Siteye yeni üyeyim hamile olmak istiyorum diyenler buraya

sen bu arkadaşını çok dıkkate alıyorsun heralde sıfonu çekmeden mı tuvalete gırıyorsun sen bence sen negatıfı degıl pozitifı gormek ıstemıssın bunu bıze değilde annene sorsan daha net yanıt alırdın bence.bırde sen buraya uye olduguna gore bu konuda bılgısız oldugunu sanmıyorum

açıkçası beni tek şaşırtan yanı arkadaşın öyle dedi diye iki kez test yaptırman oldu ayrıca sen okulda hep erkekler tuvaletinimi kullanıyorsun? düşünsene dünyada sayısını bile söylemesi zor olan kadar insan var ve bu insanların kimisnin abisi ablası ama tek bir nokta varki herkesin babası var aynı evi aynı wc yi kullanan düşünsene doğruluk payı olsaydı bunun ne olurdu evet lise zamanında bende çok duydum böyle söylentler ama hiç aklıma test yaptırmak gelmedi:))senin bence daha bunları düşünmen için daha çok erken saçma bir söylenti için hamilelik testi yapacağına derslerin ve geleceğin için test kitapçıkları çöz....

günaydınn, bu arada CallCenter listede adımı göremedim eklemedin mi cnm?

günaydın canım ekledim, bugün testmi yapcam demişsin?
GEBELİK test tarihlerimiz----------HAMİLELERİMİZ
BIDIK 9 MART ------------------------BIDIK(ANA ANNE) 9 KASIM DOĞUM TARİHİ
CALLCENTER 30 MART
EFTALYA 9 NİSAN
TDS270542 1 NİSAN
BEBİKİM 2 NİSAN
SYAVUZ 13 NİSAN
MEKTUBUM 14 NİSAN
D_KUPCU 21 NİSAN
ERENHAVA 21 NİSAN

günaydınnn kızlarrr nasılsınızz

günaydın canım çok iyiym sen nasılsın? bu arada bende sıcak çok sıcak suyu seviyorum ama ilişkiden sonra dikkat ediyorum muhakkak ılık suyla duş almaya! sıcak su spermleri öldürdüğü için mecburum! dikkat et canım ilişkiden sonra muhakkak ılık suyla yıkan, havalar ısınıyor zaten bugün iki tane hamile gördüm: içim gitti

sağol canım grıp oldum fenayım antıbıyotık kullandım oda kestı adetımı.gıdemedım yanına hastayım ya ama çok ıımış 4 kılo doğdu:1rolleyes:
sen nslsın

arkadaşlar hamile olanlardan birinin yaşadığı belirtiler şunlarmış
bilginize

Bacaklarda, burunda ve ayak altında kaşıntı (ayak altinda yanma)
Ayakta bıçak saplanması gibi batma
sağ ve sol kasıkta iğne batması gibi batma ve ağrı.
sol göğüsde ağrı adete 10 gün kala
Adete 4-5 gün kala göğüs uçlarında acı.
Adete 6-7 gün varken lekelenme, pembe 1-2 damla, 2 gün üst üste.
Mide bulantısı, şüpheli ilişkiden 1 hafta kadar sonra gün boyu.
Kirpik karışması, alt kirpiklerin çarpraz durması
Baş dönmesi, adet gününden 10-11 gün önce.
Adete 2-3 gün kala adet olacakmış gibi alt karın bölgede ağrı ve dolgunluk hissi, göğüs uçlarinda acima.
uyuma isteği, adete 1 hafta kadar yorgunluk, halsizlik.
Çok fazla gaz.
Mide yanması.
Stres.
Sol elde çekilme, ağrı.
Ayaklarda üşüme.
rüya görme
Akıntı arttışı, adete 6 gün kala
Ağızda kuruluk. Hatta ağız kokusu.
Burun üstünde kaşıntı

iyiyim cnm valla dikkaet etmeye çalışıcam artık ılık banyo yapmaya özellikle ilşkiden sonra.cnm bizde birgün hamile olucaz hiç üzülme içimize atıyoruz belki üzüntümüzü ama stres yapmayalım en azından.
ya bende pazartesi salı kocişle bişeyler yapalım istiyorum adam istemiyor başım ağrıyor diyip geçiştiriyor beni bak istekliyken yapalım belki bebişimiz olur diyorum yumurtlama gününe daha var dyr üfff bu aydamı tutturamıycaz nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…