sitemli bir mesaj

konumu biliyorsan beni daha iyi anlarsın tutamayıp öyle bi mesaj attım baloda ama tamam da denilmezki cok sinirliyim ya karsıma alıp iyi bi dayak atasım var hem suclu hem güclü

biliyorum ama senin umrun da olan onun umrun da olmamış nezaket olsa bir mesaj atardı mesaj amay bırak cevap vermeye tenezzül etmemiş bırak yoluna gitsin ne hali varsa görsün seni çok iyi anlıyorum ben olsam açar telefonu ağzıma ne geliyorsa sayar kapartırdım sinirimi alırdım

beni anlarsın o zaman aslında mesajta atmazdımda o ortamda zordu ister istemez insan üzülüyor

Anlıyorum tabi, aynı durumları yaşamışız anlamaz olur muyum. Atmaman gerekirdi ama bu gibi durumlarda insan dayanamıyor bilirim. Sana tavsiye de veririm, sonunuda az çok tahmin edebilirim ama bilirim beni dinlemezsin. Zamana bırak, yaşaman gerekenleri yaşarsın zaten.

Ayrılma olayında değil de, genel olarak ciddi konularda sıkça kullandığım ve insanı sinirden çileden çıkaracak bir sözcük. =)
Ya gerçketen umrunda değildir, ya da gerçekten sizi sinir etmek istiyor.

Aklı sıra ben seni takmıyorum havalarına girmiş.
Ama gerçekten umursamayan insan tamam bile demezdi.
Yani amaç sinir etmek.

Hiç üzülme tipik sinir etme taktikleri o kadar odun olduğunu sanmıyorum
İlla ki daha önce düşülmüş planlanmış bir gün için oda üzülmüştür ama belli etmez böyle tipler
Bir arkadaşta yazmış bir kaç güne geri dönerse tamam yaz sende hiç umursama
Bunlar başka dilden anlamaz .

bu aralar önceden hayalini kurdugum günler tamamen tam tersi hayalde ilerliyor hiç düşünemediğim seyler basıma geliyor..bugün onun doğum günü dün balom hersey o kadar üst üste geldiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…