama
Aman pekmezmi katıyonuz yemedim hiç ama rengi kararmaz mı?
Aman pekmezmi katıyonuz yemedim hiç ama rengi kararmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?