- Konu Sahibi CallCenter
-
- #4.661
Arkadaslar bnm bi sorunum var ve gercekten yardımcı olmanızı istiyorum alay etmeden... Bn 17 yasındaym ve dha önce kmseyle iliskiye fln girmdm yanls anlasılmasn ama sınf arkadasm bna ddi ki mesela bi erkek tuvalete girior ve orda boşalıosa ve sonra bz girersek hamile kalabilirmişz bn bunu duyunca çoook korktum anlatamam sağlıkçılarada sordm olmaz ddilr kme sorsm olmz dio ama bilmiorm bn bu korkudan 2 tane gebelik testi yaptm ilkini 2 dk beklettm negatif çıktı dierini 6 dk beklettim oda negatif çıktı aslnda bi belirtide yok her ay düzenli adette oluorm ama ne biliim insan korkuo sdece bu aralar kasıklarımda biraz acı oluo arada hepsi bu.Yardımcı olursanız sevinirim canlar.
mrb cnm hosgeldinn umarım hepimiz bebeklerimizi alırıs kucagımıza cok istiyoruz ccccooook kaydirigubbakcemile2
Arkadaslar bnm bi sorunum var ve gercekten yardımcı olmanızı istiyorum alay etmeden... Bn 17 yasındaym ve dha önce kmseyle iliskiye fln girmdm yanls anlasılmasn ama sınf arkadasm bna ddi ki mesela bi erkek tuvalete girior ve orda boşalıosa ve sonra bz girersek hamile kalabilirmişz bn bunu duyunca çoook korktum anlatamam sağlıkçılarada sordm olmaz ddilr kme sorsm olmz dio ama bilmiorm bn bu korkudan 2 tane gebelik testi yaptm ilkini 2 dk beklettm negatif çıktı dierini 6 dk beklettim oda negatif çıktı aslnda bi belirtide yok her ay düzenli adette oluorm ama ne biliim insan korkuo sdece bu aralar kasıklarımda biraz acı oluo arada hepsi bu.Yardımcı olursanız sevinirim canlar.
maşallah tam zamanında karar vermıssın canım okul donemınde çok zor oluyor çevremdekılerden bılıyorum.
ballı karışımıda yemeyı unutmayın ben gecen ay yedım o kadr şiştımkaydirigubbakcemile2
günaydınn, bu arada CallCenter listede adımı göremedim eklemedin mi cnm?
günaydınnn kızlarrr nasılsınızz
eftalya sen yarın doktora mı gıdecektın?
Erenhava bugün nasıl oldun canım iyileştinmi? en azından regyliyken hasta oldun ikisi bir ara zor oluyordur ama çalışmalrını engellemez! doğum yapan arakadaşın nasıl* bebeği nasıl sağlığı sıhhati?
günaydın canım çok iyiym sen nasılsın? bu arada bende sıcak çok sıcak suyu seviyorum ama ilişkiden sonra dikkat ediyorum muhakkak ılık suyla duş almaya! sıcak su spermleri öldürdüğü için mecburum! dikkat et canım ilişkiden sonra muhakkak ılık suyla yıkan, havalar ısınıyor zaten bugün iki tane hamile gördüm: içim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?